kullandigin makinanin markasini modelini filan yazabilir misin
weewell googuldan bakarsın canım çeşitleri var ve büyük alış veriş merkezlerinde de bulabilirsin buhar makinası olarak
Ooo super degerler.icinde rahatlamis belli yazindan.cok sevindim.benim ense kalinliklari 0.9 ve 1.5du.burun kemikleri gayet belliense kalınlıkları 0,8 ve 1 mm.
çok şükür değerler güzel ve burun kemiklerini de gösterdi.
Allahıma emanet inşallah hepimizinkilerle birlikte sağlıkla büyüsünler inş.
bu ikili testte bakılan 2 değer varya canım serbest hcg ve papp-a değeri.
onlar yine de belirli bir fikir veriyor sanırım.
bir anormallik durumunda bu değerler çok uç noktalarda çıkabiliyor.
biraz forumları karıştırdım.
benim risk değerlerim 10000 in altında çıktı.öyle ikiz olduğu için yükselmiş bir risk -yani hatalı olarak yükselmiş bir risk çıkmadı.değiğim gibi o ölçülen kan değerlerinde ciddi bir düşüklük veya yükseklik olsayd bu risk hesaplamaları çok daha düşük gelirdi.
sadece yaşı baz alan hesaplamada risk çıktı.
yani tek gebelik te olsa yaşı 38 girdiğin zaman bilgisayarda benzer bir risk oranı çıkıyor.
yaş riskinde ikiz veya tek olmasının bi etkisi yokmuş.
yani şimdilik anladığım bu kadar.çok ta emin değilim tabi.
yaş riskini görmezden geleceğiz demişti zaten dr.
ve de ikiz gebelikte amniyosentez çok riskliymiş.yapmamayı tercih ediyorlar .
senin ölçüm değerlerin nasıldı.
peki üçlüyü de mi yaptırmayacaksınız?amniyosentez için filan bişey söyledi mi dr.un?
Gunaydin canim.bence diger dr a gitmeye basla.en azindan o dr.da basindan beri seni kismende olsa takip eder.durumunu gelismeleri bilir.benim tup bebek dr.3 saat mesafede oldugundan ve transfer sonrasi yolculuga cok sicak bakilmadigindan sadece bir kere gittim.2 ayliktim.ulaclari ne zaman birakmam gerektigini falan konustuk.hafta hafta soyledi.birdaha da gitmedim.sukur bi sikintimda yok aramadim bilekızlar herkese günaydın.... bişey sorucam size anladığım kadarıyla bir çoğunuz hem tüp dr unuza hem de başka bir dr a gitmeye devam ediyosunuz.. ben şimdilik sadece kendi tüp dr uma gidiyorum, en son gittiğimde 3 ay bitene kadar ben takip ederim bulunduğum şehirde bi doktor ismi verdi acil bişey oldğuunda ona gidersin ama 3 ayın bitene kadar 15 günde bir seni görmek istiyorum dedi ben de çok şükür acil bişey olmadığı için burada doktora gitmeye lüzum görmedim acaba başlasam mı düzenli bi şekilde kafam karıştı şimdi yazdıklarınızı okuyunca ??
aslında rahat değilim biliyomusun.Ooo super degerler.icinde rahatlamis belli yazindan.cok sevindim.benim ense kalinliklari 0.9 ve 1.5du.burun kemikleri gayet belli
Dr.degerler guzel.sikinti yok dedi.3 lu test falan demedi ama yarin kontrolum var.gittigimde sorup sana bilgi verecegim.
canım randevu almaya çalıştım ama 20 Kasım a ancak sıra verdiler bi tanıdık olmazsa randevu bile alamıyosun burada çok yoğun, özel hastaneye gitsem yeterli donanım yok, 1 tane muayenehanesi olan doktor var o da devlet hastanesinden beter zaten bilmiyorum ne yapacağımı ...Gunaydin canim.bence diger dr a gitmeye basla.en azindan o dr.da basindan beri seni kismende olsa takip eder.durumunu gelismeleri bilir.benim tup bebek dr.3 saat mesafede oldugundan ve transfer sonrasi yolculuga cok sicak bakilmadigindan sadece bir kere gittim.2 ayliktim.ulaclari ne zaman birakmam gerektigini falan konustuk.hafta hafta soyledi.birdaha da gitmedim.sukur bi sikintimda yok aramadim bile
rahim kendini temizliyordur belki dr sorun yok diyorsa takma kafana canımGünaydın herkese hayırlı cumalar
Rabbim bugünün hürmetine bebeklerimizi korusun. Sağlıkla kucağımıza alalım
Bu gece yine su gibi kanamam oldu kesildi. .neden böyle oluyor ki anlamıyorum
Inşallah öyledir canım takmiyorum ben onu bırakmam oda beni bırakmaz inşallahrahim kendini temizliyordur belki dr sorun yok diyorsa takma kafana canım
Günaydın herkese hayırlı cumalar
Rabbim bugünün hürmetine bebeklerimizi korusun. Sağlıkla kucağımıza alalım
Bu gece yine su gibi kanamam oldu kesildi. .neden böyle oluyor ki anlamıyorum
benimde bronşitim var malum evde d.gazlı sabaha kadar boğazım kuruyordu ve balgam oluyordu boğazımda ben buhar makinesi kullanıyorum iyonizerli yani evdeki tozu buharla yok ediyor temiz buhar veriyor evi nemli tutuyor
ayrıca eltimin oğlan 4 yaşında ve alerjik buronşiti var tozdan tüyden parfümden filan ağaçlar polen vermeye başladığı zamanlar filan nefesi kesiliyor burun akıntısı boğazda balgam sürekli ağır geçirirse hastaneye yatırıyorlar oda evde buhar makinesi kullanıyor bide içine ilaç alıyor eczaneden dr tavsiyesi ile kullanıyor ve dr gerekirse evdeki halıyı bile toplıyacaksınız yün kazak tenine değmicek filan demişti 11 yaşına kadar geçmezse ömür boyu çeker demişti
evet fazla nem filan iyi değil zaten dereceli benim ki si nemi gösteriyor % 20 % 30 neyse yazıyor ekranda bende zaten dr a danışıp aldık gece yatarken açıyorum makineyi bir kaç saat çalışıyor uyandığımda kapatıyorum sende dr sor bence ihmal etmeNe bileyim cnm rutubette iyi değilmiş odanın nem seviyesi %50 yi geçmicekmiş falan filan sürekli kontrol altına tutmak lazım ama bu zamanları rahat atlatmak için kontrollü bir şekilde kullanabiliriz diye düşünüyorum. Teşekkür ederim fikir verdiğin için sağolll... 1 aydır çekiyorum resmen, hamile olmadan önce bir antihistaminik alıyordum geçiyordu
Inşallah öyledir canım takmiyorum ben onu bırakmam oda beni bırakmaz inşallah
Ilaclari teker teker ne zaman birak dedi benim kafam karisti burdaki dr umla tup dr um farklı soylediler sana ne soylediler acaba paylasirsan sevinirimGunaydin canim.bence diger dr a gitmeye basla.en azindan o dr.da basindan beri seni kismende olsa takip eder.durumunu gelismeleri bilir.benim tup bebek dr.3 saat mesafede oldugundan ve transfer sonrasi yolculuga cok sicak bakilmadigindan sadece bir kere gittim.2 ayliktim.ulaclari ne zaman birakmam gerektigini falan konustuk.hafta hafta soyledi.birdaha da gitmedim.sukur bi sikintimda yok aramadim bile
Amin canım Sağol :) düşünmüyorum bende normal karşılıyorum. Suan geceden beri kahve rengi leke geliyor damla şeklinde inşallah düzelir biran önceCanım merhaba, benimde gebeliğim ilk kontrolde ikizdi sadece kese gördük, sonraki gittiğimde birinin kalp atışı oluşmuş diğeri boştu ve kese küçülmeye başlamıştı. Bu süreçte iki defa kanamam oldu sonrası 15-20 gün lekelenmem devam etti 11. hafta bitmek üzere ve daha 3-4 gün önce kesildi lekelerde... Normal olduğunu düşünüyorum ama doktorunla sürekli bağlantıda ol herşey yoluna girecek ama biraz zamana ihtiyacın var. Rabbim güç kuvvet versin cnm çok düşünme
Sağol canım :) doktor bey etraftaki kanamaları gösterdi. Bundan kaynaklidir dedi. Bu çarşamba Allahtan bişey olmazsa doktora gideceğimgönlünü ferah tut rahimde bir kanamdan kaynaklaniyor olabilir. biliyorsun hamilelikte damarlar daha da inceliyor ve kan akisi katlaniyor. benim doktorum bu tip seyler olabilir dedi bana. benim de 8ci hafta gibi siddetli bir kanamam olmustu ama cok sükür bir problem olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?