- 13 Eylül 2014
- 479
- 243
- 33
Mide bulantıları falanda olmadı mı peki leke falanHic asermedim ben
Bende son iki haftadir mide yanmasi ve bulanti var bir haftadirda aserme varMide bulantıları falanda olmadı mı peki leke falan
ayyyyyyyyyy hissedebilmek ne güzel canım....biz de o günleri görürüz inşallah allahımm...
Selam hanimlar
nasilsiniz herkes iyi mi
bu yazdigim daha dogrusu yazmaya calisip yarim kalan kacinci mesaj bilmiyorum. Ama azimliyim. Bu sefer gonderecem tamamlayacam ins. :))
farkli durumlar var mi bakamiyorum ama sizleri de cok merak ediyorum.
Biz cok yogun yasiyoruz. Bugun 11. Gunumuz ama sanki bir ay filan olmus gibi geliyor bana.
Rabbim en guzel sekilde sizlere de nasib etsin
30 mayıs mı ?? daha mayısın başı ya utanmasa hazirana verecekmiş randevuyuiyi akşamlar kızlar.. Biz de bugün kontrolden geldik 5 hafta sonra tekrar gördüm oglusumu.. 2350 gr olmuş bizimki bu sefer iki hafta önde çıktı geçen sefer 3 tu.. Doktor sürpriz yapabilir belki dedi sonra 30 Mayıs demez miben sandım doğum tarihi veriyor meğerse bi daha ki kontrol gunuymus hiç doğumdan konuşmadık nasıl olur diye.. Bu arada bugün itibariyle doğum iznine ayrıldım.. Artık evde yata yata buyuruz oglumla
canım ben çalıştığım için artık yoruldum ve haftasonu hiç yetmiyodu bana neyseki izne çıkıcam bu hafta artık evdeyim aslında bende evde durmak istemiyorum sıkılıyorum ama gezmeye çıkıncada yoruluyorum napıcam bilmiyorum
bilgisi olan yok heralde neyse sagolun kizlar kendinize iyi bakin.Slm guzel anneler moralim cok bozuk. Bugun baska bir dr gittim renkli ultrason icin kizimin yuzunu merak ediyordum. 1 haftadir basi asagi dönük ve yuzunu ellerini yumruk yaparak kapatmis durumda ve ayaklarida agzinda. yine gostermedi yuzunu tabi. Dr dedi ki bas asagda ama cok asagya inmis basi rahime dayanmis durumda dedi yuruyus gezmeyi tozmayi kesti. cok endiseliyim kendi dr.ma pazartesi gitcem ama ona ne diyecem. boyle bir durumda olan yada bilgisi olan arkadaslar yardim edin neolur.. insallah bebek erkenbgelmesz....
Rabbim o günleri bizede göstersin
canım gaviscon da şurup şeklinde işte kimine daha iyi etki ediyor kimine aynen yetmiyor. benim çok yoğun reflüm olduğunda yetmiyordu bana alıyordum yarım saate geri başlıyordu reflü. doktor bulantım için de pulcet diye bir şey verdi endokrinci biraz toparlamama yardımcı oldu. hiçbir şey yiyemiyordum iki üç günde 1 kilo verdim en azından o halim geçti.Berbat bir gecenin sabahından günaydın.Kızlar benim reflüm geçmiyor çok ilerledi.Reenie şurup vermisti dokyorum artık o da kar etmiyor.Dün gece yanmasi gecsin diye bolca su ictim bunyem kaldirmadi migdemde ne varsa kustum.yarın doktor kontrolüm var söyliycem.Gaviscon diye bir ilactan bahsediyordunuz acaba o daha mı etkilo acaba.Siz ne kullaniyorsunuz?
Merhaba kızlar sizin pozitifi gördükten ne kadar sonra aş etmeniz başladı
3. Denemede yine olumsuz sonuçlandı gelecek ay 4. Transferim yapılacak hayırlı sekilde olur inş hepimizin kiamin canım inşallah
Transferiniz ne zman oldu ?Bende son iki haftadir mide yanmasi ve bulanti var bir haftadirda aserme var
Bende yeni pozitifi gördüm.bir aksilik olcak diye evham yapıyorumbende hiç olmadı canım o kişiden kişiye çok değişken bir şey...
Ben uyuyamiyorum ki gözüm fal taşı gibi açık. Bebek dogunca alışık olduğumuz bir durum haline gelecek gece uyumamakYine erkencisin canim benimde gece hep sol bacagim agridi donup durdum
Yok tatlim peraonele dil dokmuyorsun.tam tersine onlar istiyor.dogum ameliyathanede oluyor cocuk dodgar dogmaz oradan cikariyorlar soguk oldugu icin.baska bolmeye gecip orada kontrolleri yapiliyor.esas guzel fotolar orada cekiliyor.benim arkadasim o taraflara gidemedi.illa boyle olacak degil tabii ben sadece yasadigimi anlattim.bebim dogum fotografcisi 2000 tl istemisti.son gun iptal etmistim.iyi ki de etmisim dedim.az paralar degil masraflar cok ama cok fazla oluyor dogduktan sonraBen konuştum,dışardan çekim için birini alıyolar zaten,personele dil dökmek gerekmeyecek.ama ben arkadaştan emin değilim,ne kadar becerebilecek acaba
biraz nefes egzersizleri meditasyon falan yap bir süre ruh halini de soft bir hale getir çünkü psikoloji çok etkiliyor canım. inşallah olur bozma moralini insanlar defalarca deniyorlar olabiliyor. Hakkında hayırlısı olsun çok zor süreçler bunlar...3. Denemede yine olumsuz sonuçlandı gelecek ay 4. Transferim yapılacak hayırlı sekilde olur inş hepimizin ki
Bende yeni pozitifi gördüm.bir aksilik olcak diye evham yapıyorum
magnezyum alıyor musun canım? ben osteocare alıyorum kalsiyum da var içinde günde iki doza çıkarttım şimdi de baya bay rahatlattı...Ben uyuyamiyorum ki gözüm fal taşı gibi açık. Bebek dogunca alışık olduğumuz bir durum haline gelecek gece uyumamakbenimde gerildigim zaman bacagima kramp giriyor
Lekelenme falan oldumu hiç Cnm sendeevhamlanma rahat ol canım. bedenine yüklenme dinlen hep. ayaklarını uzat fazla ayakta kalma. umarım mide sıkıntısı yaşamazsın benim onlardan ötürü ilk üç ayım çok kötü geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?