• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kızlar bz isim konusunda eşile baya bozuşuyoruz.cinsiyeti belli olmadan anlaşmştk erkk olursa babasının adını koycktı kız olunca bn koycktm.ailesi annin adını koy doyolar fakan ben kesinlikle kaynnmın adı oymk istemiyom.oda şimdi annmn adınıda koycam dio 2 isim olsun dio.nasıl strese grdm anlatamam.bzm zatn zorla çocuğmz oluyo nie karışıyolar buna anlamıyorm.bz o kadar zor zamnlar atlattk ailesinden kimse bni hç arayp sormadı.isme gelince hemn karişylr.boşanmayı bile göze alrm o derece.napcağımı bilmiyorm
Bencede senin dedigin olmali canim sonucta sen o kadar zaman beklemissin isim koymak senin hakkindir

Dostlar desteğiniz için çok teşekkür ederim. İki tane profesör saatlerce inceledi. Sonra 3 ayrı doktorla daha konuştuk, raporu incelediler. Bu doktorlar birbirileriyle konuştu. Sonuç değişmedi. Yaşamayacağını söylediler. Bu aşamada sezaryen olmadığı için normal doğum olacak pazartesi günü. Ne yaşayacağımız hakkında hiç bir fikrim yok. İnşallah kolay geçer.

Daha fazla bu konuda konuşup ne kendimi nede sizi yıpratmak istemiyorum. Psikoloji bebeği çok etkiliyor. Tesadüf mü bilmiyorum ama tanıdan hemen sonra kanamam başladı ve hala devam ediyor. Ayrıca ultrasonlarda bebeğin çok daha hareketli olduğunu ama çok huzursuz hareketler yaptığını görüyorum. Ben sakinleşince o da sakinleşiyor, yavaşlıyor.

O sebeple huzurlu kalp atışlanızla, güvenli, sıcak ve mutluluk hormonları ile dolu sakin bir ortamda büyümesini sağlayın. Sesinizi bile yükseltmeyin. Korkuyor.

Ben de sizden dua bekliyorum.
Rabbim yardımcın olsun sabır versin canım. Cok üzüldüm senin adına Allah ne derse o olur hakkında hayırlısı buymus demek ki. . Inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur

• Beğen
Reactions: 9ay
Kızlar lütfen yardım edin çatlayan yerlerim çok kötü ağrıyor fena halde sanki ezilmiş .yanıyor dokunamiyorum dr derdimi anlamadi az kaldı doguma dayan diyor. Çatlayan yerler daha çok geriliyor dedi.yağ sürüyorum faydası yok ağla ağlaya uyuyorum

canim az kalmis biraz daha sabir. ne yagi suruyosun bilmiyorum ama z.yagini bi dene surekli nemli tut karnini :-(

Kızlar lütfen yardım edin çatlayan yerlerim çok kötü ağrıyor fena halde sanki ezilmiş .yanıyor dokunamiyorum dr derdimi anlamadi az kaldı doguma dayan diyor. Çatlayan yerler daha çok geriliyor dedi.yağ sürüyorum faydası yok ağla ağlaya uyuyorum

bi melek daha geliyor yeryuzune gozun aydin canim hic korkma o anin tadini çikar bol bol fotograf çektir ameliyathanede :KK15::KK15:

Iyi geceler kizlar.bgn dr konrrolumuz vardi Allah kismet ederse 24 haziran çarşamba sabahi dogum olacak.cok heyecanliyim ve korkuyorum.

bi melek daha geliyor yeryuzune gozun aydin canim hic korkma o anin tadini çikar bol bol fotograf çektir ameliyathanede :KK15::KK15:
Haklisin cnm ama dusundukce bile panik yapiyorum
o an napicm bilmem..sakinlestirici fln yapiolarmi acaba.bir de uyusuklugun gectikten sonra cok agri oluyomu.ne kadar surede ayaklanilirki acabao_O:KK43:

sakinlestiriciye gerek bile kalmiycak cunku o an aci agri hissetmiyosun bak basindan gecen insanlar soyluyo bunu ;-) uyusuklugun gectikten sonra adet agrisi gibi bi agrin oluyo o da normal zaten canindan can cikacak dimi ;-) uyusuklugun 4-5 saate gecer :-)

Haklisin cnm ama dusundukce bile panik yapiyorum
o an napicm bilmem..sakinlestirici fln yapiolarmi acaba.bir de uyusuklugun gectikten sonra cok agri oluyomu.ne kadar surede ayaklanilirki acabao_O:KK43:

Back