2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Çok şükür günlerdir süren cabalarim ve inadim sayesinde problem ortadan kalktı. Artık emiyor bebeğim 4 gündür hiç mama vermedik sütumle doyuyor. Bu gidişle benim de yara olacak maşallah ağzından Zorla çıkarıyorum memeyi.

Canim Allah kolaylik veesin bizede dua et

Herkese selam taze anneler bebeklerinizle olan maceralarinizi okudum. Hemen hemen aynı problemler. Bizimkini de uykudan uyandırmak çok zor oluyor inanin. Yapmadığimiz kalmıyor yine de 2 saate bir uyandirip emziriyorum. Cuma kontrolde sarılık başlamış dedi bize de doktor bu yüzden emmesi lazım sık sık. Yarın tekrar kontrol umarım hersey yolundadir. Emme olayını hallettik ama benim de gogsun birinde problem var. Ucu var ama içine kaciyo. Tutması ve alısması zor oluyor biraz o yüzden diğerine çok yükleniyor o da ağrı olmak üzere. Yeter ki emsin diye katlaniyorum. Gaz sıkıntımız yok şimdilik yiyip yiyip çıkarıyor bizimkisonra da uyku. Bakalim daha neler göreceğiz. Hepimizin bebeklerine maşallah

Ayni sorun bende de var benimki de seninkinin aksine sağ göğsümü ememiuor solsa daha rahat şükür tüm gün emzireb8ldim.ilk 5 dk. memeyi tutana kadar agliyor tuttumu birdaha rahatliyor ve 15 20 dk. emiyor.Maaşallah Bu gun annemle bebisi yıkadik tertemiz oldu.Bende bayaa iyilestim dikis agrim.falanda bayaa azaldı.

Hersey cok benzer canim benim de gogus uclarimdan biri.daha duz.Uc cikartici pompa aldim ebebekten once onunla ucu cikariyorum sonra memeti.agzina veriyorum.ama.agzinda cogu kez tutamazsa duzlesiyor yine.... saat 10 gibinizim deoktor kontrolumuz var bu sabah bakalim ne diyecek doktor.

Bizimde kontrolümüz pazartesi. Siz bu arada kontrole gittinizmi? Kilo kaybını ve sarılığı nereden biliyorsun. Ben sarılık için gözlerini takip ediyorum. Çok şükür sorun gözükmüyor şimdilik.
Cumartesi gittim ben de sarilik yok.demisti kilo kaybida en son hataneden cikarken 4 kg.di.simdi 3.850 olmus dedi.Bu cok normal ama bundan sonra daha fazla vermesin dedi.Pazartesi tekrar kilo kontrolu ve isitme testi gibi birkac test yapılir heralde.

Benim oğlum 46 cm kilosuda 3075 gr. Doğumdan önceki kontrolde 51 cm 3450 gr görülmüştü ulturasında. Artı eksi baya fark edebiliyormuş.
Benimde 3.820 doğdu ama 300 gr verdi. Bugün tekrar kontrol var inşallah daha fazla vermemiştir

Rabbim Hayırlı doğumlar nasip etsin. Cok guzel bir duygu ilk sesini duymak... onu gözünden sakinmak. Saglikla kavus meleğine

Maşallah size bize doktorumuz göbek düşmeden yıkamayın dedi. Zaten sünnetliyizde, pipimizde iyileşme sürecinde. Senin toparlanmanda çok iyi olmuş. Ben hala ağrılıyım, özellikle akşamları ve geceleri gazım oluyor. Oturup kalkamıyorum. Karnımda ve alt taraflarımda çok baskı oluyor. Birde bunu atlatsaydım çok iyi olacak.

Kizlar yoldaşlar cok sukur Allahima ben ve kizim suan ayni yatakta yatiyoruz...Rabbim insallah sırasıyla sizlere de bu duygulari tattirsin hepinize hayirli dogumlar diliyorum..
Canımmm çok şükürrr:) rabbim yavruna hayırlı uzun bereketli önür versin inşallah:)

Kizlar yoldaşlar cok sukur Allahima ben ve kizim suan ayni yatakta yatiyoruz...Rabbim insallah sırasıyla sizlere de bu duygulari tattirsin hepinize hayirli dogumlar diliyorum..
Aaa hayirli olsun cnm.seninki ani oldu herhalde bilmiyordum.Allah saglikli hayirli uzun omurler versin anali babali buyutsun.nasil gecti dogumun ne zamn oldu suan iyimisin

Aaa sen ne zaman doğum yaptın rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…