• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Prenslerimin teyzeleriiii,hepiniziiiiiiii öpüyoruzzzz:KK15::KK15::KK15: dr kontrolümüzü olduk,çok mutluyuz.oğluşlarımın ikisini de ayrı ayrı gördük,yüzlerini,popişlerini,pipişlerini:oops: kocaman olmuş danalarım,ortalama 1.500gr.lar,boyları 40cm:KK48: kocam bütün genlerini fışkırtmış resmen:KK70::KK70:aldırdığın o minicik 50cm leri gözüne sokucam diyo:KK70: bi tanesi herzamanki secde pozisyonundaydı yine,diğeride tam yüzüne bakarken esnedi bize:KK68:oyyy,kuzucuklarım benim yaa,nasıl mutlu ettiler beni anlatamam.kan tahlilim iyi çıktı,idrarda bi miktar protein çıktı onu takip edicez.başka bi bulgu olmayınca önemsizmiş ama yinede haftaya tekrarlıcaz testi.servikal boyumda çok iyi,maşallah:nazar: hiç kısalma olmamış:21: kısacası biz çok iyiyiz teyzoşlarım,herkese aynı iyilik dilerimizle....:KK15:
Maşallah yakışıklı kuzulara benim kızda 28 haftada 1515gr boyuda 40 cm bizim kinin de boyu posu babasına çekecek herhalde valla annesi gibi bıddik boylu olmasında:KK70:bolca dinlen sanada ciğer geliştirici vuracaklarmı biz dün ve bugün dozları tamamladık

Aynen,kişi ismiyle müsemma derler ya öyle cidden.isimlerin bi karakteri var ve muhakkak kişiye yansıyor.benimde tanıdığım bildiğim tüm naz isimliler zor insanlar.inşallah arkadaşınki öyle olmaz

ben de isimlerin enerjisine çok inanıyorum. beğendiğim isimleri hep sordum etrafımda bildiğim arkadaşlara o ismi taşıyan yakınlarının karakterleri nasıl diye. mesela aras ismini çok beğeniyordum. onunla ilgili de araslar çok sinirli oluyor dediler birçok örnek gösterdiler öyle olunca vazgeçtim.

Prenslerimin teyzeleriiii,hepiniziiiiiiii öpüyoruzzzz:KK15::KK15::KK15: dr kontrolümüzü olduk,çok mutluyuz.oğluşlarımın ikisini de ayrı ayrı gördük,yüzlerini,popişlerini,pipişlerini:oops: kocaman olmuş danalarım,ortalama 1.500gr.lar,boyları 40cm:KK48: kocam bütün genlerini fışkırtmış resmen:KK70::KK70:aldırdığın o minicik 50cm leri gözüne sokucam diyo:KK70: bi tanesi herzamanki secde pozisyonundaydı yine,diğeride tam yüzüne bakarken esnedi bize:KK68:oyyy,kuzucuklarım benim yaa,nasıl mutlu ettiler beni anlatamam.kan tahlilim iyi çıktı,idrarda bi miktar protein çıktı onu takip edicez.başka bi bulgu olmayınca önemsizmiş ama yinede haftaya tekrarlıcaz testi.servikal boyumda çok iyi,maşallah:nazar: hiç kısalma olmamış:21: kısacası biz çok iyiyiz teyzoşlarım,herkese aynı iyilik dilerimizle....:KK15:
Maşallah pasalara çok sevindim iyi olmanıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar::KK46::KK46::KK19:

Cok pis gaza getiriyosun canim beni :-) normal yapicam sanirim bu gidisle :confused: yani simdilik kendimi sezeryana sartlamiyorum en azindan 4 hazirana kadar. Ama bence acilmam devam ediyo. Hissediyorum sanki yirtiliyo gibi. Birde bugun karnim toparlanip duruyo. Bebis mi kasilma mi ayirt edemiyorum ama karnim tas gibi oluyo.
Benim arkadaş 4 cm acilma oldu lekelenmesi oldu 36+5 de normal doğurdu 3 gün kuvezde kaldı. Inşallah biraz daha dayanır Ayaz paşa:KK15:

Merhaba kizlar @sensizim89 cnm insallah guzel bir sekilde Ayazi kucagina alacaksin @erre bence artik gelmeye hazirlaniyor prenses omertcan omertcan yarqmazlari goreceksin he ne guzel iyi haberlerle gel melina1983 melina1983 biz seninle ayniyiz ama senin ikizleri sen benimle beraber kucagina alican galiba hala ses seda yok degilmi @hasibe16 nazli guzel isim ismini tasirsa artik nazlayacaksiniz prensesi yapicak bisey yok @SERENAD_1 hadi bakalim seninde cok az kaldi ne guzel yaa ve diger butun arkadaslarim unuttuklarimda olabilir affiniza siginiyorum iyisiniz insaallah bizde dunku tahlillerde seker cikmadi ama hepatitden suphelendi dr karaciğer enzimleri yuksek cikmis ya hepatit b ya da c de di yine tahliller yapildi sali gunu belli olacak bakalim

evet canım ya sorma bu gidişle 40 ı göreceğim ben. doktor da dursunlar niye alıyoruz duran çocukları modunda yaklaşıyor. bu haftalar çok önemli beyin sinir gelişimleri oluyor ısrar etme alalım diye diyor ama ben çok acı çektiğimden alalım diyorum. ısrarla almıyor. hafta içi tekrar gideceğim bakalım ne olacak bir değişiklik var mı. dıştan iyi görünüyorum herhalde o yüzden insanlar da şaşırıyor ben teke hamileyken senin iki katındım diyorlar ama ben çok acı çekiyorum bunu da birtek ben biliyorum. hayırlısı artık dursa dursa en fazla 3 4 hafta daha dururlar herhalde :) sonra doktorun da diyecek bir şeyi kalmaz :D

Allah razi olsun. Amin insaAllah hepimizin evlatlari oyle olur. Cok tesekkurler guzel dua ve dileklerin icin. Rabbim hayirlisiyla en guzel sekilde sana da taddirsin.
Bu arada hareketler icin acele etme . Ben 21 22de hissetmistim :)

sevindim gecmesine. Aynen oyle biz de pamukcuk olduk. Once biri oldu sonra memeden digerine de gecti. Nasil icim aciyor dillerini gordukce anlatamam. Rabbim esirgesin. Derdimiz sikintimiz bunlar olsun sadece

ay canım naber nasılsın? nasıl gidiyor bebişlerle hayat?? alıştın mı iyice??

ay canım maşallah maşallah poponu kaşı nazar değmesin.
idrarda protein niye oluyormuş ki bir şey dedi mi doktor?

Maşallah yakışıklı kuzulara benim kızda 28 haftada 1515gr boyuda 40 cm bizim kinin de boyu posu babasına çekecek herhalde valla annesi gibi bıddik boylu olmasında:KK70:bolca dinlen sanada ciğer geliştirici vuracaklarmı biz dün ve bugün dozları tamamladık
Hiç bahsetmedi canım,haftaya tekrar gidicem sorarım olmadı.senin eşinin boyu kaç?bizimki 195 fln:KK47:

ben de isimlerin enerjisine çok inanıyorum. beğendiğim isimleri hep sordum etrafımda bildiğim arkadaşlara o ismi taşıyan yakınlarının karakterleri nasıl diye. mesela aras ismini çok beğeniyordum. onunla ilgili de araslar çok sinirli oluyor dediler birçok örnek gösterdiler öyle olunca vazgeçtim.
Kesinlikle canım.senin tanıdığın barbaroslar nasıllar,onu de hele:KK48:ben kimseyi tanımıyorum bu isimde

omertcan omertcan masallah pasalara yerim onlari annelerini ne sevindirmisler uslu uslu duruyorlar kiz ;) melina1983 melina1983 valla benim dr da oyle seninkinin ikiz olup bekletmesi şaşırtıcı ama eminim bildigi birsey vardir dr un bizimkide sezeryani 39. Haftada yapacak o da ayni kafada yani bir gunde dursa senin karnındaki ni biz disarida veremeyiz diyor bakalim ne olacak sarilik falan cikarsa bende ama erken alir sanirim o zaman

omertcan omertcan masallah pasalara yerim onlari annelerini ne sevindirmisler uslu uslu duruyorlar kiz :KK66: melina1983 melina1983 valla benim dr da oyle seninkinin ikiz olup bekletmesi şaşırtıcı ama eminim bildigi birsey vardir dr un bizimkide sezeryani 39. Haftada yapacak o da ayni kafada yani bir gunde dursa senin karnındaki ni biz disarida veremeyiz diyor bakalim ne olacak sarilik falan cikarsa bende ama erken alir sanirim o zaman

sende niye sarılık olsun ki?? yenidoğanlarda görülebiliyor o da beslenemezse ondan ötürü oluyor genelde.
bir de tekli olsa ben de dururum hatta kalsın canım 42 ye kadar da dursun sorun yok derim :) ama işte bakalım nasıl olacak bizimkisi. hastane çantamı hazırlayalı o kadar çok oldu ki uzun kollu pijama da koymuştum şimdi havalar ısındı çantayı baştan gözden geçirmem lazım :D

Mrb kızlar bende sürekli konuşmalarınızı takip ediyorum ama yorum yapmıyorum bende tüp bebekle hamile kaldım ilk denememde Allaha şükür su aralar canım çok sıkkın sizinle paylaşmak istedim ben eşimle görücü usulü tanıştım nişanlandık işte düğün alış verişinde kendi ailem tarafından saçma sapan sorunlar çıktı bende ayrılmaktansa kaçmayı tercih ettim ailem ne düğünümüne geldi ne de Bi eşya aldılar birde kaçmadan önce esim benim aileme borç olarak 800 Tl vermişti onu bile vermediler neyse eşimin ailesi her şeyimi yaptı aitını mı eşyalarımı ve düğünümü her şeyim tam oldu yani düğünden Bi ay sonra annemlerle barıştık bu tüp bebek ortaya çıkınca ne Bi yardım ettiler be de al suda yol paran olsun bari demediler biz kendi imkanlarımızla yaptık ve şuan aynı anda 3 kredi ödüyoruz Allaha şükür esim her konu da örnek Bi eş neyse işte hamile kalınca ailem dedi eşyalarını biz alalım bende esimle konuştum ikna ettim tamam alın dedin şimdi ye kadar hiç bişey yoktu günüm yaklaştı ya annem aradı gecen ee bizim durumumuz çok kotu biz alamıycaz eşyaları ne diyim tamam dedim bende çok zoruma gitti gerçekten ben bursa rezil oldum eşyaları annemler alacak dedim hep hiç beni düşünmüyorlar ya benim kızdığım maddi durumlarının kotu olması değil benim çocugumun olacağı Bi anda belli olmadı üstelik ben demedim alın diye kendileri dedi bunun üzerine annem kendisine yatak odası aldı onu geçtim kardeşim ben hamile kaldıktan sonra sözlendi düğününü ne daha 2 sene var tutup ona gecen ay büyük nişan yaptılar her şeye gelince varda Bi bana mı yok çok zoruma gitti halen de içimden atamıyorum ya haksız mıyım sizce

Mrb kızlar bende sürekli konuşmalarınızı takip ediyorum ama yorum yapmıyorum bende tüp bebekle hamile kaldım ilk denememde Allaha şükür su aralar canım çok sıkkın sizinle paylaşmak istedim ben eşimle görücü usulü tanıştım nişanlandık işte düğün alış verişinde kendi ailem tarafından saçma sapan sorunlar çıktı bende ayrılmaktansa kaçmayı tercih ettim ailem ne düğünümüne geldi ne de Bi eşya aldılar birde kaçmadan önce esim benim aileme borç olarak 800 Tl vermişti onu bile vermediler neyse eşimin ailesi her şeyimi yaptı aitını mı eşyalarımı ve düğünümü her şeyim tam oldu yani düğünden Bi ay sonra annemlerle barıştık bu tüp bebek ortaya çıkınca ne Bi yardım ettiler be de al suda yol paran olsun bari demediler biz kendi imkanlarımızla yaptık ve şuan aynı anda 3 kredi ödüyoruz Allaha şükür esim her konu da örnek Bi eş neyse işte hamile kalınca ailem dedi eşyalarını biz alalım bende esimle konuştum ikna ettim tamam alın dedin şimdi ye kadar hiç bişey yoktu günüm yaklaştı ya annem aradı gecen ee bizim durumumuz çok kotu biz alamıycaz eşyaları ne diyim tamam dedim bende çok zoruma gitti gerçekten ben bursa rezil oldum eşyaları annemler alacak dedim hep hiç beni düşünmüyorlar ya benim kızdığım maddi durumlarının kotu olması değil benim çocugumun olacağı Bi anda belli olmadı üstelik ben demedim alın diye kendileri dedi bunun üzerine annem kendisine yatak odası aldı onu geçtim kardeşim ben hamile kaldıktan sonra sözlendi düğününü ne daha 2 sene var tutup ona gecen ay büyük nişan yaptılar her şeye gelince varda Bi bana mı yok çok zoruma gitti halen de içimden atamıyorum ya haksız mıyım sizce

Back