2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Sağol canım size de geçmiş olsun. Allaha Şükür kilo sorununu atlattık biz ama sarılık artıyor yarın tekrar kontrole gitcez inşallah değerler düşmüştür
Evet canım benim inşallah biran önce toplar oğlun bizde sağlık ocagına gittik topuk tan kan aldılar benim yavru da ağladı

Sizede geçmiş olsun canım bizim 5 di 8 e çıktı sonra 12 oldu bakalım yarın ne cikacak

bana cevap verebilecek kimse yok mu?

Benimde 3.820 doğdu ama 300 gr verdi. Bugün tekrar kontrol var inşallah daha fazla vermemiştir
arkadaşım benim oğlanda 3,480 gr doğdu iki gün sonra doktor konturolü vardı 3,200 civarı dediler hata kilokaybı cok vermiş dedi doktor ama sonra düzeliyor sağlık ocağında ki dr ve ebeler normal her çocuk kilo kaybı yaşar ama emdikçe düzelir korkma dediler su an 1 aylık 4 klo olmuş bir ayda bir kilo almış endişe etme düzelir kilo da alır inşallah

Sizede geçmiş olsun canım bizim 5 di 8 e çıktı sonra 12 oldu bakalım yarın ne cikacak
Uzulme canım sizin dusukmus inşallah daha fazla yükselmez. Biz gittik bugun makine arizalanmis sonucu alamadık. Tabi saat bekledikten sonra eve gidin aks 8 de çıkacak dediler.. Tam eve geldik tekrar gelip kan vermeniz lazım dediler. Çok alakasız bir değer çıkmış. Gittik tekrar kan aldılar oglumdan nasıl canım gitti. 16 ya düşmüş. Doktor bir haftadan sonra tehlike geçiyor yükselmez artık dedi. Tekrar getirmenize gerek yok bol bol emzir dedi. Haa bi de güneş banyosu yaptırın 5-7 dk dedi. Bakalim umarım daha da düşer. Perşembe de sağlık ocağında kan vercez yazık valla ben çok üzülüyorum aglayinca

Arkadaşlar yardım edin ya midem beni mahvetti né uyku var ne rahat. Mide yanması var çok fena hicbirsey fayda etmiyor .yemek kokusu bile tahammülüm yok.dr à sormadım
Cnm bana dr.um rennie duo surup verdi o rahatlatiyo bi dene istersen.sut de iyi gelebilir

Sağol canım evet kilo sorunumuz düzeldi pazartesi günü 3. 710 olmuş bakalım yarın kaç çıkacak

Onların iyiliği için canım canları yanıyor ama geçiyor olsun. .. insallah sorunsuz bir şekilde atlatır bebislerimiz

Arkadaşlar yardım edin ya midem beni mahvetti né uyku var ne rahat. Mide yanması var çok fena hicbirsey fayda etmiyor .yemek kokusu bile tahammülüm yok.dr à sormadım
gaviscon çigneme tableti kullan agzinda emerek bekletiyorsun.Uoksa suruplarin hicbiri kar etmiyor.Baska turlu uyuyamiyordum ben.

dr a göre değişiyor verilen iğneler bende kulandım kan sulandırıcı , ( ovitrel , yumurta kendiliğinden çatlamasın diye ) ama gonalaf kullandım diğerini bilmiyorum
tesekkur ederim, ama gordugum kadarı ile bir cok bayan var burda kim ne kullandı soylese bende bi fikir olur. hepinize rabbim saglıcakla bebeklerinizi kucagınıza almayı nasip etsin.
iyi gunler.

Canim fazla degil normal hepsinden bizde kullandik son donemlerinde gunde 3 ig e vuraxaksin gobekten bunlarin hepsi normal.Domtorun ne diyorsa onu yap disina cikma.
tesekkur ederim, o kadar cok igne ve ilacı gorunce korktum asılamada sadece 1 kutu gonal f ve ovitrelle olmustu ama suanda bildiginiz buzdolabında bir sebzelik dolusu ilac var.

Gunaydin annisler yarin bizimde sezeryanimiz var sabahtan gidicez hastaneye oglen gibi alicaklar beni ama o saate kadar nasil ac durucam bisey olmaz mi o zaman

Günaydın , ne mutlu size büyük gün gelmiş :) neden o kadar erken çağırdı ki doktor, benim bir kaç arkadaşımı 1-1,5 saat öncesinde çağırmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…