Sen hele bi doğunca gör evlat neymiş,annelik neymiş... O kokuyu içine çekmeden,onun yüzünü yüzünde hissetmeden yaşadıkların ısınma turu sadece.ilk haftalar,oğlumla beraber ağlardım ben de,neden onu anlamıyorum,neden ağlıyor ki şimdi diye.daha neler neler..hele bi doğsun Allahın izniyle,sen gör bak o zamanne güzel söyledin canım bende öyle düşündüm zaten Allah korusun Rabbim kimseye yaşatmasın ama her türlü şeyle karşılaşma imkanımız var ve bu bizim yavrumuz ne olursa olsun sevicez içimizi kaynatacak.. inan ki şuan o kadar heyecanla ve umutla bekliyorum ki kimseyi hiçbirşeyi takmıyorum, pozitif olmayı öğrendim onun sayesinde bebeğim huzurlu sağlıklı olsun da ben onun içcin herşeyi yaparım.. bu annelik ne güzel bi duyguymuş insana neler neler katıyormuş anlamaya başladım inan kiAllahım isteyen herkese ama herkese nasip etsin inşallah. Amin Amin Amin...
apandist kasıklara baskı yapmaz canım ya başka bir şeydir sen yine haber et bize merak ettim...Hepiniz saolun kizlar.. Geldik dr u bekliyoruz bakalim ins. Apandisit falan degildir ya tek korkum o
Ben hep diyorum bebek odası çocuk için degil annenin keyfi için alınıyor,bebegin birşeyden anlayacagı yok.büyüyüncede beğenmiyor.Kısmetse 1 yada iki yaşına gelince oda hazırlamayı düşünüyorum ama bembeyaz üzerinde hiç bebek deseni olmayan mobilyalar,duvarlar somon yada pudra rengi şimdi kullanacağımız beşiğide sedir şeklinde kullanmayı,perdeleri yatak örtüsü ,tülünü kendim dikmeyi düşünüyorum bol hayaller içindeyim
oO yüzden çok çok kaliteli olmasına gerek yok ama yastık yorgan önemli tabi....cibinnik olmalı ki dün sivrisinek vardı evde.oda yakınımızda koca blok blok siteyi yıktılar,toz toprak ve sinek bol olacak yaz boyuncada
Bizde aracı Üsküdar'a bırakıp öyle geçiyoruz karşıya bir dünya trafik var girilmez çıkılmaz zaman kaybı diye.Yürümekten korkmuyorum ama çok baskı yapıyor,sıcak oluncada haddinden fazla şişiyorum haliyle baskı oluyor aşagıya doğru, birde yolda giderkenbana bakıyorlar ya tuhafıma gidiyor artık acıyorlar mı,tipemi bak diyorlar bilmiyorum ama rahatsız olmuyor değilim hani.tüm vitrinlerden geriye giden totoma öne giden göbegime bakıyorum kocaman olmuşum yaaaİyi olmuş ama,temiz hava almışsın ne güzel.ben bizimkini ikna edemiyorum ortaköye,girsek girilmez çıksak çıkılmaz arabayla diyor.trafik olurmuş.bi kumpir yiyemedimvalla şöyle zor böyle zor derken hamlıyoruz farkında değiliz.yürüdükçe,gezdikçe açılıyor insan.annem de bana kızıyo,başına bi iş gelecek,çok zorluyosun şansını diye.Allah korusun diyorum,yani atletik spor yapmıyorum sonuçta,yürüyorum,yoruldukça dinleniyorum.bu günleri çok ararım sonra,hem yürüdükçe açılıyor insan.ikea felaketti gerçekten,resmen ter attım dün,den sen ol incecik bişeyle gir içeri.
ne güzel şeyler anlatıyorsun inan içim ısınıyo böyle şeyleri duyunca allahım hayırlısıyla zamanı gelsin bir an önce.....Sen hele bi doğunca gör evlat neymiş,annelik neymiş... O kokuyu içine çekmeden,onun yüzünü yüzünde hissetmeden yaşadıkların ısınma turu sadece.ilk haftalar,oğlumla beraber ağlardım ben de,neden onu anlamıyorum,neden ağlıyor ki şimdi diye.daha neler neler..hele bi doğsun Allahın izniyle,sen gör bak o zaman
Bizde aracı Üsküdar'a bırakıp öyle geçiyoruz karşıya bir dünya trafik var girilmez çıkılmaz zaman kaybı diye.Yürümekten korkmuyorum ama çok baskı yapıyor,sıcak oluncada haddinden fazla şişiyorum haliyle baskı oluyor aşagıya doğru, birde yolda giderkenbana bakıyorlar ya tuhafıma gidiyor artık acıyorlar mı,tipemi bak diyorlar bilmiyorum ama rahatsız olmuyor değilim hani.tüm vitrinlerden geriye giden totoma öne giden göbegime bakıyorum kocaman olmuşum yaaaGöbegimi alenen göstermekten çok hoşlanmıyorum o yüzden şalla falan kapatıyorum ince de giysem üzerimde ikinci bir parça oluyor
Kumpiride kendin yap güzelim
Hadi gözün aydın rabbim bi avaZda kirtarsinKizlaarr bi aksilik olmazsa haftaya bugun dogum@ARMYY ayni gunde dogucaz heralde
evet bende de oluyor çoğu zaman iki adım atsam nefes nefese kalıyorum yemek yerken bile nefes almakta zorlandığımı hissediyorum kardeşim dalga geçiyo bazen benimlekızlar sizde de kalp sıkışması gibi sıkışmalar oluyor mu? ben bazen nefes alamıyorum onunla mı alakalı diye düşünüyorum. bu aralar nefes alamama sıkıntısı da sık yaşıyorum. iki bir şey yesem nefesim kesiliyor resmen...
ALLAH kurtarsın da enteresan gelir hamilelere söylenince.sanki ceza çekiyoruz da kurtulmak gerekiyor.belki dogru söylüyorlar ama bana evvelden beri tuhaf gelir.ALLAH KAVUŞTURSUN bu daha güzel sankiacıyorlar mı demişsinya geçen bir avmdeyim kadının biri de bebek arabasıyla gidiyor. ben de bebeğe bakıyordum. birden önüme doğru geldi allah kurtarsın dedi.işte o zaman gerçekten acımayı hissettim bu arada onun bebeği de tosun gibiydi bir yanaklar vardı sırf bir kilo onlar çeker yani
Hayirli olsun canim kolay dogumlar olsun insallah hepimiz icinKizlaarr bi aksilik olmazsa haftaya bugun dogum@ARMYY ayni gunde dogucaz heralde
canım bugünlerinin tadını çıkar :) karnının şişmesi demek çatlaklar demek, çorabını giyememek demek, ayakkabını bağlayamamak demek, yürümekte zorlanmak demek, şarıl şarıl ter boşanması demekKizlar karnim ne zaman sisecek ya .hc belli degil daha
Maşallah nazar değmesin kocan da büyük bir değişim var hep böyle devam eder seni kırmaz inşallahkızlar bu arada benim oduncum dün 4 gibi falan beni aradı çabuk aşağıya in diye ne oldu dedim kesin bişey oldu nasıl iniyim üstümü giyeyim mi yoksa olduğum gibi mi ineyim şaşırdım kaldım giyin gel dedi malum artık kıyfatte olmuyor ki doğru düzgün olanları da yıkamıstım kurumamıştı fermuar yeri yırtık bi pantolonum vardı hemen onu giydim üzerine de gömleğimi çektim çıktım herhalde yemeğe gidiyoruz dedim bizim burada şambayat vardır orayı geçtik sürgüyü geçtik malatyaya doğru gidiyoruz ama ben hala imkan vermiyorum ne işimiz var malatyada derken eski püskü bir pantolon banyodan yen içıkmış kendi haline kurumuş karman çorman bi saçla kendimi Malatya AVM de buldumne lazımsa al dedi ama artık bebiş için lazım bişey kalmamıştı ben de kendim için değerlendirdim fırsatı.. ama ne fırsat.. alacak olunca bişey bulamazsın ya bi tek Adıyamanda gezmediğim iç çamaşırcı kalmamıştı gecelik bulamamıştım kendime ne tesadüf ki orada bir görüşte çok beğendiğim gecelik ve sabahlık takımımı aldım onun haricinde de alacak bişey bulamadım olsun kısa günün karı oldu yine de yediğim içtiğim hava değişimi ve gecelik takımım yanıma kar kaldı
o nefes nefese kalma bende de var canım evin içinde odadan odaya yürüyorum nefes nefese kalıyorum. hatta durduğumda bile bazen nefes nefese kalıyormuşum öyle diyorlar. kaburgada sıkıntı yoksa ne mutlu sana. bebeğin konumuyla alakalı ben 20li haftalardan beri kaburga sıkıntısı çekiyorum ne yazık ki...evet bende de oluyor çoğu zaman iki adım atsam nefes nefese kalıyorum yemek yerken bile nefes almakta zorlandığımı hissediyorum kardeşim dalga geçiyo bazen benimlebide buğünlerde benim bebiş hep göbeğimin sağında toplanıyo sanki orası kaskatı ve yusyuvarlak oluyo kaburgada bişey yok benimki hep aşağıda normal midir acaba ??
evet canım söylem olarak dediğin gibi Allah Kavuştursun daha güzel. ama ikizlerde cidden çok zorlanıyorsun Allah Kurtarsın dediklerinde o da çok tuhafıma gitmiyor. belki de acı çektiğim yüzümden anlaşılıyordurALLAH kurtarsın da enteresan gelir hamilelere söylenince.sanki ceza çekiyoruz da kurtulmak gerekiyor.belki dogru söylüyorlar ama bana evvelden beri tuhaf gelir.ALLAH KAVUŞTURSUN bu daha güzel sanki
kızlar bu arada benim oduncum dün 4 gibi falan beni aradı çabuk aşağıya in diye ne oldu dedim kesin bişey oldu nasıl iniyim üstümü giyeyim mi yoksa olduğum gibi mi ineyim şaşırdım kaldım giyin gel dedi malum artık kıyfatte olmuyor ki doğru düzgün olanları da yıkamıstım kurumamıştı fermuar yeri yırtık bi pantolonum vardı hemen onu giydim üzerine de gömleğimi çektim çıktım herhalde yemeğe gidiyoruz dedim bizim burada şambayat vardır orayı geçtik sürgüyü geçtik malatyaya doğru gidiyoruz ama ben hala imkan vermiyorum ne işimiz var malatyada derken eski püskü bir pantolon banyodan yen içıkmış kendi haline kurumuş karman çorman bi saçla kendimi Malatya AVM de buldumne lazımsa al dedi ama artık bebiş için lazım bişey kalmamıştı ben de kendim için değerlendirdim fırsatı.. ama ne fırsat.. alacak olunca bişey bulamazsın ya bi tek Adıyamanda gezmediğim iç çamaşırcı kalmamıştı gecelik bulamamıştım kendime ne tesadüf ki orada bir görüşte çok beğendiğim gecelik ve sabahlık takımımı aldım onun haricinde de alacak bişey bulamadım olsun kısa günün karı oldu yine de yediğim içtiğim hava değişimi ve gecelik takımım yanıma kar kaldı
amin canım inşallah :)Maşallah nazar değmesin kocan da büyük bir değişim var hep böyle devam eder seni kırmaz inşallah
o nefes nefese kalma bende de var canım evin içinde odadan odaya yürüyorum nefes nefese kalıyorum. hatta durduğumda bile bazen nefes nefese kalıyormuşum öyle diyorlar. kaburgada sıkıntı yoksa ne mutlu sana. bebeğin konumuyla alakalı ben 20li haftalardan beri kaburga sıkıntısı çekiyorum ne yazık ki...
amin canım inşallah :)
evet galiba konumuyla alakalı benimki hep göbeğimin sağında yukarıda hissetmiyorum hiç güzel bişeydir heralde kaburga ağrısı olmaması :) ama nefes problemi de kötü.. ben ki kilolu olmama rağmen saatlerce gezerdim ayakta kalırdım yorulmak nedir bilmezdim hayatımda ilk defa gezerken oturup dinlenme ihtiyacı hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?