2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canım burada transfer tarihi ve son adet tarihine göre hesapladığında ikisi de aynı çıkıyor.. bir de bu siteyle orantılı gidiyor o zaman benim 8+2 çıktı burada da 9 haftalık diyor...

Günaydın herkese hayırlı cumalar
Rabbim bugünün hürmetine bebeklerimizi korusun. Sağlıkla kucağımıza alalım

Bu gece yine su gibi kanamam oldu kesildi. .neden böyle oluyor ki anlamıyorum
Canım geçmş olsun senin ikizlerin olacaktı duruyorlar mı yoksa teke mi indin sen de benim gibi?

Rahat ol.olumlu dusun olumlu olsun.20.haftada detaylida ne cikarsa ciksin yapacak birsey yok.simdiden bunu dusunup daha da stres yaratma.ayol millet 40 inda 50 sinde doguruyor birsey olmuyor olmaz allahin izniyle hiiic merak etme

Sağol canım :) doktor bey etraftaki kanamaları gösterdi. Bundan kaynaklidir dedi. Bu çarşamba Allahtan bişey olmazsa doktora gideceğim
Tatlim m3rak etme.kese temizmis bak.etrafinda kanama olabiliyor.dinlen mumkun oldugunca.rahimin yapisi spiral oldugundan kucuk bir parca kan haftalarca kahverengi leke seklinde gelebilirmis.lekelenmeleri normal dusun.endiselenme ki bebisinde sakin olsun.

Ilaclari teker teker ne zaman birak dedi benim kafam karisti burdaki dr umla tup dr um farklı soylediler sana ne soylediler acaba paylasirsan sevinirim
Tabi canim.butun ostrojenleri 10.haftada biraktirdi.(ben estoferm.vagiferm.bi de clara diye bir bant kullaniyordum)proluton depot igne 12.hafta sonuna kadar kullandim.progestan fitil 14.haftaya kadar gunde 3 tane 14 den sonra gunde 2 tane doguma kadar kullanilacak.tup bebek degil normal dr. Hibor kan sulandirici igne verdi.o da doguma kadar kullanilacak

Ayy insan başına gelmeyince anlamıyor Muş. . Normal düşünmeye çalışıyorum geçecek hepsi inşallah yatıyorum sürekli

canım ne yapıyorsun :) bebişler nasılllll :) cinsiyetleri belli mi? :)

canım ne yapıyorsun :) bebişler nasılllll :) cinsiyetleri belli mi? :)
Canimmm ben iyiyim sen nasilsin?mehmet pasam napiyo uzmuyo di mi annesini?yarin kontrol var insalah belli olacak.bende sonrasinda seni arayip haber vermeyi gonlumden gecirmistim.bu kadar kalp kalbe karsi olur ya

canım burada transfer tarihi ve son adet tarihine göre hesapladığında ikisi de aynı çıkıyor.. bir de bu siteyle orantılı gidiyor o zaman benim 8+2 çıktı burada da 9 haftalık diyor...

canım 8+2 demek, 9. haftaya başladın demek oluyor.
8 haftayı bitirdin 9 dan 2 gün aldın öyle biliyorum ben.

Iste benim kafami da kan sulandirici karistirdi.buradaki dr um eger tup bebek dr.un verdiyse 9 ay kullanicaksin dedi gecen tup bebek dr.umu aradim bana simdi bile bırakabilirsin dedi buradaki dr.um 9 ay kullanicaksin dedi dedim daha once dusugun vs yoksa birak dedi.ben kullanmaya raziyim yeterki saglıkla kucagima alayim

H.geldin cnm hayirli olsunn cantanem ne sorcam sana progestan igne verdimi dr
Ben transferden bir gün önce başladım progestan iğne kullanmaya. Ve gobekten de iğne kullanıyorum transfer günü başladım ona adı hibor 3.500 12. Haftaya kadar. Progestan igne 10. Haftada bitince bitiyor ama bi aksilik olursa bir kaç hafta daha devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…