• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hayıŕlı sabahlar kizlar.Ben yine klas8k reflümden dolayi ayaktayim bu saate...Saat 9da randevum var 1 aydir kizimi gormuyorum.Bakalim kac kilo olmus.Pulset ve lansoru sorucam doktora saolun.Asil heyecan verici olan bugün dogum gününü belirliycek olmamiz.Bakalim doktor amcasi hangi tarihi verecek...

Cnm o kadar su iciyorumki evdekiler benimle dalga geciyor 1 damacana suyu 8 gunde bitiriyorum :KK66: bu agri tek sağ tsrafta belime bacagima ve belin üzerinde bosluga vuruyor kilitliyor korkuyorum acikcasi
Doktoruna gidince sorun çözülür inşallah :KK19:
Heyecanlandım zaten Sancı olunca garip duygular sardı Karmaşık
Aynen canım Rabbim herkese nasip etsin sancısı ağrısı biz dünyaya evlat getireceğiz Allahın izniyle. :KK68:

Hayıŕlı sabahlar kizlar.Ben yine klas8k reflümden dolayi ayaktayim bu saate...Saat 9da randevum var 1 aydir kizimi gormuyorum.Bakalim kac kilo olmus.Pulset ve lansoru sorucam doktora saolun.Asil heyecan verici olan bugün dogum gününü belirliycek olmamiz.Bakalim doktor amcasi hangi tarihi verecek...
:rolleyes: Doğum günü mü ayyy çok heyecanlandım simdi :confused: çabuk gidin gelin prensesle:KK73: güzel haberler getirin:KK36:

İyi akşamlar kızlar:KK54:
Dün kontrolüm vardı. Bebekler 2400-2200 olmuşlar cok şükür..
Salı günü tekrar kontrolüm var tarih kesinleştiricez büyük ihtimal 11 mayısta doğumum olcak kendi doğumgünümde:-)

ay süper canım çok heyecanlandım çok yakın haftalarımız darısı başıma :)

:KK70: bende lierac aldim bi dunya para verdim ama valla bi ise yaramadi. Tam aksine onu surdugumde daha cok kasindim gerildigini hissettim karnimin. Koca bi kutu oriflame in balli sutlu kremi vardi hic kullanilmiyordu onu bitirdim. farmasi papatyali bi krem bitti. Bi kutu nivea soft bitti. Son olarak dove kutuya el attim onu da bitiririm galiba doguma kadar :KK48: zeytinyagi badem yagi kakao yagi da kullandim ama killanma yapti sanki cok kullanamadim onlari korkuma.
oriflame in kremleri bana da çok iyi geldi. özellikle dry skin olanlarından birsürü bitirdim. şimdi de son birkaç aydır yine oriflame in bebe yağlarını kullanıyorum. kutu kutu bitiriyorum ama o kadar iyi geliyor ki hem kaşıntıyı alıyor hem inanılmaz rahatlatıyor o gerginlik açısından falan. bio oil kullanıyordum neredeyse iki günde bir bitiriyordum şimdi son üç kutum bio oilden açmadım bile hep oriflame in yağını kullanıyorum çok güzel...

Canim dr una soyle pulcet kullan kesinlikle tavsiyem. Gaviscon rennie bende hic etkili olmadi. Ama sabah ac karna kullaniliyo pulcet hap. Onu kullandigim gun kola bile ictigim oldu hic rahatsiz olmadim. bugun icemedim bitmisti hapim. Suan midem cayir cayir yaniyo. Ki mideme dokunacak hic bise yemedim bugun.
Pulcet ve lansor da aynı türev,muadil ilaçlar.ikiside çok iyi mide konusunda.

sızınkı normal mı dondurulmuş tüp bebekmıydı
Dondurulmuşun şsnsı daha yüksek denir hep.ama sen çok fazla tedirgin ve endişelisin.böyle olmaz,heyecan iyidir ama fazlası sana da tedavine de olumsuz etki edebilir.önce Allaha olan inancına,sonra dr na,sonrada kendine güvenmezsen olmaz.dikkat ediyorum hep aynı cümlelerle aynı tedirginlikle aynı şeyleri soruyorsun herkese.daha sakin ve olacakları kabullenmiş olman senin yararına olacaktır.nacizane abla önerisi.Rabbim bunu son etsin ve inşallah sen de müjdeli haberle aramıza katılırsın.herşey gönlünce olsun.

Anneme geldim derken,evine dönmüşmüydün sen canım:KK68:
evet canım döndüm eve eşimle konuştuk hallediyoruz insallah küçük küçük :)

En guzelini yapmissin valla cnim. Benim ufak tefek duzenlemeler kaldi Ama halim mecalim yok valla. Hele bugunn aksama kadar yattimm. Hic kalkmadim nerdeyse. yalniz kalca kemigimdeki agri magnezyum eksikligindenmis galiba. 4. Gun oldu ilaca baslayali bugun coook azcik bi agrim vardi ama kesinlikle topallatacak emekletecek kadar deildi cok sukur.
çok sevindim tatlım iyi olmana.. ağrılar çok kötü :( artık kasılmalar ağrılar sancılar had safhada ama güzel şeyler için yaşadığımızı bilmek rahatlatıyor biraz da olsa :)

Back