Adet olur gibi canımcanım benim kanaman çok muydu nasıldı ??
Evet bitanem iyi düşünüyorum rabbim herseyin hayırlısını versinÜzme kendini belki hatırlatsın lekelerle geçti günlerim çok şükür sıkıntı yok iyi düşün
kanamam var diye kendini strese koyma sakın biliyorsun çoğumuzun oldu kanaması bolca yat dinlenKızlar ilk defa kanamam oldu. Diğer embriyo mu düştü acaba offers yaa
diğer kese düştü ozamanKızlar şimdi doktordan çıktım bebeğim iyiymiş çok şükür diğer keseden kaynaklıymis. Proluton depot yazdı 3 günde bir vurunca. Bide ciğer gibi bir parça düştü. . Ama bebeğim iyiymiş rahatladım istirahat dedi
Yok üzülmuyorum canım Rabbim ne derse o olurkanamam var diye kendini strese koyma sakın biliyorsun çoğumuzun oldu kanaması bolca yat dinlen
Oda duruyor olabilir böyle kanamalar dedi doktordiğer kese düştü ozaman
benim de 10 12 gün ara ara geldi çok şükür bebişim benimle inşallah rabbim kucaklarımıza almamızı nasip ederYok üzülmuyorum canım Rabbim ne derse o olur
canını sıkma tatlım bu dönemlerde olurmuş normalmiş ama devam ederse bence doktorunu ara ve ya git görün bir an önce ...Adet olur gibi canım
insallah devam etmez canim doktorumuzak aradim coraspirini kes doger ilaclara devam dedicanını sıkma tatlım bu dönemlerde olurmuş normalmiş ama devam ederse bence doktorunu ara ve ya git görün bir an önce ...
Çok geçmiş olsun canıminsallah devam etmez canim doktorumuzak aradim coraspirini kes doger ilaclara devam dedi
canım hamile olmana çooooookkkk seviniyorumÇok geçmiş olsun canım
canım ALLAH şifa versin hiç kalkmadan yat yemeğini yatarak ye dikkat et kendine Rabbim yavrunu sana bağışlasınYok üzülmuyorum canım Rabbim ne derse o olur
Çok geçmiş olsun canım
sagolun kizlar rabbim evlatlarimizi bize bagıslasıncanım ALLAH şifa versin hiç kalkmadan yat yemeğini yatarak ye dikkat et kendine Rabbim yavrunu sana bağışlasın
Aaa merhaba canım cok tesekkür ederim evet çok şükür ikizlerim olacak inşallah Allah kısmet edersecanım hamile olmana çooooookkkk seviniyorumtabiii diğer arkadaşlarada ama seninle eski yazışmalarımızı hatırlıyorum da o yüzden çok mutluyum çooookkkk ALLAH tamamına erdirsin
hiç sorma canım ya 3 ay geçene kadar çok samimi olmadıklarıma söylemeyeyim diyorum ama herkes anlıyor hatta 4-5 aylık var senin diyolar göbek çıktı ki nasıl çıktı ama çok hoşuma gidiyo görünce orada büyüyen melek için değer herşeye :):)pazartesi konturole gitmeyi düşünüyorum karnım cıktı benim sizde de çıktımı göbüşler birazda kilo aldım tabi evde yiyip yatmaktan benim göbek 4.buçuk 5 aylık gibi çıktı birazda şişlik var evdeki kıyafetler olmuyor
evet her şeye değiyor zaten onca yıl bebek için uğraşmıyor muyuz inşallah kucağımıza alıp büyütmek nasip olur vala kimseyi takmıyorum eşim arda laf söylüyor elbise almayalım hamilelik alalım giy şimdiden diyor biray sonra aldıklarında olmuyacak diyor ama ben 5 bitip 6 ya girdiğimde hamilelik almak istiyorum hayırlısı artık bu kadar oldu ya gerisi gelir inşallahhiç sorma canım ya 3 ay geçene kadar çok samimi olmadıklarıma söylemeyeyim diyorum ama herkes anlıyor hatta 4-5 aylık var senin diyolar göbek çıktı ki nasıl çıktı ama çok hoşuma gidiyo görünce orada büyüyen melek için değer herşeye :):)
gece uyumadan düşünüyorsan ikiz konusunu belki ondan olabilir aman sağlıklı olsunlar da bir iki fark etmez canımkızlar ya konuyla alakasız ama ben iki seferdir aynırüyayı görüyorum, anltayım da bana bi yorum yapın... ilk muayeneye gitmeden önce rüyamda bi ses bana diyodu ki sen korkuyosun değerlerin düşük diye ama korkma senin ikizlerin olacak diyodu sonra doktorun yanına giriyorum muayene oluyorum iki kese var ama biri gelişmiş biri daha çok küçük dedi sonra gerçek muayenede doktor dedi ki tek gibi görünüyor şuan ama bazen birbirlernin arkasına saklanabiliyolar tekini göremeyebiliyoruz bir dahaki geldiğinde kesin ikiz mi tek mi söyleriz demisti.. dün akşam yine bi ses rüyamda bana diyodu ki korkma senin ikizlerin olacak.. acaba çok düşündüğüm için mi görüyorum bu rüyaları bilinçaltı mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?