Maşallah yakışıklı kuzulara benim kızda 28 haftada 1515gr boyuda 40 cm bizim kinin de boyu posu babasına çekecek herhalde valla annesi gibi bıddik boylu olmasındaPrenslerimin teyzeleriiii,hepiniziiiiiiii öpüyoruzzzzdr kontrolümüzü olduk,çok mutluyuz.oğluşlarımın ikisini de ayrı ayrı gördük,yüzlerini,popişlerini,pipişlerini kocaman olmuş danalarım,ortalama 1.500gr.lar,boyları 40cm kocam bütün genlerini fışkırtmış resmen aldırdığın o minicik 50cm leri gözüne sokucam diyo bi tanesi herzamanki secde pozisyonundaydı yine,diğeride tam yüzüne bakarken esnedi bize oyyy,kuzucuklarım benim yaa,nasıl mutlu ettiler beni anlatamam.kan tahlilim iyi çıktı,idrarda bi miktar protein çıktı onu takip edicez.başka bi bulgu olmayınca önemsizmiş ama yinede haftaya tekrarlıcaz testi.servikal boyumda çok iyi,maşallah hiç kısalma olmamış kısacası biz çok iyiyiz teyzoşlarım,herkese aynı iyilik dilerimizle....
Aynen,kişi ismiyle müsemma derler ya öyle cidden.isimlerin bi karakteri var ve muhakkak kişiye yansıyor.benimde tanıdığım bildiğim tüm naz isimliler zor insanlar.inşallah arkadaşınki öyle olmaz
Rahatsız isen bi doktora görün canım belki sancın vardırBenim hep riskliydi ondan korkuyorum erken gelmesinde
Maşallah pasalara çok sevindim iyi olmanıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinPrenslerimin teyzeleriiii,hepiniziiiiiiii öpüyoruzzzzdr kontrolümüzü olduk,çok mutluyuz.oğluşlarımın ikisini de ayrı ayrı gördük,yüzlerini,popişlerini,pipişlerini kocaman olmuş danalarım,ortalama 1.500gr.lar,boyları 40cm kocam bütün genlerini fışkırtmış resmen aldırdığın o minicik 50cm leri gözüne sokucam diyo bi tanesi herzamanki secde pozisyonundaydı yine,diğeride tam yüzüne bakarken esnedi bize oyyy,kuzucuklarım benim yaa,nasıl mutlu ettiler beni anlatamam.kan tahlilim iyi çıktı,idrarda bi miktar protein çıktı onu takip edicez.başka bi bulgu olmayınca önemsizmiş ama yinede haftaya tekrarlıcaz testi.servikal boyumda çok iyi,maşallah hiç kısalma olmamış kısacası biz çok iyiyiz teyzoşlarım,herkese aynı iyilik dilerimizle....
Benim arkadaş 4 cm acilma oldu lekelenmesi oldu 36+5 de normal doğurdu 3 gün kuvezde kaldı. Inşallah biraz daha dayanır Ayaz paşaCok pis gaza getiriyosun canim beninormal yapicam sanirim bu gidisle yani simdilik kendimi sezeryana sartlamiyorum en azindan 4 hazirana kadar. Ama bence acilmam devam ediyo. Hissediyorum sanki yirtiliyo gibi. Birde bugun karnim toparlanip duruyo. Bebis mi kasilma mi ayirt edemiyorum ama karnim tas gibi oluyo.
Merhaba kizlar @sensizim89 cnm insallah guzel bir sekilde Ayazi kucagina alacaksin @erre bence artik gelmeye hazirlaniyor prensesomertcan yarqmazlari goreceksin he ne guzel iyi haberlerle gel melina1983 biz seninle ayniyiz ama senin ikizleri sen benimle beraber kucagina alican galiba hala ses seda yok degilmi @hasibe16 nazli guzel isim ismini tasirsa artik nazlayacaksiniz prensesi yapicak bisey yok @SERENAD_1 hadi bakalim seninde cok az kaldi ne guzel yaa ve diger butun arkadaslarim unuttuklarimda olabilir affiniza siginiyorum iyisiniz insaallah bizde dunku tahlillerde seker cikmadi ama hepatitden suphelendi dr karaciğer enzimleri yuksek cikmis ya hepatit b ya da c de di yine tahliller yapildi sali gunu belli olacak bakalim
Allah razi olsun. Amin insaAllah hepimizin evlatlari oyle olur. Cok tesekkurler guzel dua ve dileklerin icin. Rabbim hayirlisiyla en guzel sekilde sana da taddirsin.
Bu arada hareketler icin acele etme . Ben 21 22de hissetmistim :)
sevindim gecmesine. Aynen oyle biz de pamukcuk olduk. Once biri oldu sonra memeden digerine de gecti. Nasil icim aciyor dillerini gordukce anlatamam. Rabbim esirgesin. Derdimiz sikintimiz bunlar olsun sadece
Prenslerimin teyzeleriiii,hepiniziiiiiiii öpüyoruzzzzdr kontrolümüzü olduk,çok mutluyuz.oğluşlarımın ikisini de ayrı ayrı gördük,yüzlerini,popişlerini,pipişlerini kocaman olmuş danalarım,ortalama 1.500gr.lar,boyları 40cm kocam bütün genlerini fışkırtmış resmen aldırdığın o minicik 50cm leri gözüne sokucam diyo bi tanesi herzamanki secde pozisyonundaydı yine,diğeride tam yüzüne bakarken esnedi bize oyyy,kuzucuklarım benim yaa,nasıl mutlu ettiler beni anlatamam.kan tahlilim iyi çıktı,idrarda bi miktar protein çıktı onu takip edicez.başka bi bulgu olmayınca önemsizmiş ama yinede haftaya tekrarlıcaz testi.servikal boyumda çok iyi,maşallah hiç kısalma olmamış kısacası biz çok iyiyiz teyzoşlarım,herkese aynı iyilik dilerimizle....
Hiç bahsetmedi canım,haftaya tekrar gidicem sorarım olmadı.senin eşinin boyu kaç?bizimki 195 flnMaşallah yakışıklı kuzulara benim kızda 28 haftada 1515gr boyuda 40 cm bizim kinin de boyu posu babasına çekecek herhalde valla annesi gibi bıddik boylu olmasındabolca dinlen sanada ciğer geliştirici vuracaklarmı biz dün ve bugün dozları tamamladık
Kesinlikle canım.senin tanıdığın barbaroslar nasıllar,onu de heleben de isimlerin enerjisine çok inanıyorum. beğendiğim isimleri hep sordum etrafımda bildiğim arkadaşlara o ismi taşıyan yakınlarının karakterleri nasıl diye. mesela aras ismini çok beğeniyordum. onunla ilgili de araslar çok sinirli oluyor dediler birçok örnek gösterdiler öyle olunca vazgeçtim.
Amin canım,cem-i cümlemizin inşallahMaşallah pasalara çok sevindim iyi olmanıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tamam canim paylasirim insallah sanada az kalmis muh.dogum tarihin bellimiinşallah canım ya sen yine tecrübelerini paylaş özellikle benim çok ihtiyacım var.
Can8m proteini dikkate al insallah bi problem cikmaz 24 saatlik idrar tahlili yaptirdinmiHiç bahsetmedi canım,haftaya tekrar gidicem sorarım olmadı.senin eşinin boyu kaç?bizimki 195 fln
yok canım,TİT de çıktı.10mg çıkmış,karşılığında normal yazıyo parametre olarak ama dr dikkat edelim,takip edelim bunu dedi.Can8m proteini dikkate al insallah bi problem cikmaz 24 saatlik idrar tahlili yaptirdinmi
Kesinlikle canım.senin tanıdığın barbaroslar nasıllar,onu de heleben kimseyi tanımıyorum bu isimde
Tamam canim paylasirim insallah sanada az kalmis muh.dogum tarihin bellimi
omertcan masallah pasalara yerim onlari annelerini ne sevindirmisler uslu uslu duruyorlar kiz melina1983 valla benim dr da oyle seninkinin ikiz olup bekletmesi şaşırtıcı ama eminim bildigi birsey vardir dr un bizimkide sezeryani 39. Haftada yapacak o da ayni kafada yani bir gunde dursa senin karnındaki ni biz disarida veremeyiz diyor bakalim ne olacak sarilik falan cikarsa bende ama erken alir sanirim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?