2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canim ben 20. Haftadan sonra cok hafifcik hissetmeye basladim o da gaz mi bebek mi anlayamiyordum bile. Sanki tisortumun altina bocek kacmis kipirdaniyo gibiydi. En net hareketleri ta 23 24. Hafta da hissetmeye basladim. Ki cok kilolu da deildim son zamanlara kadar. 16. Haftadan sonra elim karnimda sessiz ortamda saatlerce beklerdim hissedebilir miyim acaba die sabirsizca. Hiic bi kipirti bi hareket yoktu. Ama simdii ne zaman raharca uzansam 3 5 dk sonra basliyo kipirdanmaya. Biliyorm hissetmek icin sabirsizsin ama inan hersey zamani gelince oluyo. Zamanindan once kendini de parcalasan degismiyo

Badem yağı kıllanma yapar doğru.lieracı bende oğlumdan sonraki çatlaklar için kullanmıştım,tam bi fiyaskojöle gibi,bi tuhaf.hiç yayamıyosun,sürmeden yok oluyo hemen.bi ton da para dediğin gibi.kutu kutu biterdi heralde ondan kullansam.musteladan çoookkk memnunum,karnım dev gibi ama hala yarım tatlı kaşığı kadar diyim krem koca karnıma yetiyo.yayılma ve nemlendirmesi harika.şuana kadar çok başarılı geçti süreç,bundan sonrası için de doğuma kadar böyle sürerse daha ne isterim kendim için.kilo öyle böyle veriyosun alıyosun ama çatlak tam bi deformasyon ve baş belası.hiç bir cerrahi yada medikal yöntem tam olarak yok edemiyo,eskiye dönülmüyo.inşallah yenisi olmaz hiç ya

canim ben sag gogsumun altinda sanki poposunu hissediyorm cunku iki buklum ya yavrucaklar. ama bende bigun soluma donup yattigimda uyku halinde hafifcikten sıkıstirmisim pasayi. Tamamen sag tarafa yigilmis yavrucak solda yer yok tabi. Karnimin sag taragi sismis sol bombostu. O gun gobek deliginin azcik yukarsinda sanki ayagi var gibiydi. Elimle oksayarak ozur dilerim oglum filan derken elime oyle ayak gibi gelmisti ayy az kaldi kavusma gunumuzee. Esim diyo ki hazirlikli ol sen pasa babasini ozledki gor bak gununu beklemiycek diyo korkutuyo beni. Bende diyorum en azindan 38 e kadar dursun yerinde. sonrasinda ciksin gelsin no problem

canim ben normalde cok usengecim ama bebisin esyalarini yaparken hic zorlanmadim tabi bumdan 1 ay once yapmistghm agirlasmadan bitirdim ;-)
En guzelini yapmissin valla cnim. Benim ufak tefek duzenlemeler kaldi Ama halim mecalim yok valla. Hele bugunn aksama kadar yattimm. Hic kalkmadim nerdeyse. yalniz kalca kemigimdeki agri magnezyum eksikligindenmis galiba. 4. Gun oldu ilaca baslayali bugun coook azcik bi agrim vardi ama kesinlikle topallatacak emekletecek kadar deildi cok sukur.

Canim tez vakitte hayirlisiyla size de nasip eder insallah Rabbim. Bol bol dua et sen Allah ol desin yeter ki... olmayacak sey yok dunyada.

Benimde 4 5 gundur ara ara adet sancisi gibi sancim oluyo Canim dedigin gibi kasiklarimda sicaklik da var. Ozellikle bugun cok korktum belime kramp girdi kasiklarimda bi sanci agri... kipirdamadan yattim oyle bi saatten de fazla surdu. kontrol gunum saliydi. Bugunun uzerine korkumdan Yarin gidcem nst ile bakilcak Kasilma var mi diye..

Canim dr una soyle pulcet kullan kesinlikle tavsiyem. Gaviscon rennie bende hic etkili olmadi. Ama sabah ac karna kullaniliyo pulcet hap. Onu kullandigim gun kola bile ictigim oldu hic rahatsiz olmadim. bugun icemedim bitmisti hapim. Suan midem cayir cayir yaniyo. Ki mideme dokunacak hic bise yemedim bugun.

C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. doğru düzgün birsey soylemediki dr pers. Gunu kendi dr uma gidicem cok sacma 8 . ayda kusma int. Bakincada erken dogum tehdidi falan yaziyo kasik agrisi beni mahvediyo zaten cok yoruyor beni istirahat et diyor zaten hep ediyorum hic birsey yapmiyorum evde anlamadim

Dur pulcet i bende sorayim her gece sabahlamaktan yoruldum

Dikkat et canım bol su ic inşallah bir sorun cikmaz. ALLAH yardımcınız olsun

Dikkat et canım bol su ic inşallah bir sorun cikmaz. ALLAH yardımcınız olsun
Cnm o kadar su iciyorumki evdekiler benimle dalga geciyor 1 damacana suyu 8 gunde bitiriyorum bu agri tek sağ tsrafta belime bacagima ve belin üzerinde bosluga vuruyor kilitliyor korkuyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…