• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

:KK68::KK68:herkese günaydınnn...
kızlar ben dün gece ilk defa rüyamda doğum yaptığımı gördüm.. doktorumun saçı sakalı birbirine girmişti yoğunluktan beni gece 10 da doğuma alıyor ama yorğunluktan ölmüş bi durumda doktor bey kalabilir acelesi yok siz iyi görünmüyorsunuz diyorum yok yok bişey olmaz sen merak etme diyo, sonra doğum yapıyorum ama ne avğrım var ne sızım.. odama gidiyorum bebek nerde bakmak istiyordum diyorum zayıf bi bebek yüzünün yarısı siyah yarısı beyaz isilik olmuş suratının bi kısmı gözleri kocaman kocaman bana bakıp gülüyo.. 6,5 kg doğdu bebek diyor herkes ben de bunun neresi 6,5 kilo yüzü kaşık kadar diyorum... ayyy kabus mu güzel bi rüya mı çözemedim sanırım bi taarflarım açık kalydı dün gece :KK47::KK47:

kızlar ben dün gece ilk defa rüyamda doğum yaptığımı gördüm.. doktorumun saçı sakalı birbirine girmişti yoğunluktan beni gece 10 da doğuma alıyor ama yorğunluktan ölmüş bi durumda doktor bey kalabilir acelesi yok siz iyi görünmüyorsunuz diyorum yok yok bişey olmaz sen merak etme diyo, sonra doğum yapıyorum ama ne avğrım var ne sızım.. odama gidiyorum bebek nerde bakmak istiyordum diyorum zayıf bi bebek yüzünün yarısı siyah yarısı beyaz isilik olmuş suratının bi kısmı gözleri kocaman kocaman bana bakıp gülüyo.. 6,5 kg doğdu bebek diyor herkes ben de bunun neresi 6,5 kilo yüzü kaşık kadar diyorum... ayyy kabus mu güzel bi rüya mı çözemedim sanırım bi taarflarım açık kalydı dün gece :KK47::KK47:
Bencede 1 tarafın açık kalmış:KK70: Hayır diyelim Hayır olsun:KK28:.

evet canım döndüm eve eşimle konuştuk hallediyoruz insallah küçük küçük :)

çok sevindim tatlım iyi olmana.. ağrılar çok kötü :KK43: artık kasılmalar ağrılar sancılar had safhada ama güzel şeyler için yaşadığımızı bilmek rahatlatıyor biraz da olsa :)
Aa,çok sevindim senin ve bebişin adına canım.hayırlısı olsun inşallah.umarım öncesinden daha iyi bi şekilde yola girer hayatınız.:KK68:

:KK48::KK48: Allah iyiliğini versin,baya bi açık kalmış bence de:KK70: doğuma doğru görülen bu garip rüyalardan yılın fantastik bilim kurgu dalında ödüllü filmi çıkar bence.:KK70:ben de oğlumu hep sakat doğurduğumu görürdüm,kolsuz,bacaksız olarak bile görmüştüm evlerden ırak:KK47: bence Allah bunları anneye bebeğini her haliyle sevme ve merhametini arttırma amaçlı gösteriyor.ben öyle düşünüyorum:KK36:

:KK48::KK48: Allah iyiliğini versin,baya bi açık kalmış bence de:KK70: doğuma doğru görülen bu garip rüyalardan yılın fantastik bilim kurgu dalında ödüllü filmi çıkar bence.:KK70:ben de oğlumu hep sakat doğurduğumu görürdüm,kolsuz,bacaksız olarak bile görmüştüm evlerden ırak:KK47: bence Allah bunları anneye bebeğini her haliyle sevme ve merhametini arttırma amaçlı gösteriyor.ben öyle düşünüyorum:KK36:

ne güzel söyledin canım bende öyle düşündüm zaten Allah korusun Rabbim kimseye yaşatmasın ama her türlü şeyle karşılaşma imkanımız var ve bu bizim yavrumuz ne olursa olsun sevicez içimizi kaynatacak.. inan ki şuan o kadar heyecanla ve umutla bekliyorum ki kimseyi hiçbirşeyi takmıyorum, pozitif olmayı öğrendim onun sayesinde bebeğim huzurlu sağlıklı olsun da ben onun içcin herşeyi yaparım.. bu annelik ne güzel bi duyguymuş insana neler neler katıyormuş anlamaya başladım inan ki :KK36::KK36: Allahım isteyen herkese ama herkese nasip etsin inşallah. Amin Amin Amin... :KK36:

Gunaydin kizlar bu gece sabahi sabah ettik kasik agrisindan dayanamiyorum artik 2.30 da randevu aldim kendi dr uma birde o baksin hic bisey diyemedi dun gittigim dr dua edin bir cozum bulunsun nolur yoksa her gece sabaha kadar aglayarak gececek agridan :(

Kızlar bu kasik agrisi beni mahvettti artık dr u da aramak istemiyorum normal mi bu ayda dr à sorsam hep normal diyor
Gunaydin kizlar bu gece sabahi sabah ettik kasik agrisindan dayanamiyorum artik 2.30 da randevu aldim kendi dr uma birde o baksin hic bisey diyemedi dun gittigim dr dua edin bir cozum bulunsun nolur yoksa her gece sabaha kadar aglayarak gececek agridan :KK43:
Allah yardımcınız olsun kızlar :KK43:

Gunaydin kizlar bu gece sabahi sabah ettik kasik agrisindan dayanamiyorum artik 2.30 da randevu aldim kendi dr uma birde o baksin hic bisey diyemedi dun gittigim dr dua edin bir cozum bulunsun nolur yoksa her gece sabaha kadar aglayarak gececek agridan :KK43:
canım benim geçmiş olsun inşallah bi çözüm bulursun bu ağrılarına :KK43:

Kızlar bu kasik agrisi beni mahvettti artık dr u da aramak istemiyorum normal mi bu ayda dr à sorsam hep normal diyor

kızlar acaba fark etmeden çok mu yükleniyorsunuz kendinize. biraz yatarak geçirseniz belki ağrı olmaz mı acaba.
yine de bir doktorlarınızla konuşun ne diyecekleri önemli tabi...

Kız nasıl geçtimiz beşiktaşa!:KK57: Kıtalar arası bisiklet yarışı vardı bugün,resmen kilitti oralar.eşim gitti sabah bi iş için,Allahım saatlerce dönmüş dolanmış,çıkamamış bi türlü:KK70:iyiki ben takılmamıştım peşine,genelde kuyruk olurum çünkü:KK48: biz de meydan'a geçtik,ikea vs yaptık.bitmiş vaziyetteyim,tabanlarım zonkluyo:confused:
Öğlen yağmur dindikten sonra çıktık 3 gibiydi.hava o kadar güzeldi ki,eşim çok istedi ortaköye yürüyerek gidelim diye ama ne mümkün iskeleden dolmabahçe sanat galerisine oradan yemek yemeye ve sonrasında geri iskeleye dönene kadar haşatım çıktı.yok arkadaş çok zor oluyor. bu perşembede ikea ya gideceğiz meydandaki karyola ve içindeki tüm malzemeleri alacağız inşaallah.valla kara kara düşünüyorum orası çok sıcak oluyor girip çıkana kadar davul gibi oluyorum.:KK51:

canim ben sag gogsumun altinda sanki poposunu hissediyorm:confused: cunku iki buklum ya yavrucaklar. ama bende bigun soluma donup yattigimda uyku halinde hafifcikten sıkıstirmisim pasayi. Tamamen sag tarafa yigilmis yavrucak solda yer yok tabi. Karnimin sag taragi sismis sol bombostu. O gun gobek deliginin azcik yukarsinda sanki ayagi var gibiydi. Elimle oksayarak ozur dilerim oglum filan derken elime oyle ayak gibi gelmisti:KK36: ayy az kaldi kavusma gunumuzee. Esim diyo ki hazirlikli ol sen pasa babasini ozledki gor bak gununu beklemiycek diyo korkutuyo beni. Bende diyorum en azindan 38 e kadar dursun yerinde. sonrasinda ciksin gelsin no problem :KK68::KK68:
Bu sabah üst üste öyle bir hıçkırdıki anlatamam saat 6.30 sıpa başladı uyutmamaya:63:Şimdide cicilerini yıkıyorum kendime söz verdim bu hafta valizi hazırlayacağım aklımdan çıksın sonra sırası ile halılar yıkamaya gidecek ve ay sonu mıntıka temizliği sonraaaa gelsin minik kızımız eve:KK73: oyy çok heyecanlı mervem yaaa. Bu sabah eşim yatagın üzerinde duran kızının kıyafetlerini o kadar komik seviyordu ki inan telaffuz edemem.ayyy seni seni bıdı bıdı ıyy oyy caniimmm :-):-):-)

Tabiki toto açıkta kalmış havalar ısındı ya ;) yeminle sabaha kadar yorganla savaş halindeyim birde bacağımın arasına kırlent alıyorum daha rahat uyumak için.düşünsene kocam,yastık,yorgan,kırlent,birde bebekli göbeğimle mücadele içindeyim. Öyle ki bugün gördüğüm rüya korkunçtu anlatmak dahi istemiyorum :KK17: demekki neymiş 22:30 da 3 bardak çay içilmeyecekmiş:KK31:

Canım okadar şiddetlimi ağrın? Kasık ağrılarının zaman zaman olması normalmiş ama seni ağlatacak kadar olması nasıl bilmiyorum... Neyse Allahtan birkaç saat sonra doktorunun yanındasın...

Öğlen yağmur dindikten sonra çıktık 3 gibiydi.hava o kadar güzeldi ki,eşim çok istedi ortaköye yürüyerek gidelim diye ama ne mümkün iskeleden dolmabahçe sanat galerisine oradan yemek yemeye ve sonrasında geri iskeleye dönene kadar haşatım çıktı.yok arkadaş çok zor oluyor. bu perşembede ikea ya gideceğiz meydandaki karyola ve içindeki tüm malzemeleri alacağız inşaallah.valla kara kara düşünüyorum orası çok sıcak oluyor girip çıkana kadar davul gibi oluyorum.:KK51:

Bu sabah üst üste öyle bir hıçkırdıki anlatamam saat 6.30 sıpa başladı uyutmamaya:63:Şimdide cicilerini yıkıyorum kendime söz verdim bu hafta valizi hazırlayacağım aklımdan çıksın sonra sırası ile halılar yıkamaya gidecek ve ay sonu mıntıka temizliği sonraaaa gelsin minik kızımız eve:KK73: oyy çok heyecanlı mervem yaaa. Bu sabah eşim yatagın üzerinde duran kızının kıyafetlerini o kadar komik seviyordu ki inan telaffuz edemem.ayyy seni seni bıdı bıdı ıyy oyy caniimmm :-):-):-)

Tabiki toto açıkta kalmış havalar ısındı ya :KK66: yeminle sabaha kadar yorganla savaş halindeyim birde bacağımın arasına kırlent alıyorum daha rahat uyumak için.düşünsene kocam,yastık,yorgan,kırlent,birde bebekli göbeğimle mücadele içindeyim. Öyle ki bugün gördüğüm rüya korkunçtu anlatmak dahi istemiyorum :KK17: demekki neymiş 22:30 da 3 bardak çay içilmeyecekmiş:KK31:

canım ikeadan alacaksanız benden sana tavsiye önce internet sitesine gir alacağınız her şeyi not al sonra al al çık. ben öyle yaptığım için yaklaşık 1-2 saat içerisinde her şeyi halletmiştik. ben zaten öylesine gittim bir de ufak tefek parçaları almak için zaten o koca parçaları toplayacak taşıyacak halim yok da.

canım ikeadan alacaksanız benden sana tavsiye önce internet sitesine gir alacağınız her şeyi not al sonra al al çık. ben öyle yaptığım için yaklaşık 1-2 saat içerisinde her şeyi halletmiştik. ben zaten öylesine gittim bir de ufak tefek parçaları almak için zaten o koca parçaları toplayacak taşıyacak halim yok da.
Bende de not alma huyu var ajandamla geziyorum ;) Ama bazı şeylerin takımları yok onlarda kararsızım oraya gidip bakarak almam gerek mesela karyolayanın kenar korumalığı ve içine alacağım nevresim takımı takım olarak yok o başka renk desen digeri başka öyle olursa sevimsiz olur aynı renk olanların ise desenleri alakasız.
Sen ne aldın canım ikea dan istediklerini bulabildin mi?

Tabiki toto açıkta kalmış havalar ısındı ya :KK66: yeminle sabaha kadar yorganla savaş halindeyim birde bacağımın arasına kırlent alıyorum daha rahat uyumak için.düşünsene kocam,yastık,yorgan,kırlent,birde bebekli göbeğimle mücadele içindeyim. Öyle ki bugün gördüğüm rüya korkunçtu anlatmak dahi istemiyorum :KK17: demekki neymiş 22:30 da 3 bardak çay içilmeyecekmiş:KK31:
Ben esimi cok merak ediyorum nasil kucagina alcak nasil sevecek. Gecenlerde babalariyla yalniz kalan bebeklere ne olur diye video izlemistim keske becerebilsem de bulup yukleyebilsem buraya ama nerdeee. Adamlar cocuklari ne sekillere sokuyo. Silah gibi tutuyo tatata yapiyo cocugu koluyla da sanki mermi bosaltiyo gibi cikirt cikk ettiriyo. gulmekten oldumm. Esime izlettim aynen boyle yaparsin sende dedim.aboo kiz kiyamam ki ben diyo. Ama bu sabah bi uyandim agzini yapistirmis karnima. Ogluum nerdesin pasamm ses ver bak baba burda filan diyo. Ama kafasi gomulu vaziyette goguslerimjn alt tarafina sokmus iyce. Bi yandan da popoma vuruyo ses ver aslanim filan diyo. Uyandim bi baktim popoma niye vuruyon bebegin orda olmadigi kesin dedim. Bize gitti sbah sabah bi gulme krizi.sipalar daha karnimizdayken senlendirdi yuvalarimizi.. Allaha binlerce sukurler olsun bu gunleri yasatiyo bize.. tamamina erdirsin insallah.. vee hep diyorum Rabbim kimsenin yuvasini kucagini bebissiz birakmasinn:KK33:

Back