- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
ama doktorum bana çizik attık demediHistereskopi rahim içine çizik atılması demek 3 ay içinde o çizikler kapanıyor.çiziklere embriyo tutunuyor tabiri caizse rahimden kayıp gitmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama doktorum bana çizik attık demediHistereskopi rahim içine çizik atılması demek 3 ay içinde o çizikler kapanıyor.çiziklere embriyo tutunuyor tabiri caizse rahimden kayıp gitmiyor
Bana da benim anlayacağım dilde anlattılar. Birde Rahimde sıkıntılı bir durum varsa onu kontrol edip miyom falan varsa alıyorlar.yalnız çok paniksin biraz güven doktoruna ve inançlı ol tevekkül et.bizim cevaplar seni tatmin etmez doktorula tekrar konus derim ...ama doktorum bana çizik attık demedi
tamam cnm doktorumu yüz kere aradım:))arayacak yüzüm yok artk adam usandı:)))ama histereskopi tutunmayı kolaylaştırıyorsa hiiiç vakit kaybetmeden tedavıye başlayacagım :)))Bana da benim anlayacağım dilde anlattılar. Birde Rahimde sıkıntılı bir durum varsa onu kontrol edip miyom falan varsa alıyorlar.yalnız çok paniksin biraz güven doktoruna ve inançlı ol tevekkül et.bizim cevaplar seni tatmin etmez doktorula tekrar konus derim ...
zaten internetten araştrdım
) Rahim içi hasarlama yöntemi: Rahim-içi dokusunun gebelik için daha uygun hale getirilmesi için yapılan çalışmalardan birisidir. Tüp bebek işlemine başlanacak adet döneminden bir ay önce yapılan işlemde ise endometrial biyopsi alır gibi çizikler atarak veya ofis histeroskopi ile rahim-içi dokusuna hafifçe hasar verilerek yapılmaktadır. İşte bu şekilde vücut dokularının, yaralanmaya verdiği yanıtı rahim içi dokusu ve kendisini iyileştirmeye çalışmaktadır. Bu iyileştirme sürecinde dokuda açığa çıkan büyüme, iyileştirme ve yapıştırma faktörleri, bir sonraki dönemde embriyonun tutunma şansını arttırmaktadır.
Kızlaaarrr Merhabalar,Nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Bugün eşimin ısrarı üzerine beşiktaşa geçtik. iki sergi vardı onları gezdik ama benden iş geçmiş onu anladım.kasıklarım çok ağrıdı dakkada oturdum.ellerim parmaklarım dolma gibi oldular.ıhlıya tıslaya gezdik ama adamın burnundan getirdim Şimdi yaydım totoyu uzanıyorum ohhh gel keyfim gel.
Kız nasıl geçtimiz beşiktaşa! Kıtalar arası bisiklet yarışı vardı bugün,resmen kilitti oralar.eşim gitti sabah bi iş için,Allahım saatlerce dönmüş dolanmış,çıkamamış bi türlüiyiki ben takılmamıştım peşine,genelde kuyruk olurum çünkü biz de meydan'a geçtik,ikea vs yaptık.bitmiş vaziyetteyim,tabanlarım zonkluyoKızlaaarrr Merhabalar,Nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Bugün eşimin ısrarı üzerine beşiktaşa geçtik. iki sergi vardı onları gezdik ama benden iş geçmiş onu anladım.kasıklarım çok ağrıdı dakkada oturdum.ellerim parmaklarım dolma gibi oldular.ıhlıya tıslaya gezdik ama adamın burnundan getirdim Şimdi yaydım totoyu uzanıyorum ohhh gel keyfim gel.
Canim bende tam tersi annemin karni berbat bende kesin catlarim diyordum bide cok erken haftalarda bi kasinti basladi bende bacaklarimda kalcamda gobegimde Filan. Ozellikle gobegim kasininca eyvah catliyorum diye yag krem ne bulduysam kullandim. Surekli kremlendim bebek yagi surdum zeytinyagi badem yagi. Bide evdeki dandik nemlendiricilerden bool bol surdum durdum. Kasintim gecmedi hala kasiniyorum. Ama catlak olmiycak galiba bi alerji gibi bi durum oldu bende. Karaciger fonksiyonlarina da bakilmisti bise cikmadi....İnşallah canım,çatlamazsın bence.şuan cilt esnemiş esneyeceği kadar zaten.çok büyük sürpriz olur bu saatten sonra.ben ilk gebeliğimde bizim genetiğimizde çatlayan yok diye çok üstünde durmadım,çok güvendim kendime ama kodum bozukmuş,dna'mda yok 4. Ayda baya göbeğim çıkmıştı ve çatlak yoktu,bende sanıyorumki olsa olurdu zaten,daha ilerki aylarda karnımın ne hale geleceğini kestiremiyorum,cehalete bakarmısındaha 5. Ayda fay hattı gibi çatlamaya başlayıncada önünü alamafım artık.ama şuan hamdolsun 6,5 ay oldu nerdeyse,hiç yeni çatlağım yok.olmazda inşallah.evde nemlendirme,yağlama ve çaylak katşıtı ner varsa kombo yapıyorum resmen.başka çatlak olmasın diye.eskiler baya bi incelmiş,görünmez olmuştular çünkü.demekki o zamanda böyle özenseymişim hiç çatlamıcakmış
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine kasık ağrısı neden oluyormuş peki bu kadar sık olması iyi değil gibi geldiAslinda aferdersin gece cok kustum anlamadim sonra sabah fazla hareketli degildi bebek birde kasik agrisi vardi dedik gidelim bakalim nolmus nst ye bagladi kusmadan kaynakli bebek kendini kasmis ben zorlandigim icin kalan seyler normal dedi serum taktilar kendinizi toparlarsiniz dedi bebekle geldik simdi dinleniyoruz evde bakalım kasik agrim devam ediyor ama ya
Neler gelip geçti buda geçer hayırlısı ile elbetBelli değil canım
:) evet Şu perşembeyi çatı muayenesini atlatsaydım
Aaa,ne kadar güzel bir tevafuk hayırlı olsun canım,ağız tadıyla,sağlık sıhhatle kurtar inşallah...İyi akşamlar kızlar
Dün kontrolüm vardı. Bebekler 2400-2200 olmuşlar cok şükür..
Salı günü tekrar kontrolüm var tarih kesinleştiricez büyük ihtimal 11 mayısta doğumum olcak kendi doğumgünümde
Çok geçmiş olsun canım hayırdır ne oldu. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar nasılsınız,
Uzun zamandır gelemedim buraya umarım herkes için herşey yolundadır.
Benim başımdan çok şey geçti bu arada defalarca hastanede yattım ama gebeliğim devam ediyor , önemli olan bu.
Evet canm burda sormustun ben cevaplamistim bende halaa karar veremedim. Esim dun sordu oglusun eksik neyi kaldi halledelim diye. Pisik kremi emzik bide kanguru dedim. Bu hafta cikip bakalim dedi. Bakarda alirsak zana haber ederim bencanım ben de geçen sormuştum ya bu başlıkta ya başka yerde. kanguru almak ben de istiyorum ama karar da veremiyorum bir de çok model çeşit var ona da karar veremiyorum. kimisi 2 yaşına kadar kullanıyor kimi de hiç kullanamıyor. bir de benim ikizya iki tane almam lazım ondan da karar veremedim bir türlü...
Maşallah canım hadi gözün aydın doğum günün azda olsa belli olmuş. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsinİyi akşamlar kızlar
Dün kontrolüm vardı. Bebekler 2400-2200 olmuşlar cok şükür..
Salı günü tekrar kontrolüm var tarih kesinleştiricez büyük ihtimal 11 mayısta doğumum olcak kendi doğumgünümde
O kaşıntı bende de zaman zaman oluyor,aha da çaylıyorum diyorum ama gerilmeden dolayı kaşınıyo sanırım.ben de aynı şekildeyim,mustela çatlak kremim var,bi fasıl onu sütüyorum.bio oil+kakao yağı+zeytinyağlı bebeyağından oluşan bi yağ karışımım var,bi fasılda onu sürüyorum.normal nivea yağlı krem,zeytinyağlı vücut kremi,vazelin,kakao yağlı body butter vıcık vıcık,kırkpınar güreşçileri gibiyim,haydaa brehhh!Canim bende tam tersi annemin karni berbat bende kesin catlarim diyordum bide cok erken haftalarda bi kasinti basladi bende bacaklarimda kalcamda gobegimde Filan. Ozellikle gobegim kasininca eyvah catliyorum diye yag krem ne bulduysam kullandim. Surekli kremlendim bebek yagi surdum zeytinyagi badem yagi. Bide evdeki dandik nemlendiricilerden bool bol surdum durdum. Kasintim gecmedi hala kasiniyorum. Ama catlak olmiycak galiba bi alerji gibi bi durum oldu bende. Karaciger fonksiyonlarina da bakilmisti bise cikmadi....
Benim koca saolsun alarmli hatirlatma gibi uyari verir durur canim. Hamilelikten once son iki uc yil 55i gecmemistim azcik alsam dikkat et derdi hemen. Kiii bu durumda bile gicik verir gibi tanker benzetmesi yaptikafaya taktım mı ben de veririm genelde. o yüzden çok takmıyorum kiloları. hele ki birinden kilo almışsın lafı duyayım hiç affetmem :) müthiş gaza geliyorum o zaman.
bende lierac aldim bi dunya para verdim ama valla bi ise yaramadi. Tam aksine onu surdugumde daha cok kasindim gerildigini hissettim karnimin. Koca bi kutu oriflame in balli sutlu kremi vardi hic kullanilmiyordu onu bitirdim. farmasi papatyali bi krem bitti. Bi kutu nivea soft bitti. Son olarak dove kutuya el attim onu da bitiririm galiba doguma kadar zeytinyagi badem yagi kakao yagi da kullandim ama killanma yapti sanki cok kullanamadim onlari korkuma.O kaşıntı bende de zaman zaman oluyor,aha da çaylıyorum diyorum ama gerilmeden dolayı kaşınıyo sanırım.ben de aynı şekildeyim,mustela çatlak kremim var,bi fasıl onu sütüyorum.bio oil+kakao yağı+zeytinyağlı bebeyağından oluşan bi yağ karışımım var,bi fasılda onu sürüyorum.normal nivea yağlı krem,zeytinyağlı vücut kremi,vazelin,kakao yağlı body butter vıcık vıcık,kırkpınar güreşçileri gibiyim,haydaa brehhh!