2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Oğlumun sarılığı artmış.. Çarşamba tekrar çağırdı doktor. Inşallah düşer değeri
Ayy cok gecmis olsun canim insallah duser.Bugün ben de doktora gittim kizım yine kilo vermiş 90 gr. artik vermesin dedi doktor gunde 3 kez mama onerdi sütüm yetersizmiş.Ben de mama vermeyi istemiyorum alişmasıni hiç istemiyorum.Haftaya tekrar kontrole gidicez pazartesi gunu hepimizin evladinı Rabbim korusun inşallah.

Canim sanirim şuan bebişin yaninda ve dogum yaptin cennet kokulunu kucağına aldın.Hayirli olsun bebeğini sagsalim hayirlarla buyut inşallah.Sakin biberona aliştirma memeni ver pes etme.Benim 2gun sonra geldi sutun mamani vereceksende siringayla memenden akit memeni emiyormus gibi yapsin.

canım sütün yetmiyosa sütünü artıran şeyler ye komposto falan iç incir özellikle sütü arttırıyomuş ama yine de kilo veriyosa tabiki de mama takviyesi yap kilo vermesinden iyidir doktorda öyle demiş ya

Üzülme canım. Her bebekte oluyor. Sen içini ferah tut bol bol emzir oğlunu. Geçer gider merak etme annesi. Bizde bugün kontrole gittik. 2720 gr düşmüş oğluşum. Dr bol bol emzirin daha fazla kilo kaybetmesin dedi. İşitme testi yapıldı iyi çıktı. Topuk kanı alındı, allahım nasıl ağladı oğlum içim parçalandı.

Canım süt yapan şeyler ye, bitki çayları iç. Mutlaka işe yarayacaktır. Su bol bol iç. Amin allah herkesin evladını bağışlasın.

Iyi geceler kizlar.dogum yapan taze anneler.son muayenenizde bebeginizin kilo tahminiyle dogdugundaki kilosu asagi yukari ne kadar tuttu.
Ultrasona gore 4 kiloydu dogdugunda 4.190 kilo dogdu canim.şimdi ise 3.760 oldu.Dogduktan sonra 1 haftada kilo veriyor.

Kizlar yoldaşlar cok sukur Allahima ben ve kizim suan ayni yatakta yatiyoruz...Rabbim insallah sırasıyla sizlere de bu duygulari tattirsin hepinize hayirli dogumlar diliyorum..
gözün aydın canım rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsinbakalım bizim sıramız ne zaman gelicek hayırlısı...

Kizlar yoldaşlar cok sukur Allahima ben ve kizim suan ayni yatakta yatiyoruz...Rabbim insallah sırasıyla sizlere de bu duygulari tattirsin hepinize hayirli dogumlar diliyorum..
Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Gecmis olsun csnim insallah duser.Bizim de dün kontrolumuz vardı. Bizim de artmış sariligimiz. 16.9 çıktı 18 den sonra yatmasi gerekiyormus. Bugün tekrar gitcez umarım düşmüştür. Halbuki sık sık emziriyorum neden yükseliyor ki
Iyi geceler kizlar.dogum yapan taze anneler.son muayenenizde bebeginizin kilo tahminiyle dogdugundaki kilosu asagi yukari ne kadar tuttu.
Benim son kontrolde 2800 dü kontrolden 3 gün sonra doğum yaptım 2950 gr doğdu oğlum

Gittikçe Allahın izniyle güzel sona yaklaşıyoruz. Heycan ve korku yetememek ve bunun yanında şiddetli ağrı nin olması Allahım sen büyüksün Yarabbi çok tedirginim.nasil bir ağrı arkadaşlar doğum yapan arkadaşlar özellikle bende epidural sezaryan olacam.bazıları eve gelince iğne yazdiriyormus ağrı icin ayyy bilmiyorum ya

Canım son muayenede 3450 grdı, 3075 gr olarak doğdu. Kiloya hiç takılma, sağlıklı olsun yeter.

Ultrasona gore 4 kiloydu dogdugunda 4.190 kilo dogdu canim.şimdi ise 3.760 oldu.Dogduktan sonra 1 haftada kilo veriyor.

Hepinizin meleklerine maasallahDogru diyosunuz onemli olan saglikli olmasi.bizimde bugun konrrolumuz var bakalim gun vereckmi .haa bu arada herkese gunaydin

merhaba arkadaslar,
iki sefer zorlu gecen asılama surecimden sonra tup bebege geciş yaptık ilaclarımı aldım ancak eylul ayında kullanmaya baslayacagım, size bazı sorularım olacak, bana 450 lik 5 kutu gonal f, 2 kutu menogon(icinde 5 er tane toz ve sıvı sise var), 5 kutuda puregon du adı sanıyorum ama o igne bayagı degişik birsey, bunun yanında 2 kutu ovitrelle ve klasik kan sulandırcı agrı kesici vs vs haplar var. ben kullanımlarını hic sormadım şimdiden strese girmiyim diye ama bana bu kadar ilac cok gibi geldi siz ne kullandınız, herkezin aynı mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…