Adı ile büyüsün prensesgünaydın kızlarprensesimizin ismini dün akşam kararlaştırdık sonunda Nazlı olucak Allah kısmet ederse
senin ufaklık sinyaller veriyor artık galiba anne ben geliyorum diyeGünaydınnnn hafif sancılı bir sabahtan
günaydın kızlarprensesimizin ismini dün akşam kararlaştırdık sonunda Nazlı olucak Allah kısmet ederse
canım biz bu isim konusunda çok kararsız kaldık,şimdi eşime vazgeçtiğimi söylersem bana biraz söylenircanım hayırlısı olsun siz bilirsiniz ama nazlı ve naz isimleri direkt sahibine yansıyor ne kadar bu isimle tanıdığım varsa hepsi gerçek hayatlarında da nazlı insanlar.
canım biz bu isim konusunda çok kararsız kaldık,şimdi eşime vazgeçtiğimi söylersem bana biraz söylenirprensesin nazını çekicez artık yapçak bişey yok
Offff,40 mıııııGünaydınnnn hafif sancılı bir sabahtan
Aynen,kişi ismiyle müsemma derler ya öyle cidden.isimlerin bi karakteri var ve muhakkak kişiye yansıyor.benimde tanıdığım bildiğim tüm naz isimliler zor insanlar.inşallah arkadaşınki öyle olmazcanım hayırlısı olsun siz bilirsiniz ama nazlı ve naz isimleri direkt sahibine yansıyor ne kadar bu isimle tanıdığım varsa hepsi gerçek hayatlarında da nazlı insanlar.
Banada oğlumun adını kerem koyarken kimse söylememişti ama ben söyliyim,keremler çok yaramaz ve çoook enerjik oluyor,iliklerinize kadar emiyor sizi.koymayı düşünen varsa bi kez daha düşünsün derim.ben de tartışa tartışa en sonunda ikna ettim bana bıraktı ama sen yine de bir düşün derim. inşallah öyle olmaz diyeyim.
Canım hiç canını sıkma, kadıns parsını hiç verme yada yarısını ver. Ne kadar iyi olsada işte başlarında durmak gerekiyor. Ben benim kadının yaptığı yerleri arkasından dolanırım beğenmediğim bir yer olursa hadi şunu bir daha yapalım derim yapar. Yada izine ayrıldığında tekrar al baştan yaptır yoksa paranı alamasın de bence.kızlar moralim cok bozuk. sabah temizlikci gelmisti aksama kadar sadece cam kapi silmis aksam 6 da geldim ki ortalik ayakta oglunu da getirmis cocukta koltugumu nasil yapmissa bi guzel yirtmis kocamdan da firca yedim bi guzel bide ustune bir suru para vericem of ne sacma bi durum bu ya aptalligima doymiim ben :-(
Hadi hayırlı güzel haberle gel arkadaşım.Canlarım,ciğerlerim...herkeslere günasdınlar.bizim bugün kontrolümüz varbakalım ne alemdeyiz.akşam tekmelerin acısından ilk kez ay,off demeye başladım alttan çıkıvericek bacaklar sanki bakalım bakalım,dr umuz ne diyecek.çok heyecanlıyım,20 gün oldu
Günaydın canım geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?Canm peki hic agri sanci hissetmiyo musun sen. Ben bugun dayanamiyorum artikadet sancisi gibi bide sanki rahime igne batiyo gibi surekli. Sanci cok cikmayinca dr bebegin basinin baskisindan agrilarin dedi.
Hadi hayırlısı canım. Kızın gelmeye karar verdi galiba. Hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle gelsin inşşallah..Günaydınnnn hafif sancılı bir sabahtan
Benimde var sancilarim nst de de az bisey cikti zaten banada hissettiriyo arka arkaya degil sancilar duzensiz ama canim aciyo boyle dedigin gibi binlerce igne batiriyolar gibi ayni anda doktor duzensiz oldugu icin bisey demedi bebegin basida asagida zaten yinede rabbime sukurler olsun bu gunleri gosterdi bizeCanm peki hic agri sanci hissetmiyo musun sen. Ben bugun dayanamiyorum artikadet sancisi gibi bide sanki rahime igne batiyo gibi surekli. Sanci cok cikmayinca dr bebegin basinin baskisindan agrilarin dedi.
Güzel haberlerle gelin inşallahCanlarım,ciğerlerim...herkeslere günasdınlar.bizim bugün kontrolümüz varbakalım ne alemdeyiz.akşam tekmelerin acısından ilk kez ay,off demeye başladım alttan çıkıvericek bacaklar sanki bakalım bakalım,dr umuz ne diyecek.çok heyecanlıyım,20 gün oldu
Senle aramızda 4 gün varmışGüzel haberlerle gelin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?