• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

herkese gunaydin.. kizlar tlfndan girdıgim icin neler konustugunuzu okuyamadim ama size yazmak istedim yinede. p.tesi sabah spinal anestezi ile oglumu kucagima aldim rabbime sukurler olsun 50 cm 2260 gr dogdu dogum çok guzeldi ekip mukemmeldi cok guzel fotolar cekmisler. simdi evimizdeyiz oglum besiginde ben yatagimda yatiyoruz sutum daha gelmedi mama veriyorum çok sukur gogsumu de aliyo ama cekiyo cekiyo sut bulamıyo kuzum :-( pompa aldim cok az olmakla birlikte fark etti simdi oglum agliyo yine emzirmeyi deniycem gorusuruz. tekrar yazıcam :)
Maşallah canım. Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Hiç üzülme sütün gelmek üzeredir. Sen sık sık emzirmeye devam et. Evlat kokusu,nefesi, ona bakmak ne güzel değilmi :)sağlıkla,mutlulukla,huzurla büyüt yavrunu.

Canim benim sana tavsiyem genel anestezi olma spinal ya da epidural ol.Çünkü onlarin uyuşma süresi daha uzun sürüyor.Acinin en şiddetli zamanlarında hala uyuşuk oluyorsun.Genel anestezi oyle degil uyandiktan kisa sure sonra agrilari hissetmeye basliyorsun.Dogumda uyanık olmakta çok guzel. Evladini hemen gorebiliyorsun, odaya cikar cikmaz hemen emzirmeye baslayabiliyorsun.Zaten dogum sirasinda hic birsey hissetmiyorsun.
Çok sağol vnm evet epidural olacak.hastanede iki gün kalmak istiyorum dr bir gün yeter diyor.evde kullanmak için parol ve minoset haricinde ağrı kesici iğne ve ya ilaç verdiler mi

Çok sağol vnm evet epidural olacak.hastanede iki gün kalmak istiyorum dr bir gün yeter diyor.evde kullanmak için parol ve minoset haricinde ağrı kesici iğne ve ya ilaç verdiler mi
Evet agri kesici igne verdi sabah aksam 1er tane toplam 6 adet verdi 3 gun vuruldum.Neden 2 gun hastanede kalmak istiyorsun? Evinde daha rahat edersin.Bende ertesi gun taburcu oldum.3. Gun ayaktaydim bebegi doktora goturduk ilk kontrolune.4. Gun oy vermeye gittim.Korkma ilk gun sadece biraz sıkıntı okadar.

Evet agri kesici igne verdi sabah aksam 1er tane toplam 6 adet verdi 3 gun vuruldum.Neden 2 gun hastanede kalmak istiyorsun? Evinde daha rahat edersin.Bende ertesi gun taburcu oldum.3. Gun ayaktaydim bebegi doktora goturduk ilk kontrolune.4. Gun oy vermeye gittim.Korkma ilk gun sadece biraz sıkıntı okadar.
Canım önce helal et sorularıma cevap veriyorsun.verdiği ağrı kesicinin adı ne dir dr uma soyleyim diye ve etkili mi .ben ağrı kesiciler ixin ikinci günde kalmak istiyorum açıkçası

Gunaydin annisler yarin bizimde sezeryanimiz var sabahtan gidicez hastaneye oglen gibi alicaklar beni ama o saate kadar nasil ac durucam bisey olmaz mi o zaman o_O
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla doğur inşallah:KK54:

herkese gunaydin.. kizlar tlfndan girdıgim icin neler konustugunuzu okuyamadim ama size yazmak istedim yinede. p.tesi sabah spinal anestezi ile oglumu kucagima aldim rabbime sukurler olsun 50 cm 2260 gr dogdu dogum çok guzeldi ekip mukemmeldi cok guzel fotolar cekmisler. simdi evimizdeyiz oglum besiginde ben yatagimda yatiyoruz sutum daha gelmedi mama veriyorum çok sukur gogsumu de aliyo ama cekiyo cekiyo sut bulamıyo kuzum :-( pompa aldim cok az olmakla birlikte fark etti simdi oglum agliyo yine emzirmeyi deniycem gorusuruz. tekrar yazıcam :)
Ay maşallah canım benim süt yapan şeyler ye lactamil al iç sutlac ye sıcak suyla göğüslerini yıka. Bide doktor bana süt yapan bitkisel kapsül verdi. Adı Rekolac ondan al iç inşallah sütun gelir üzülme:KK19: Allah anali babali buyutsun yavrunu:KK60:

Sezaryan dogum yapAn arkadaşlar birsey sormak istiyorum hastane ye götürülecek cantada gerek duyulmadi dediğiniz kıyafet ler var mi hani fazla diye .ben kendime üç bebeğe beş takim koydum
Valla sabahlık çok gereksizdi boşuna almış gibi hissettim kendimi bebeğe çamaşır koy benimki altına yaptı doldu taştı :-) ama kendine fazla koymussun gerek yok 3 tane koymana 2 yeterli:KK39:

tesekkur ederim, ama gordugum kadarı ile bir cok bayan var burda kim ne kullandı soylese bende bi fikir olur. hepinize rabbim saglıcakla bebeklerinizi kucagınıza almayı nasip etsin.
iyi gunler.
Canım,bu senin için doğru bi referans olmaz.herkesin dr u ve tekniği farklı.gereksiz kafan karışır,bu dr bunu niye böyle verdi bana dersin.ilaçların markaları farklı olur,dozları farklı olur,kişiye göredir uygulamalar.çok merak ettiğin için söylüyorum,örneğin ben 8 gün 225 lik gonal f vurdum,son 3 gün ilaveten öğlenleri pregon mu neydi çatlatmama iğnesi,8 . Gün akşam 10 da da çatlatma iğnesini hcg sanırım vurdum.bunun dışında yumurtalar toplandıktan sonra corasprin bs kullandım

Canım önce helal et sorularıma cevap veriyorsun.verdiği ağrı kesicinin adı ne dir dr uma soyleyim diye ve etkili mi .ben ağrı kesiciler ixin ikinci günde kalmak istiyorum açıkçası
Ne demek canım helal olsun.İgnemin adı ARVELES 50 mg.icinde 6 ampul var.Sabah aksam 1 tane vurduruyorsun.onun yaninda gunde 4 kere parol kullanabilirsin dedi.

Slm kızlar bugun yine doktor kontrolüne gittik. Sarılık değeri 12 den 7 ye düşmüş çok şükür. :KK68:
Maşallah canım çok sevindim :KK36:Hadi bununla geçmiş olsun. Bizim sarılık sıkıntımız olmadı çok şükür. Ama insan ister istemez tedirgin oluyor.:nazar::KK200:

Ayy süper nihayet gecmis olsun
Bizimki de 5.5 s inmis sukur.
Sizede maşallah canım. :nazar: herşey yolunda ne güzel.:KK200: bizde de herşey yolunda çok şükür. Göbeğimiz düşmeye yakın, sünnetimiz iyileşiyor. Küçük surat oğlumu uyurken çok özlüyorum, kokusu burnumda tütüyor:KK200: izlemeye, koklamaya, öpmeye doysmıyorum.

Canım,bu senin için doğru bi referans olmaz.herkesin dr u ve tekniği farklı.gereksiz kafan karışır,bu dr bunu niye böyle verdi bana dersin.ilaçların markaları farklı olur,dozları farklı olur,kişiye göredir uygulamalar.çok merak ettiğin için söylüyorum,örneğin ben 8 gün 225 lik gonal f vurdum,son 3 gün ilaveten öğlenleri pregon mu neydi çatlatmama iğnesi,8 . Gün akşam 10 da da çatlatma iğnesini hcg sanırım vurdum.bunun dışında yumurtalar toplandıktan sonra corasprin bs kullandım
Canım merhaba. Sana sünnetimizle ilgi sonuçları bildireyim:KK48: oğlumu karnımdan aldıktan sonra benim dikişlerim yapılırken oğlumunda sünneti yapıldı. İlk gün hafif bir bandajı vardı. Ertesi gün hastanaden çıkarken doktor bandajı aldı ve teramisin sürdü. Sizin hiç birşey sürmenize ya da yapmanıza gerek yok, bezi gevşek bağlayın yeter dedi. Bugün bir haftamızı doldurduk. Kızarıklık geçmiş durumda ve gayet iyi görünüyor. Sende düşünürsen tavsiye ederim. Olduda bitti maşallah, damat olur inşallah:KK48:

Sizede maşallah canım. :nazar: herşey yolunda ne güzel.:KK200: bizde de herşey yolunda çok şükür. Göbeğimiz düşmeye yakın, sünnetimiz iyileşiyor. Küçük surat oğlumu uyurken çok özlüyorum, kokusu burnumda tütüyor:KK200: izlemeye, koklamaya, öpmeye doysmıyorum.
Sünnetiniz de hayırli olsun canim.Oh ne guzel kurtulmuşsun.ileride dugun yapmayi dusunuyormusun biraz buyudugunde?

Maşallah canım çok sevindim :KK36:Hadi bununla geçmiş olsun. Bizim sarılık sıkıntımız olmadı çok şükür. Ama insan ister istemez tedirgin oluyor.:nazar::KK200:
Sağol canım bir gün ara ile kan alıyorlardI çok şükür odada sarı ışıkla uyuyoruz. Gece lambası emziriyorum sürekli Allah a şükür buda gecti :KK68:

Back