2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ooo super degerler.icinde rahatlamis belli yazindan.cok sevindim.benim ense kalinliklari 0.9 ve 1.5du.burun kemikleri gayet belli
Dr.degerler guzel.sikinti yok dedi.3 lu test falan demedi ama yarin kontrolum var.gittigimde sorup sana bilgi verecegim.

Gunaydin canim.bence diger dr a gitmeye basla.en azindan o dr.da basindan beri seni kismende olsa takip eder.durumunu gelismeleri bilir.benim tup bebek dr.3 saat mesafede oldugundan ve transfer sonrasi yolculuga cok sicak bakilmadigindan sadece bir kere gittim.2 ayliktim.ulaclari ne zaman birakmam gerektigini falan konustuk.hafta hafta soyledi.birdaha da gitmedim.sukur bi sikintimda yok aramadim bile

Ooo super degerler.icinde rahatlamis belli yazindan.cok sevindim.benim ense kalinliklari 0.9 ve 1.5du.burun kemikleri gayet belli
Dr.degerler guzel.sikinti yok dedi.3 lu test falan demedi ama yarin kontrolum var.gittigimde sorup sana bilgi verecegim.
aslında rahat değilim biliyomusun.
tabi şu andaki kontrollerinin iyi olamsına sevindim çok .
ama yine de inanılmaz derecede senaryolar geçiriyorum aklımdan.
ya sağlıklı olmazlarsa diye korkum var.
bunun da sebebi 35 yaşından sonra sağlıklı gebelik zor diye diye bize dayatılanlar.
20. hafta detaylı utrasona kadar ben böyle kuruntu yapmaya devam ederim gibi geliyor.
senin değerlerinin iyi olmasına da sevindim cnaım.
sor bakalım ne diyecek

canım randevu almaya çalıştım ama 20 Kasım a ancak sıra verdiler bi tanıdık olmazsa randevu bile alamıyosun burada çok yoğun, özel hastaneye gitsem yeterli donanım yok, 1 tane muayenehanesi olan doktor var o da devlet hastanesinden beter zaten bilmiyorum ne yapacağımı ...

günaydin kizlar. dün doktordaydik. benim oglus parandeler taklalar atiyordu. doktor zar zor bakabildi sagina soluna. Allaha cok sükür her sey yerli yerinde. 28 cm olmus pasa ve sisko tami tamina 500 gr geliyordu. sanirim oglumun biraz göbisi olacak annesi gibi :)

Günaydın herkese hayırlı cumalar
Rabbim bugünün hürmetine bebeklerimizi korusun. Sağlıkla kucağımıza alalım

Bu gece yine su gibi kanamam oldu kesildi. .neden böyle oluyor ki anlamıyorum

Canım merhaba, benimde gebeliğim ilk kontrolde ikizdi sadece kese gördük, sonraki gittiğimde birinin kalp atışı oluşmuş diğeri boştu ve kese küçülmeye başlamıştı. Bu süreçte iki defa kanamam oldu sonrası 15-20 gün lekelenmem devam etti 11. hafta bitmek üzere ve daha 3-4 gün önce kesildi lekelerde... Normal olduğunu düşünüyorum ama doktorunla sürekli bağlantıda ol herşey yoluna girecek ama biraz zamana ihtiyacın var. Rabbim güç kuvvet versin cnm çok düşünme

benimde bronşitim var malum evde d.gazlı sabaha kadar boğazım kuruyordu ve balgam oluyordu boğazımda ben buhar makinesi kullanıyorum iyonizerli yani evdeki tozu buharla yok ediyor temiz buhar veriyor evi nemli tutuyor

Ne bileyim cnm rutubette iyi değilmiş odanın nem seviyesi %50 yi geçmicekmiş falan filan sürekli kontrol altına tutmak lazım ama bu zamanları rahat atlatmak için kontrollü bir şekilde kullanabiliriz diye düşünüyorum. Teşekkür ederim fikir verdiğin için sağolll... 1 aydır çekiyorum resmen, hamile olmadan önce bir antihistaminik alıyordum geçiyordu

Tesekkur ederim sonbaharda neler cekiyorum anlatamam ben artik kabulleniphavalarin duzelmesini bekliyorum her sene burnumdaki kuruluk tikanma ve yaralara alismaya calisiyorum normalde sicak suyun icine viks filan koyarak uyurdum rahatlatsin diye ama hamilelikten beri yapmiyorum viksi solumayim nolur nolmaz diye. Tesekkurler
k

evet fazla nem filan iyi değil zaten dereceli benim ki si nemi gösteriyor % 20 % 30 neyse yazıyor ekranda bende zaten dr a danışıp aldık gece yatarken açıyorum makineyi bir kaç saat çalışıyor uyandığımda kapatıyorum sende dr sor bence ihmal etme

Inşallah öyledir canım takmiyorum ben onu bırakmam oda beni bırakmaz inşallah

gönlünü ferah tut rahimde bir kanamdan kaynaklaniyor olabilir. biliyorsun hamilelikte damarlar daha da inceliyor ve kan akisi katlaniyor. benim doktorum bu tip seyler olabilir dedi bana. benim de 8ci hafta gibi siddetli bir kanamam olmustu ama cok sükür bir problem olmadi.

Selam kızlar herkese hayırlı cumalar dilerim.Uzun zamandır yazmıyordum.Ben ve bebeğim şükürler olsun ki çok sağlıklıyız aynı zamanda yoğun bir iş temposunda zaman geçiriyoruz.Akşam 8.30 dedimi ben rüyalar alemine dalıveriyorum o kadar yorgun ve halsiz kalıyorum ki erkenden uyuyorum.Hamilelik diyetime de devam ediyorum ekmeksiz yemekler süt içme vakitlerim farklı zamanlarda falan.Bugün tam 9 haftalık olduk yarın 10. haftamızdan gün alıcaz.Heyecanlı süreç devam ediyor yani :)Hepiniz sağlıklısınızdır herşey yolundadır inşallah sevgiler...

Ilaclari teker teker ne zaman birak dedi benim kafam karisti burdaki dr umla tup dr um farklı soylediler sana ne soylediler acaba paylasirsan sevinirim

Amin canım Sağol :) düşünmüyorum bende normal karşılıyorum. Suan geceden beri kahve rengi leke geliyor damla şeklinde inşallah düzelir biran önce

Sağol canım :) doktor bey etraftaki kanamaları gösterdi. Bundan kaynaklidir dedi. Bu çarşamba Allahtan bişey olmazsa doktora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…