Bendede ayni seyler var gecen gun nst baglandik bisey cikmadi aynen ozellikle geceleri oluyor bu agrilarda agri kesici icmek oluyormu acaba bilmiyorum bazi geceler dayanamiyorum cok agri oluyo tek tarafli adet agrisinin cok daha siddetlisi bel e viran cinsinden kuzular gununu doldursa bariay ağrısı ne canım benimde var da özellikle bel ve kasıklarımda oluyo çok sık değil ama arada bir geliyo doktora söyledim yalancı sancılar onlar dedi nst de de bişey çıkmadı benim genelde geceleri oluyo bi de kasıklarımda böyle bi sıcaklık oluyo sizdede oluyo mu
Günaydın güzel anneler
Uyku yok bize oglanla okey oynuyoruz yemek tarifi bakıyoruz öyle sabah oluyorsana da günaydin canimyine erkencisin...
herkese gunaydin kızlar
Gunaydin cnm aksam bende ayni durumdaydim gaviscon kullaniyorum anlik geciriyor inanki her gecem ayni sabaha kadar saat basi bir gaviscon bir su.. Ve tuvalet ...heep kisir dongu artik ne yaparsak yapalim duzelcegine inanmiyorim midelerinBerbat bir gecenin sabahından günaydın.Kızlar benim reflüm geçmiyor çok ilerledi.Reenie şurup vermisti dokyorum artık o da kar etmiyor.Dün gece yanmasi gecsin diye bolca su ictim bunyem kaldirmadi migdemde ne varsa kustum.yarın doktor kontrolüm var söyliycem.Gaviscon diye bir ilactan bahsediyordunuz acaba o daha mı etkilo acaba.Siz ne kullaniyorsunuz?
İnşallah canım,çatlamazsın bence.şuan cilt esnemiş esneyeceği kadar zaten.çok büyük sürpriz olur bu saatten sonra.ben ilk gebeliğimde bizim genetiğimizde çatlayan yok diye çok üstünde durmadım,çok güvendim kendime ama kodum bozukmuş,dna'mda yokBen hala catlamadimmasallah diyimde kendime.. bundan sonra birden catlar miyim acaba. Bi arkadasim demisti ki hele bi 8. Aya gir oZaman gorcem seni nasil catliyosn diye. 8. Aya da girdk. Insallaaahhhh hiic catlamam ya. Yani catlaklar olsada karalar baglayip yas tutmam oglusumun cani saolsun derim de... istemiyorm catlamayi da
Transfer sonrası bebek tutana kadar,gebelik oluşup bebeğin kalp atışları duyulana kadar onaylamıyolar zaten.ama sonrasında banada hiç bir sakıncası yok,normal karı koca hayatınızı sürdürebilirsiniz demişti.ama dediğim gibi ilk denemede dikkatli olup kendini gözlemle,ağrı,avı,kanama bunlar olmamalı.bazıkadınlarda hamilelik östorojenle birlikte libidoyu arttırıyo,bu yüzdende arzular şelale olabiliyoYuz gorumlugu iyimisValla bana bi drum transferden once kagt verdi orada yasak yaziyodu bana baska hic iliski yasak yada degil diye bise demedi ister istemez esim hem korkuyo hemde istiyo simdiye kadar yok dedim ama artik kirmak istemiyorum onu drada soramadim cekindim her gittigimde
Boşuna dememişler kız annenin güzelliğinden alır diyeEn enteresan olan yerde koltuk altım sanki üç parmagına siyah boya sürmüşsün kolumun baaşlangıç noktasından başlayıp gögsümün yanına kadar sürmüşsün gibi çok enteresan reaksiyonlar gösteriyor vücudum. İki üç tel beyazım vardı oda çoğalmış ah ahhh bu kız bitirdi beniEvlenene kadar babası dogurana kadar da nazlı kızı beni bitirdi. bak bak dedikodusunu yaptırmıyor vuruyor habire sıpa
Anneme geldim derken,evine dönmüşmüydün sen canımbende iyiyhm tatlim anneme geldim bugun yedim ictim oturuyorumbugun prensesin islerini bitir bakalim artik az kaldı
;-)
Ben konuştum,dışardan çekim için birini alıyolar zaten,personele dil dökmek gerekmeyecek.ama ben arkadaştan emin değilim,ne kadar becerebilecek acabaEvettt bu konuya el atmam lazim.benim dogumda arkadasim kamerayla girdi.farkli pozlar ve goruntuler yakalamaya calisti.ameliyathaneden odaya bi ciktim.esim bana super fotograflar gosteriyor.bunlari nasil cekktin drdim.meger orada calisanlara para veriyormussun.100 tl verin dunyalari cekiyolar.hastanede ameliyathanede calisan birilerine ulasmaya calisin.
Rennie ve gaviscon muadil ilaçlar zaten,çok farkları yok.ama gavisconun fort mu plus mı ne diye bi türevi daha var,belki o daha etkili olabilir.ama gebelikteki yanma normal bir ekşime yanması olmuyor,çok iyi bilirim.mide özsu/asit salgısı dengesizleştiği için ileri boyut bi destek gerektirebilir.bena en son lansor vermişti dr um,sadece onunla kısmen rahatlıyordum.dr una bunu da danışırsın olmazsa.geçmiş olsun.Berbat bir gecenin sabahından günaydın.Kızlar benim reflüm geçmiyor çok ilerledi.Reenie şurup vermisti dokyorum artık o da kar etmiyor.Dün gece yanmasi gecsin diye bolca su ictim bunyem kaldirmadi migdemde ne varsa kustum.yarın doktor kontrolüm var söyliycem.Gaviscon diye bir ilactan bahsediyordunuz acaba o daha mı etkilo acaba.Siz ne kullaniyorsunuz?
Yine erkencisin canim benimde gece hep sol bacagim agridi donup durdumGünaydın güzel anneler
Hic asermedim benMerhaba kızlar sizin pozitifi gördükten ne kadar sonra aş etmeniz başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?