- 21 Temmuz 2014
- 717
- 893
- 208
Hayırlısiyla sağlıcakla al prensesini kucağına inşallah arkadasimkızlaaarrr biz az önce doktordan geldik bu son kontroldü yarın saat 11de epidural sezeryanla prensesime kavışuyorum Allah'ın izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısiyla sağlıcakla al prensesini kucağına inşallah arkadasimkızlaaarrr biz az önce doktordan geldik bu son kontroldü yarın saat 11de epidural sezeryanla prensesime kavışuyorum Allah'ın izniyle
Hadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına al yavrunukızlaaarrr biz az önce doktordan geldik bu son kontroldü yarın saat 11de epidural sezeryanla prensesime kavışuyorum Allah'ın izniyle
Hayirli olsun.kucagina almissindir suan.ne mutlu sana.Allah anali babali buyutsun.kızlaaarrr biz az önce doktordan geldik bu son kontroldü yarın saat 11de epidural sezeryanla prensesime kavışuyorum Allah'ın izniyle
Canim maşallah sende dogmussun rabbim hayirki evlatlar etain bundan sonra kadinlar kulübüne girmeye vaktin olmayacak:)
Gozun aydin.saglikla buyusun.ne surpriz olmustur size kiz olmasi.dr. nasil da anlamamis hayret.hazirliginizi da erkege gore yapmissinizdir ama olsun onemli olan saglikli olmasi.tekrardan hayirli olsunKizlar nasilsiniz bakalim daha yeni girebildim bizim dogumumuz cok heyecanli ve telasli oldu biz erkek beklerken meger ultrasondaki gobek kordonuymus kizimiz oldu tabi sok olduk ilk basta bu benim mi falan dedim bi garip olmustum bi de sezeryan oldugum icin gaz sancim cok oldu 2 gun cektim sancidan kizima bile bakamadim simdi iyiyim ama allah a cok sukur kucuk bi prensesim oldu hayirlisi buymus rabbim eksikligini gostermesin kimselere evladinin
Evet saglikli olsun da cinsiyeti hic onemli degil zaten benim gittigim doktorun ben sezeryan olmadan bi gece once annesi olmus yoktu beni baska bi doktor sezeryan yapti bizim doktor olsaydi esim zaten fena yapardi neyse ki karisma olasiligi yok bi sezeryan yapilirken baska bi sezeryan yapmiyolarmis o saattede bi tek benim sezeryanim vardi esimi bebeklerin yikandiklari yere kadar goturmusler bi tek bizim kiz varmis ondan sonra rahatlamis esim cok macerali oldu yani bi de esimin kardesiyle babasina cok benziyo ordan da anlasiliyo yaniGozun aydin.saglikla buyusun.ne surpriz olmustur size kiz olmasi.dr. nasil da anlamamis hayret.hazirliginizi da erkege gore yapmissinizdir ama olsun onemli olan saglikli olmasi.tekrardan hayirli olsun
Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin güle güle büyüsün prenses kız erkek farketmez sağlıklı sıhhatli olsundaKizlar nasilsiniz bakalim daha yeni girebildim bizim dogumumuz cok heyecanli ve telasli oldu biz erkek beklerken meger ultrasondaki gobek kordonuymus kizimiz oldu tabi sok olduk ilk basta bu benim mi falan dedim bi garip olmustum bi de sezeryan oldugum icin gaz sancim cok oldu 2 gun cektim sancidan kizima bile bakamadim simdi iyiyim ama allah a cok sukur kucuk bi prensesim oldu hayirlisi buymus rabbim eksikligini gostermesin kimselere evladinin
Kizlar nasilsiniz bakalim daha yeni girebildim bizim dogumumuz cok heyecanli ve telasli oldu biz erkek beklerken meger ultrasondaki gobek kordonuymus kizimiz oldu tabi sok olduk ilk basta bu benim mi falan dedim bi garip olmustum bi de sezeryan oldugum icin gaz sancim cok oldu 2 gun cektim sancidan kizima bile bakamadim simdi iyiyim ama allah a cok sukur kucuk bi prensesim oldu hayirlisi buymus rabbim eksikligini gostermesin kimselere evladinin
önceki hafta yaptım doğumu canım. teşekkür ederiz. bebekler iyi çok şükür uğraşıyoruz işte gazıydı kabızıydı ağlamasıydı derken geçip gidiyor zaman :)
Korkma niye korkuyorsun çok güzel gececek diye dusun hic korkulacak bisey yok.Aksine dunyanin.en guzel varligiyla kabvusacaksin heyecanlan canim.
herkese gunaydin.. kizlar tlfndan girdıgim icin neler konustugunuzu okuyamadim ama size yazmak istedim yinede. p.tesi sabah spinal anestezi ile oglumu kucagima aldim rabbime sukurler olsun 50 cm 2260 gr dogdu dogum çok guzeldi ekip mukemmeldi cok guzel fotolar cekmisler. simdi evimizdeyiz oglum besiginde ben yatagimda yatiyoruz sutum daha gelmedi mama veriyorum çok sukur gogsumu de aliyo ama cekiyo cekiyo sut bulamıyo kuzum :-( pompa aldim cok az olmakla birlikte fark etti simdi oglum agliyo yine emzirmeyi deniycem gorusuruz. tekrar yazıcam :)