2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kesinlikle canım kiloyu biraz takmıştım bi aralar eşim de normalde zayıf değildir ama benim kilom için hep bana takılırdı sinirlendirmek için bazen de işe yaradığını görünce sevinirdi ama bu dönemde bakıyorum aldığım kilolara da hiç laf etmedi arada düşünceli bir insan da olabiliyormuş demek ki :):):)

gece uyumadan düşünüyorsan ikiz konusunu belki ondan olabilir aman sağlıklı olsunlar da bir iki fark etmez canım
aynen öyle valla benim umrumda değil de çevrem hep ikiz istiyor. eltimin dogal yollarla ikiz erkek çocukları oldu alıştık onlara sizinki de ikiz olsun diyolar ama sağlıklı olsun da umrumda değil vallahi ne benim kilolarım ne etrafın isteği ):)

amin canim insallah.
Canım çok geçmiş olsun. Bebeğin durumu iyi ise korkacak bir şey yok demek ki. Rahat ol canım.
sagol canimbebegim iyiydi cok sukur. 12sinde randevm var Allahtan bisey olmazsa

Cok iyi yapmissin valla sen saymissin ben rahatladim :)

Gecmis olsun sakun korkma bende yasadim haftasonu kesildi cok şükür Rabbim kucagimizda emzirmeyi gostersin hepimize inss :)

Kızlar bişey sorcam, benim ev akarlarına, tozlarına karşı alerjim var. Sürekli grip gibi burnum akıyor, hapşırık, tıksırık var ayrıca üst solunum yollarında deli eden bir kaşıntı oluyor.. Benim gibi olan veya aldığınız bir önlem var mı malum ilaç içemiyoruz doktora gittiğimde sormayı unuttum

geçmiş olsun canım.iyi haberler aldığına sevindim kontrolde.
devamı gelmez inş.iğne işe yarayacaktır

aranızda ikili test sonucu alan var mı?
benim yaştan dolayı sadece yüksek risk çıktı.diğer değerler sorunsuz.
amniyosentez ise ikizlerde riskliymiş.dr umla konuştum sonuçlar hakkında.sana yapmayabilirim zaten dedi.
var mı aranızda sonuç alan.
ikizlerde aslında çok sağlıklı değilmiş ama yine de yapıldı bana.
biraz aklım karıştı açıkcaıs

Bence de cok dusundugun icin ben ne ruyalar goruyorum ki hayatimda gordugum ruyayi hatirlamayan bir insanimdir. 30 yasima kadar ya ya 3 ya 5 dir hatirladigim ruya. Ama son ikiaydir offf biriktirsem kitap olur alakali alakasiz neler neler en son patates kizartmali bir ruyam vardi hic anlatmayim. Cok yiyiyorum da bu aralar

benimde bronşitim var malum evde d.gazlı sabaha kadar boğazım kuruyordu ve balgam oluyordu boğazımda ben buhar makinesi kullanıyorum iyonizerli yani evdeki tozu buharla yok ediyor temiz buhar veriyor evi nemli tutuyor

ayrıca eltimin oğlan 4 yaşında ve alerjik buronşiti var tozdan tüyden parfümden filan ağaçlar polen vermeye başladığı zamanlar filan nefesi kesiliyor burun akıntısı boğazda balgam sürekli ağır geçirirse hastaneye yatırıyorlar oda evde buhar makinesi kullanıyor bide içine ilaç alıyor eczaneden dr tavsiyesi ile kullanıyor ve dr gerekirse evdeki halıyı bile toplıyacaksınız yün kazak tenine değmicek filan demişti 11 yaşına kadar geçmezse ömür boyu çeker demişti

Gecmis olsun sakun korkma bende yasadim haftasonu kesildi cok şükür Rabbim kucagimizda emzirmeyi gostersin hepimize inss :)
Sağol canım benim inşallah :) şimdi kesildi şükür inşallah bir daha gelmez
geçmiş olsun canım.iyi haberler aldığına sevindim kontrolde.
devamı gelmez inş.iğne işe yarayacaktır
Sağol canım kesildi yok suan sabah geldi 8 e çeyrek kala çok şükür . Rabbim bebeklerimizi korusun :)

benimde bronşitim var malum evde d.gazlı sabaha kadar boğazım kuruyordu ve balgam oluyordu boğazımda ben buhar makinesi kullanıyorum iyonizerli yani evdeki tozu buharla yok ediyor temiz buhar veriyor evi nemli tutuyor
kullandigin makinanin markasini modelini filan yazabilir misin

Sağol canım evet iki tane var biri boş diğer bebeğim iyi çok şükür:)
cok sukur iyi olmana sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…