Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar maalesef bizim rüyamız bitti. 2 gün sonra erken doğum ile alacaklar yavrumu. Allah hepimize hayırlı doğumlar yaşatsın inşallah.
Canım arada girdiğim bir gün daha ne desem bilemedim rabbim sabır versin ve hayırlı sağlık evlat nasip etsin sana inş eğer gitmek istersen yedi tepe üniversite hastanesinde oluş api var çok iyi ve uzman bir doktor bizim akrabamızn çocuğu hep ölü doğrdı en sonuncusunu bu kurtarmış gitmik istersen son bi kez git derim allhtan umut kesilmez inş rabbim hayırlı kapılar açsın ;(Arkadaşlar maalesef bizim rüyamız bitti. 2 gün sonra erken doğum ile alacaklar yavrumu. Allah hepimize hayırlı doğumlar yaşatsın inşallah.
RABBİM SABIR VERSİN EN KISA ZAMANDA EVLADINI SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNArkadaşlar maalesef bizim rüyamız bitti. 2 gün sonra erken doğum ile alacaklar yavrumu. Allah hepimize hayırlı doğumlar yaşatsın inşallah.
canm bnm gecms olsun Rabbim hep yannda olsun.en kisa zamnda Allah sana gzl bebkler nasip etsin.Arkadaşlar maalesef bizim rüyamız bitti. 2 gün sonra erken doğum ile alacaklar yavrumu. Allah hepimize hayırlı doğumlar yaşatsın inşallah.
Canım hakkını helal et,görmedim yazdığını.dün koşturmacam vardı.bir çocuk annesi ve ikiz bebek gebesi bir anne olarak ben başka bir doktora daha görünmenden yanayım.dr un yanılma payı nedir ne değildir bilemem ama dinde bile tek hocanın fetvasına bakılmaz,bi kaç hocadan ağız birliği gerekir.kadıköyde bağdat caddesinde fetus prenatal tanı merkezi var.dr ların her ikiside profesyonel ve alanlarında çok çok iyiler.görünmeyeni görüyolar resmen.iki dr bunlar,benim tavsiyem dr.mehmet uludoğan'a randevu al.350-360 tl flndı sanırım muaynesi.yaklaşık 1 saat sürüyor incelemesi.özel kadıköy şifa'nın dr udur bu arada.eğer gerçekten söylendiği gibiysede en doğru yönlendirmeyi yapacaktır.Allah yardımcın olsun,dua ediyorum senin için...Canım ciddi fiziksel sorunları var. Elleri yok. Beyincik de küçükmüş. Genetik bir kusur olmasa bile bunlar var. Çok kötü durumdayız. İstanbuldayım. Yazarsan sevinirim.
Canım yok öyle bişey,canın nerde isterse orda devam ediyosunSelam arkadaşlar bebekleriniz hayırlı olsun :) tüp bebek hamileliğinden sonra tüp bebek merkezi değilde normal bir kadın doğum doktorunda devam edilebiliyormu kontrollere ?? Yoksa ayrı bir protokolmu uygulanması gerekiyor ?
Bence sen haklısın kararlı ol, eşinde verdiği sözde durmalı tabiki..kızlar bz isim konusunda eşile baya bozuşuyoruz.cinsiyeti belli olmadan anlaşmştk erkk olursa babasının adını koycktı kız olunca bn koycktm.ailesi annin adını koy doyolar fakan ben kesinlikle kaynnmın adı oymk istemiyom.oda şimdi annmn adınıda koycam dio 2 isim olsun dio.nasıl strese grdm anlatamam.bzm zatn zorla çocuğmz oluyo nie karışıyolar buna anlamıyorm.bz o kadar zor zamnlar atlattk ailesinden kimse bni hç arayp sormadı.isme gelince hemn karişylr.boşanmayı bile göze alrm o derece.napcağımı bilmiyorm
Teşekkürler cevap için içim rahatladı :) henüz taransfer olmadı ama il dışına çıkacağım için merak ettim..Canım yok öyle bişey,canın nerde isterse orda devam ediyosun
Allah yar ve yardimcin olsun.diyecek bisey yok cok zor ama soyle dusun bunlari yasamanin da arkasinda bi nedeni vardir muhakkak.herseyin hayirlisi diye dua etmiyormuyuz.sabretmekten baska yapilabilecek birsey yok maalesef.Allahim sana guc kuvvet versinDostlar desteğiniz için çok teşekkür ederim. İki tane profesör saatlerce inceledi. Sonra 3 ayrı doktorla daha konuştuk, raporu incelediler. Bu doktorlar birbirileriyle konuştu. Sonuç değişmedi. Yaşamayacağını söylediler. Bu aşamada sezaryen olmadığı için normal doğum olacak pazartesi günü. Ne yaşayacağımız hakkında hiç bir fikrim yok. İnşallah kolay geçer.
Daha fazla bu konuda konuşup ne kendimi nede sizi yıpratmak istemiyorum. Psikoloji bebeği çok etkiliyor. Tesadüf mü bilmiyorum ama tanıdan hemen sonra kanamam başladı ve hala devam ediyor. Ayrıca ultrasonlarda bebeğin çok daha hareketli olduğunu ama çok huzursuz hareketler yaptığını görüyorum. Ben sakinleşince o da sakinleşiyor, yavaşlıyor.
O sebeple huzurlu kalp atışlanızla, güvenli, sıcak ve mutluluk hormonları ile dolu sakin bir ortamda büyümesini sağlayın. Sesinizi bile yükseltmeyin. Korkuyor.
Ben de sizden dua bekliyorum.
Ben4 haziran olcak demistim canim. Kadina siparisi verdigim gun gece suyum geldi 1 haziranda dogdu. Kadin hazirlamis ama esim soyledi durumu kagitlari cikarip degistirdi saolsun.Arkadaşlar birsey soracam .bebek şekeri yaptırıyorum sezaryan olacak tarihi belli ama kafam karıştı hep riskli bi hamilelik yani erken doğum riski vardı. Acaba tam gün tarih yazdirmasam mi acaba .bilmiyorum eşim yazdiralim gün u dedi. Kısmet diyor ama bilmiyorum. Sizce
Canim benim ya bugun whatsappdan arkadaslar dedi ne kadar uzuldum anlatamam. Rabbim sana oyle guzel oyle hayirli saglikli evlatlar versinki acini tez vakitte unuttursun insallah. Tum kalbinle duacinim. Rabbim sabrini gucunu artirsin.Arkadaşlar malesef çok kötü haberlerle geldim detaylı ultrasondan.Bebeğin beyninde hafif sıvı birikmesi, ayaklarından birinde içe dönüklük varmış ve el parmaklarını da göremedi. Cumartesi amniyosentez yapılacak. Testin sonucu temiz bile çıksa sonlandırmayı öneriyorlar. Ben ne yapacağım şimdi
Ben 38+5 de oldum canimSezeryan olan arkadaslarim sizlere bir sorum olacak. Tam olarak kacinci haftada sezeryan oldunuz. Dr kacinci haftada alalim dedi bebisleri.
Canim bence baska bir doktora daha gorun bu kadar kolay olmamali.Şayet orasida ayni seyi diyorsa hakkinizda hayirlisi olsun.Dualarim seninleArkadaşlar maalesef bizim rüyamız bitti. 2 gün sonra erken doğum ile alacaklar yavrumu. Allah hepimize hayırlı doğumlar yaşatsın inşallah.