cnm korkma rahat ve acisiz oluyoms ilk 5dk bebsin oluyo sonra yarm saatte bitiyo:)artk kawsma wakti geldi ne guzlSafak 2 artıksanırım bıraz korkuyorum ben yaaa sezaryandan
Güzel haberlerle gelin annesiCanlarım,ciğerlerim...herkeslere günasdınlar.bizim bugün kontrolümüz varbakalım ne alemdeyiz.akşam tekmelerin acısından ilk kez ay,off demeye başladım alttan çıkıvericek bacaklar sanki bakalım bakalım,dr umuz ne diyecek.çok heyecanlıyım,20 gün oldu
Hadi hayırlısı canım korkma sakin ol kuzucuğu üzmeSafak 2 artıksanırım bıraz korkuyorum ben yaaa sezaryandan
Maşallah sizeeeMerhabalar. Kontrolden geldik şimdi. 3340 ge olmuş meleğimiz. Allah nasip ederse bu çarşamba doğum tarihimiz olacak
bn yaptrdm cnm hem kandan hwm ultrasondan bakiliyo.3luyude yaptrdm.sonclar ii ckti.sana kalms bse ama yaptrmanda bi sorun yok bnceMrb kizlar nasilsiniz benim bebegim on haftalik oldu doktor on bes gun sonra ikili tarama icin cagirdi arkadasim hic gerek yoktur yaptirm dedi bende cok kararsizim sizler tecrubelisiniz bana fikir verir misiniz
Allah razi olsun. Amin insaAllah hepimizin evlatlari oyle olur. Cok tesekkurler guzel dua ve dileklerin icin. Rabbim hayirlisiyla en guzel sekilde sana da taddirsin.Canım hayırlı uğurlu olsun! Allah onlara sağlıklı ve güzel ömürler versin. Allah'ın sevdiği, vatanına milletine hayırlı, anne babasına karşı sevgi ve saygı dolu insalar olsunlar inşallah.
sevindim gecmesine. Aynen oyle biz de pamukcuk olduk. Once biri oldu sonra memeden digerine de gecti. Nasil icim aciyor dillerini gordukce anlatamam. Rabbim esirgesin. Derdimiz sikintimiz bunlar olsun sadeceCok tesekkur ederim canım.sut sagdıktan sonra gecti antibiyotik etkisi varmis eczacı söyledi bizede ayy bi capaklanma bile insanin icini acıtıyor.rabbim korusun yavrularimizi
Normal bebek doğum pozisyonunu alıyor ve vajinaya baskı yapıyor canımKızlar sorum varrr ya sağ kasigimda batma var geceden beriiii dün gece de afedersin vajinamda habire batma oluyordu ağrım var normal mi
Benim hep riskliydi ondan korkuyorum erken gelmesindeNormal bebek doğum pozisyonunu alıyor ve vajinaya baskı yapıyor canım
Ahh canim kotu olmus. Kolay kolay guvenemiyorum ben kimseye o yuzden bi temizlikci bulamadan hamilek gecip gitti nerdeyse. Annem cok kadin aldi evine. Biti bastan savdi. Biri gec geldi gece yarisina kadar bitirmedi.en sonuncu da evde durmadan biseyler kayboldu onemsiz seyler dis macunu flar terlik vs.. ama hic hos bi durum deil ne olursa olsun. Benim ev yine kirlendi. Camlari perdeleri hic ellemiycem zaten dogumdan sonra da evde durmayi dusunmuyorum. Esim yarin ben bi supyrgeye alirim sehpalari filan silerim dedi. Insallah kacip gitmez yaparsa o yeter bana simdilik. Sonrasina Allah buyuk... bu arada yerinde olsam zirnik para vermezdim sinirden galiba...kızlar moralim cok bozuk. sabah temizlikci gelmisti aksama kadar sadece cam kapi silmis aksam 6 da geldim ki ortalik ayakta oglunu da getirmis cocukta koltugumu nasil yapmissa bi guzel yirtmis kocamdan da firca yedim bi guzel bide ustune bir suru para vericem of ne sacma bi durum bu ya aptalligima doymiim ben :-(
Insallah canim benim. Darisi basina olsun insallah bu gunlerin. Nst de kayda deger bi sancim cikmadi. Ama durumum boyle devam ederse normal olmasini tercih ederim sanirim.canmmm yaa okurkn heycanldm sanki bnm sanclarm baslams gbi ne guzl alacaksin sonnda bebegin.Allaj yardmcn olsun kolayca geliwersin saglicakla:):)
Cok pis gaza getiriyosun canim beniAnlaşılır gibi değil cidden.neyse güzelim kafana takma sen onu,değişmez bunlar.sen bebeğine ve doğumuna odaklan.gevşemeye çalış,normal doğum yapabilirim diye kendine moral ver.ruhen hazır ol.doğum anını hayal et.annem,"gök gürlüyo,şişek çakıyo,yağmur yağıyo,anne oluyosun" derdi.seninde öyle olur inşallah çok isterim.
Canim zaten dr da iyce bakti bas yerlesmis kordonu boynuna dolanmiyo filan dedi. Normal dogum yapmaya bu kadar musait nadir hamilelerdensin dedi. Birde annem bi kac igne adi dedi de unuttum onlardan yapariz agriyi sanciyi cok hissetmezsin diyo. Benim de kafama daha cok yatmaya basladi. Ama simdilik dedigim gibi biseye sartlanmadan 4 hazirani bekliycem. Icimden bi ses oglus beklemiycek diyo hayirlisi artikBebek için hiç endişelenme ki senin annende yanıbaşında olacak.tüm personel el üstünde tutar seni.bebeğe doğum anında istesende zarar veremezsin,o akıp gelecek sancıyla birlikte.personelden kaynaklı bi hata,ihmalde olmaz zaten.rahat ol sen
Canim tsk ederim bu gun birz daha iyiydim ama yine de agrim var. Azcik ayakta dursam (mesela wc ye filan gidip gelecek kadarcik) sanki alt tarafim yirtiliyo gibi biseler batiyo gibi agriyo. Kasiklarimdaki adet sancisi gibi agri azaldi ama bu seferde belim agriyo bacaklarima kramp giriyo. Ama dedigim gibi dune gore iyim. Buna sukur canm bunlar guzel agrilar sancilar... oglusumun cani saolsunGünaydın canım geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
Ayyyy bebek geliyo işte resmenCok pis gaza getiriyosun canim beninormal yapicam sanirim bu gidisle yani simdilik kendimi sezeryana sartlamiyorum en azindan 4 hazirana kadar. Ama bence acilmam devam ediyo. Hissediyorum sanki yirtiliyo gibi. Birde bugun karnim toparlanip duruyo. Bebis mi kasilma mi ayirt edemiyorum ama karnim tas gibi oluyo.
Bende epidural normal doğumuda konuş,prenses doğum diyolar.belden uyuşturup nst ye bağlayarak doğurtuyolar.nst de sancı çıktıkca ıkın diyolar ıkınıyosun.çok konforlu oluyo,arkadaşım yaptı.bi konuş istersenCanim zaten dr da iyce bakti bas yerlesmis kordonu boynuna dolanmiyo filan dedi. Normal dogum yapmaya bu kadar musait nadir hamilelerdensin dedi. Birde annem bi kac igne adi dedi de unuttum onlardan yapariz agriyi sanciyi cok hissetmezsin diyo. Benim de kafama daha cok yatmaya basladi. Ama simdilik dedigim gibi biseye sartlanmadan 4 hazirani bekliycem. Icimden bi ses oglus beklemiycek diyo hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?