• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Arkadaşlar birsey soracam .bebek şekeri yaptırıyorum sezaryan olacak tarihi belli ama kafam karıştı hep riskli bi hamilelik yani erken doğum riski vardı. Acaba tam gün tarih yazdirmasam mi acaba .bilmiyorum eşim yazdiralim gün u dedi. Kısmet diyor ama bilmiyorum. Sizce

Kizlar nasilsiniz bakalim daha yeni girebildim bizim dogumumuz cok heyecanli ve telasli oldu biz erkek beklerken meger ultrasondaki gobek kordonuymus kizimiz oldu tabi sok olduk ilk basta bu benim mi falan dedim bi garip olmustum bi de sezeryan oldugum icin gaz sancim cok oldu 2 gun cektim sancidan kizima bile bakamadim simdi iyiyim ama allah a cok sukur kucuk bi prensesim oldu hayirlisi buymus rabbim eksikligini gostermesin kimselere evladinin :KK54:

Kizlar nasilsiniz bakalim daha yeni girebildim bizim dogumumuz cok heyecanli ve telasli oldu biz erkek beklerken meger ultrasondaki gobek kordonuymus kizimiz oldu tabi sok olduk ilk basta bu benim mi falan dedim bi garip olmustum bi de sezeryan oldugum icin gaz sancim cok oldu 2 gun cektim sancidan kizima bile bakamadim simdi iyiyim ama allah a cok sukur kucuk bi prensesim oldu hayirlisi buymus rabbim eksikligini gostermesin kimselere evladinin :KK54:
Gozun aydin.saglikla buyusun.ne surpriz olmustur size kiz olmasi.dr. nasil da anlamamis hayret.hazirliginizi da erkege gore yapmissinizdir ama olsun onemli olan saglikli olmasi.tekrardan hayirli olsun

Gozun aydin.saglikla buyusun.ne surpriz olmustur size kiz olmasi.dr. nasil da anlamamis hayret.hazirliginizi da erkege gore yapmissinizdir ama olsun onemli olan saglikli olmasi.tekrardan hayirli olsun
Evet saglikli olsun da cinsiyeti hic onemli degil zaten benim gittigim doktorun ben sezeryan olmadan bi gece once annesi olmus yoktu beni baska bi doktor sezeryan yapti bizim doktor olsaydi esim zaten fena yapardi neyse ki karisma olasiligi yok bi sezeryan yapilirken baska bi sezeryan yapmiyolarmis o saattede bi tek benim sezeryanim vardi esimi bebeklerin yikandiklari yere kadar goturmusler bi tek bizim kiz varmis ondan sonra rahatlamis esim cok macerali oldu yani bi de esimin kardesiyle babasina cok benziyo ordan da anlasiliyo yani :KK54:

Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin güle güle büyüsün prenses kız erkek farketmez sağlıklı sıhhatli olsunda

Arkadaşlar doğum yapan herkesi kutluyorum! Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah. Hayırlı evlatlar olsunlar! :nazar:

Okudukça heycanlanıyorum. Daha kalp atışını duymayı beklediğim gün geliyor aklıma. Bugün tam olarak yarıladım, 20. haftayı bitirdik. :nazar: Öğleden sonra detaylı ultrasonumuz var bakalım inşallah onda da her şey yolunda gider.

Ay canım inanmıyorum ya nasıl bir süpriz yapmış size prenses :) Hayırlı uğurlu olsun.

önceki hafta yaptım doğumu canım. teşekkür ederiz. bebekler iyi çok şükür uğraşıyoruz işte gazıydı kabızıydı ağlamasıydı derken geçip gidiyor zaman :)

Ya canım ne kadar güzel. Gözünüz aydın. Allah bağışlasın. Maşallah kiloları da çok iyi doğmuşlar :nazar:
Eminim iki tane birden zordur ama çok da güzeldir! :KK200:

Arkadaşlar izne ne zaman ayrılacaksınız?

Ben İstanbul'da oturuyorum ve işe gidip gelmek için günde toplam 2-2.5 saat araba kullanıyorum. Doktor izni 31. haftada başlatalım diyor. 4 aylık ücretli izin ardından da 6 ay ücretsiz izin alacağım. Sizde yinede doğum öncesi izni geciktirmeye ve çalışabildiğim kadar çalışmaya uğraşayım mı?

Korkma niye korkuyorsun çok güzel gececek diye dusun hic korkulacak bisey yok.Aksine dunyanin.en guzel varligiyla kabvusacaksin heyecanlan canim.

Canım sen de doğum yapmışsın hatta büyütmüşsün bile maşallah :nazar::nazar::nazar: Analı babası büyüsün. Hayırlı bir evlat olsun inşallah, uzun, sağlıklı, bir ömrü olsun.

Nasıl bir his ya çok merak ediyorum :)

Son düzenleme:
herkese gunaydin.. kizlar tlfndan girdıgim icin neler konustugunuzu okuyamadim ama size yazmak istedim yinede. p.tesi sabah spinal anestezi ile oglumu kucagima aldim rabbime sukurler olsun 50 cm 2260 gr dogdu dogum çok guzeldi ekip mukemmeldi cok guzel fotolar cekmisler. simdi evimizdeyiz oglum besiginde ben yatagimda yatiyoruz sutum daha gelmedi mama veriyorum çok sukur gogsumu de aliyo ama cekiyo cekiyo sut bulamıyo kuzum :-( pompa aldim cok az olmakla birlikte fark etti simdi oglum agliyo yine emzirmeyi deniycem gorusuruz. tekrar yazıcam :)

Canım gözün aydın!!!! Allah uzun, sağlıklı ömürler versin inşallah

Back