Çok şükür günlerdir süren cabalarim ve inadim sayesinde problem ortadan kalktı. Artık emiyor bebeğim 4 gündür hiç mama vermedik sütumle doyuyor. Bu gidişle benim de yara olacak maşallah ağzından Zorla çıkarıyorum memeyi.benimde sütüm yetmediği için mama veriyoruz ve bana çocuk doktoru önce göğsünü ver sonra mama ver kaşıkla dedi ben ilk öyle yaptım ama çocuk sabredemiyor kaşığa şuan biberon veriyoruz bizde hem emiyor doymadığın da da biberonla mamayı veriyorum cikonun göğüs şekline göre biberonu var ucu meme seklinde olanlar dan kullan ....
benim hep yara olmuştu sut olduğun zaman pompayla çekip biberonla onu verdik....sende göğüsünden çek bide göğüs uçları var silikon onlardan takdım emzirirken biberon gibi ya ucu emdi onunla da iyileşince kendi aldı memeyi de
Canim Allah kolaylik veesin bizede dua etcanim evet yarin sabah 7.30 da hastanede olucam.. bende de butun duygular bir arada. once rabbime sonra druma emanet edicem oglumu ve duami edip abdestimi alip giricem ameliyata inş. Ama hala inanamiyorum benim bebegim olacak ben anne olucam sorumluluk alicam ne desem ne anlatsam o kadar boş ki şimdi. hayirlisiyla kucagima alip kokusunu duyana kadar rüyada olmadigima inanamıycam galiba. tek sıkıntım öksürügüm geçmedi umarim bana ters köşe yapmazlar bu yüzden :) güzel arkadaşlarim inş yarin kendime gelir gelmez yazıcam, hepinizi kocaman öpüyorum. Tek gidip iki kişi dönmek umuduyla.. Allaha emanet olun, bana da dua edin..
Ayni sorun bende de var benimki de seninkinin aksine sağ göğsümü ememiuor solsa daha rahat şükür tüm gün emzireb8ldim.ilk 5 dk. memeyi tutana kadar agliyor tuttumu birdaha rahatliyor ve 15 20 dk. emiyor.Gözünaydın canım. Çok şükür öğrenmiş minik kuzu, artık aç kalmaz :)) benim sütüm ilk günden vardı. Hastanedeki gecemizde emme çalılmalarında biraz zorlanınca hemşire 10 ml mama verdi. Sonra şırıngadan mama damlatma kandırmaları yaparak emmeye alıştık. En kuvvetli emişine dün sabah başladı kuzum. Artık sömürüyor çok şüküryalnız sağ göğsümü iyi emiyor ama sol göğsümü alamıyordu. Sorun da sanırım benden kaynaklıydı. Soldan emzirirken tutuşta birtürlü beceremedim. Dün neredeyse göğsüm patlayacaktı ama neyseki onuda hallettik çok şükür. Yavaş yavaş düzene giriyor çok şükür. Dün uyandırmama gerek kalmadan kendisi uyanıp emeye başladı
Hersey cok benzer canim benim de gogus uclarimdan biri.daha duz.Uc cikartici pompa aldim ebebekten once onunla ucu cikariyorum sonra memeti.agzina veriyorum.ama.agzinda cogu kez tutamazsa duzlesiyor yine.... saat 10 gibinizim deoktor kontrolumuz var bu sabah bakalim ne diyecek doktor.Herkese selamtaze anneler bebeklerinizle olan maceralarinizi okudum. Hemen hemen aynı problemler. Bizimkini de uykudan uyandırmak çok zor oluyor inanin. Yapmadığimiz kalmıyor yine de 2 saate bir uyandirip emziriyorum. Cuma kontrolde sarılık başlamış dedi bize de doktor bu yüzden emmesi lazım sık sık. Yarın tekrar kontrol umarım hersey yolundadir. Emme olayını hallettik ama benim de gogsun birinde problem var. Ucu var ama içine kaciyo. Tutması ve alısması zor oluyor biraz o yüzden diğerine çok yükleniyor o da ağrı olmak üzere. Yeter ki emsin diye katlaniyorum. Gaz sıkıntımız yok şimdilik yiyip yiyip çıkarıyor bizimki sonra da uyku. Bakalim daha neler göreceğiz. Hepimizin bebeklerine maşallah
Cumartesi gittim ben de sarilik yok.demisti kilo kaybida en son hataneden cikarken 4 kg.di.simdi 3.850 olmus dedi.Bu cok normal ama bundan sonra daha fazla vermesin dedi.Pazartesi tekrar kilo kontrolu ve isitme testi gibi birkac test yapılir heralde.Bizimde kontrolümüz pazartesi. Siz bu arada kontrole gittinizmi? Kilo kaybını ve sarılığı nereden biliyorsun. Ben sarılık için gözlerini takip ediyorum. Çok şükür sorun gözükmüyor şimdilik.
Benimde 3.820 doğduBenim oğlum 46 cmkilosuda 3075 gr. Doğumdan önceki kontrolde 51 cm 3450 gr görülmüştü ulturasında. Artı eksi baya fark edebiliyormuş.
Rabbim Hayırlı doğumlar nasip etsin. Cok guzel bir duygu ilk sesini duymak... onu gözünden sakinmak. Saglikla kavus meleğinecanim evet yarin sabah 7.30 da hastanede olucam.. bende de butun duygular bir arada. once rabbime sonra druma emanet edicem oglumu ve duami edip abdestimi alip giricem ameliyata inş. Ama hala inanamiyorum benim bebegim olacak ben anne olucam sorumluluk alicam ne desem ne anlatsam o kadar boş ki şimdi. hayirlisiyla kucagima alip kokusunu duyana kadar rüyada olmadigima inanamıycam galiba. tek sıkıntım öksürügüm geçmedi umarim bana ters köşe yapmazlar bu yüzden :) güzel arkadaşlarim inş yarin kendime gelir gelmez yazıcam, hepinizi kocaman öpüyorum. Tek gidip iki kişi dönmek umuduyla.. Allaha emanet olun, bana da dua edin..
Maşallah sizeAyni sorun bende de var benimki de seninkinin aksine sağ göğsümü ememiuor solsa daha rahat şükür tüm gün emzireb8ldim.ilk 5 dk. memeyi tutana kadar agliyor tuttumu birdaha rahatliyor ve 15 20 dk. emiyor.Maaşallah Bu gun annemle bebisi yıkadik tertemiz oldu.Bende bayaa iyilestim dikis agrim.falanda bayaa azaldı.
Canımmm çok şükürrr:) rabbim yavruna hayırlı uzun bereketli önür versin inşallah:)Kizlar yoldaşlar cok sukur Allahima ben ve kizim suan ayni yatakta yatiyoruz...Rabbim insallah sırasıyla sizlere de bu duygulari tattirsin hepinize hayirli dogumlar diliyorum..
Aaa hayirli olsun cnm.seninki ani oldu herhalde bilmiyordum.Allah saglikli hayirli uzun omurler versin anali babali buyutsun.nasil gecti dogumun ne zamn oldu suan iyimisinKizlar yoldaşlar cok sukur Allahima ben ve kizim suan ayni yatakta yatiyoruz...Rabbim insallah sırasıyla sizlere de bu duygulari tattirsin hepinize hayirli dogumlar diliyorum..
Gözünaydın canım. Sağlıkla mutlulukla büyüt kızını. Allah bağışlasınKizlar yoldaşlar cok sukur Allahima ben ve kizim suan ayni yatakta yatiyoruz...Rabbim insallah sırasıyla sizlere de bu duygulari tattirsin hepinize hayirli dogumlar diliyorum..
Aaa sen ne zaman doğum yaptınKizlar yoldaşlar cok sukur Allahima ben ve kizim suan ayni yatakta yatiyoruz...Rabbim insallah sırasıyla sizlere de bu duygulari tattirsin hepinize hayirli dogumlar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?