2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

gozun aydin canim allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin. guzel bi surpriz yapmismeleginiz
size ;-)

Sagol canim darisi başına inşallah.Muhteşem bir his anlatılmaz yaşanir.Çok tatlı masmaviş gözlü bir kızım oldu.Masumiyet abidesi ona doyamiyorum.Allahim tüm.isteyenlere nasip.etsin.Dogurduktan sonra daha zor diyorlardı tam tersi oldu.Hamileligim daha zordu şuan rahatladım.Gece ben uyandirip emziriyorum cazgir degil oyle fazla ağlamiyor.Şimdilik boyle umarım bozulmaz.

Arkadaşlar malesef çok kötü haberlerle geldim detaylı ultrasondan.Bebeğin beyninde hafif sıvı birikmesi, ayaklarından birinde içe dönüklük varmış ve el parmaklarını da göremedi. Cumartesi amniyosentez yapılacak. Testin sonucu temiz bile çıksa sonlandırmayı öneriyorlar. Ben ne yapacağım şimdi

Canim öncelikle çok çok geçmiş olsun.üzülme desemde boş ama ben şunu derim benim yigenim içinde heryerinde beyninde Urlar var tümörler var dediler suan Allaha şükürler olsun koskoca çocuk ve cok zeki ve akıllı. Bi doktorla kalmayın iyice araştırin ne kadar örnek var dön sendromu diyorlar ve cok sağlıklı evlat lar oluyor ben sırf bu durum yüzünden ayrıntılı ultrason yaptirmadim .

Cnm bencede tek dr.la yetinme.suan bebegin cok kucuk bu tur seyler karistirilio veya yanlis yorumlanio olabilir.bnm arkadasimin bebeginin ayagi yana donuk dogdu ama zamnla duzeldi hicbiseyi kalmadi sukur.hakkinda hayirli olan neyse o olsun

Gözünüz aydın canım. Sağlıkla sıhhatle büyüt prensesini. Çok güzel sürpriz olmuş size :))

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun,gözünüz aydın.Allah vatsna millete,anaya babaya hayırlı evlat etsin inşallah.diğer konuda şaşkınlıktan dilimi yuttum bianbu devirde kaldımı hala böyle yanılmalar ya?bide doğuma kadar her seferinde mi yanılır insan.12-13 sene önce dayımın gelini böyle olmuştu,kız beklerken erkek getirdiler.dr yanlış görmüşmüş.kadın o lohusa haliyle epey bi süre kabullenemedi,bunalıma girdi fln.tabii o onun yapısıyla alakalı,aklıma geldi diye söyledim.sağlık öncelik tabi ama büyük sürpriz olmuş cidden.bayağı gizemli bi kız olacağa benziyor desene Allah kazadan beladan korusun onu,kendine iyi bak

Canım benim,nasıl bir uzmana yaptırdın bilmiyorum.ama söylediğin şey çok ciddi,yani bu kadar ilerlemiş bir gebeliğin sonlandırılması ciddi bi karar.üstelik amniosentez önerilmiş ama sonuç temizde çıksa sonlandılcak demişler.bu nasıl bi çelişki?madem öyle o stresi,acıyı ve masrafı neden yaşayasın?ne alaka yani? İstanbuldaysan sana çok iyi perinatolog önerebilirim.değilsen hızlı bir araştırma ile vakit kaybetmeden iyi bir perinatolog bulup üçe beşe bakmadan hemen git muayene ol.

Canım ciddi fiziksel sorunları var. Elleri yok. Beyincik de küçükmüş. Genetik bir kusur olmasa bile bunlar var. Çok kötü durumdayız. İstanbuldayım. Yazarsan sevinirim.

Canım ciddi fiziksel sorunları var. Elleri yok. Beyincik de küçükmüş. Genetik bir kusur olmasa bile bunlar var. Çok kötü durumdayız. İstanbuldayım. Yazarsan sevinirim.
Canm allah yaninda yar ve yardimci olsun ne soyleyecegimi bilemedim rabbim hakkinda hayirli olani yasatsin sana zor bir durum gercekten

Canim çok üzüldüm ne diyeceģimi bilemiyorum Ama diger arkadasların da dediği gibi başka doktora git hatta en iyisini araştir ona git hafife alinacak bir durum değil bu.Allahim tersine çevirir inşallah dualarim seninle olsun

Iste doktorun hatasi kismet boyleymis bilsek ona gore hazirlik yapardik en azindan ilk gordugumde bende korktum kabullenemicem zannettim baskasinin cocugunu falan getirdiler zannettim ki 3 sene beklemisim tup bebek yaptirmisim her ay olmuyo diye aglayan ben kabul edemicem zannettim ama tabi o ilk soku atlatinca insan kendine geliyo simdi canimdan cok seviyorum icim gidiyo bisey olucak diye

Günaydın kızlar ancak vakit bulabildim yazmaya.. Çarşamba günü kızımı kucağıma aldım bendeGerçekten tarif edilemez bi duyguymuş Rabbim herkese nasip etsin. Doğum anını görmek istemiştim ama olmadı çok acı çektiğim için anestezi doktoru uyutmak zorunda kaldı odaya çıktığımda görebildim kızımı. 4kilo 40 gram ağırlığında 54 santim boyunda doğdu yavrumErtesi gün 3 kilo 840 gram olmuş ama yine de kilosu gayet iyi çok şükürŞu an uyuyor bi yandan onu pişpişliyoru bi yandan size yazıyorum. Fırsat bulursam eğer yine yazarım hepinizi çok öpüyorum
Evet canım bursalıyım pembe mavi hstnesinde doğum yaptım. Doğumda uyuduğum için kolay geçti diyebilirim sancılarım da gün geçtikçe azalıyor zaten prensesimle uğraşında ağrılarımı unutuyorum. Rabbim doğum yapacak olan herkesin yardımcısı olsun herkese bu güzel duyguyu yaşatsın anne olmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…