kesinlikle canım kiloyu biraz takmıştım bi aralar eşim de normalde zayıf değildir ama benim kilom için hep bana takılırdı sinirlendirmek için bazen de işe yaradığını görünce sevinirdi ama bu dönemde bakıyorum aldığım kilolara da hiç laf etmedi arada düşünceli bir insan da olabiliyormuş demek ki :):):)evet her şeye değiyor zaten onca yıl bebek için uğraşmıyor muyuz inşallah kucağımıza alıp büyütmek nasip olur vala kimseyi takmıyorum eşim arda laf söylüyor elbise almayalım hamilelik alalım giy şimdiden diyor biray sonra aldıklarında olmuyacak diyor ama ben 5 bitip 6 ya girdiğimde hamilelik almak istiyorum hayırlısı artık bu kadar oldu ya gerisi gelir inşallah
aynen öyle valla benim umrumda değil de çevrem hep ikiz istiyor. eltimin dogal yollarla ikiz erkek çocukları oldu alıştık onlara sizinki de ikiz olsun diyolar ama sağlıklı olsun da umrumda değil vallahi ne benim kilolarım ne etrafın isteği ):)gece uyumadan düşünüyorsan ikiz konusunu belki ondan olabilir aman sağlıklı olsunlar da bir iki fark etmez canım
ALLAH bağışlasın canımAaa merhaba canım cok tesekkür ederim evet çok şükür ikizlerim olacak inşallah Allah kısmet ederse
çok geçmiş olsun canım.. bende kıpkırmızı kan görmüştüm hatırlarsan. 10. gün oldu bugün kanamanın üzerine. dün bebeğim hala iyiydi çok şükür. boyu bile uzamış azcıkAdet olur gibi canım
insallah devam etmez canim doktorumuzak aradim coraspirini kes doger ilaclara devam dedi
amin canim insallah.çok geçmiş olsun canım.. bende kıpkırmızı kan görmüştüm hatırlarsan. 10. gün oldu bugün kanamanın üzerine. dün bebeğim hala iyiydi çok şükür. boyu bile uzamış azcık.. inşallah sağlıkla devam eder hamileliklerimiz.
sagol canimbebegim iyiydi cok sukur. 12sinde randevm var Allahtan bisey olmazsaCanım çok geçmiş olsun. Bebeğin durumu iyi ise korkacak bir şey yok demek ki. Rahat ol canım.
aynen canım resmen fırça yedim. her kanamam olduğunda hastaneye mi koşacam diye. o gün kendimi yavrucuğuma odaklamıştım bi kaç sinirle çıkışlarım oldu ama yerini tamamen bulduramamıştım. içimde kalan çoktu. bu günde gittim o karıya sırf içimdekileri döktüm rahatladım geldim. ama bu gitiğimde beni çok candan içten karşıladı önce vazgeçtim sadece kontrole geldim diyip çıkmayı düşündüm ama içimde kalacaktı söylemek istediklerim.. teek teeekkk saydım herşeyi kadın sustu kaldı sizinle devam etmiycem dedim en son bana beni ve bebeğimi önemseyecek iyi bi dr lazım dedim. o gün bana öyle sert çıkışlarınız günlerce stres sebebim oldu dedim. olur mu canım da yanlış anladın da stres senin için çok zararlı şuan da falan filan... iyi çalışmalar dedim suratsızca çıktım geldim. eşime de anlattım olanı biteni. tam da senden beklediğim hareketti dedi. zaten o da o gün sesimin çok çıkmadığına şaşırmış. damarıma basıldığında berbat bi insan olurum eşim iyi biliyo... ama dediğim gibi o kanama aklımı almıştı. neyse artık şuan için çok rahat
Kızlar şimdi doktordan çıktım bebeğim iyiymiş çok şükür diğer keseden kaynaklıymis. Proluton depot yazdı 3 günde bir vurunca. Bide ciğer gibi bir parça düştü. . Ama bebeğim iyiymiş rahatladım istirahat dedi
Şimdi yatıyorum. . Rüyamda deniz kenarına gitmisim. Üzerimde kırmızı bir tişört. O dikkat çekiyor diye gittim çıkardım mavi renk tişört giydim o ara bişeyler aktigini hissettim kalktım tuvalete gittim kan gelmiş şimdi progestan iğne oldum yatıyorum bugün doktora gitcem
geçmiş olsun canım.iyi haberler aldığına sevindim kontrolde.Kızlar şimdi doktordan çıktım bebeğim iyiymiş çok şükür diğer keseden kaynaklıymis. Proluton depot yazdı 3 günde bir vurunca. Bide ciğer gibi bir parça düştü. . Ama bebeğim iyiymiş rahatladım istirahat dedi
Bence de cok dusundugun icin ben ne ruyalar goruyorum ki hayatimda gordugum ruyayi hatirlamayan bir insanimdir. 30 yasima kadar ya ya 3 ya 5 dir hatirladigim ruya. Ama son ikiaydir offf biriktirsem kitap olur alakali alakasiz neler neler en son patates kizartmali bir ruyam vardi hic anlatmayim. Cok yiyiyorum da bu aralarkızlar ya konuyla alakasız ama ben iki seferdir aynırüyayı görüyorum, anltayım da bana bi yorum yapın... ilk muayeneye gitmeden önce rüyamda bi ses bana diyodu ki sen korkuyosun değerlerin düşük diye ama korkma senin ikizlerin olacak diyodu sonra doktorun yanına giriyorum muayene oluyorum iki kese var ama biri gelişmiş biri daha çok küçük dedi sonra gerçek muayenede doktor dedi ki tek gibi görünüyor şuan ama bazen birbirlernin arkasına saklanabiliyolar tekini göremeyebiliyoruz bir dahaki geldiğinde kesin ikiz mi tek mi söyleriz demisti.. dün akşam yine bi ses rüyamda bana diyodu ki korkma senin ikizlerin olacak.. acaba çok düşündüğüm için mi görüyorum bu rüyaları bilinçaltı mı ???
Gecmis olsun senin iki tanemiydiKızlar ilk defa kanamam oldu. Diğer embriyo mu düştü acaba offers yaa
benimde bronşitim var malum evde d.gazlı sabaha kadar boğazım kuruyordu ve balgam oluyordu boğazımda ben buhar makinesi kullanıyorum iyonizerli yani evdeki tozu buharla yok ediyor temiz buhar veriyor evi nemli tutuyorKızlar bişey sorcam, benim ev akarlarına, tozlarına karşı alerjim var. Sürekli grip gibi burnum akıyor, hapşırık, tıksırık var ayrıca üst solunum yollarında deli eden bir kaşıntı oluyor.. Benim gibi olan veya aldığınız bir önlem var mı malum ilaç içemiyoruz doktora gittiğimde sormayı unuttum
Sağol canım benim inşallah :) şimdi kesildi şükür inşallah bir daha gelmezGecmis olsun sakun korkma bende yasadim haftasonu kesildi cok şükür Rabbim kucagimizda emzirmeyi gostersin hepimize inss :)
Sağol canım kesildi yok suan sabah geldi 8 e çeyrek kala çok şükür . Rabbim bebeklerimizi korusun :)geçmiş olsun canım.iyi haberler aldığına sevindim kontrolde.
devamı gelmez inş.iğne işe yarayacaktır
Sağol canım evet iki tane var biri boş diğer bebeğim iyi çok şükür:)Gecmis olsun senin iki tanemiydi
kullandigin makinanin markasini modelini filan yazabilir misinbenimde bronşitim var malum evde d.gazlı sabaha kadar boğazım kuruyordu ve balgam oluyordu boğazımda ben buhar makinesi kullanıyorum iyonizerli yani evdeki tozu buharla yok ediyor temiz buhar veriyor evi nemli tutuyor
cok sukur iyi olmana sevindimSağol canım evet iki tane var biri boş diğer bebeğim iyi çok şükür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?