2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bendede ayni seyler var gecen gun nst baglandik bisey cikmadi aynen ozellikle geceleri oluyor bu agrilarda agri kesici icmek oluyormu acaba bilmiyorum bazi geceler dayanamiyorum cok agri oluyo tek tarafli adet agrisinin cok daha siddetlisi bel e viran cinsinden kuzular gununu doldursa bari

Berbat bir gecenin sabahından günaydın.Kızlar benim reflüm geçmiyor çok ilerledi.Reenie şurup vermisti dokyorum artık o da kar etmiyor.Dün gece yanmasi gecsin diye bolca su ictim bunyem kaldirmadi migdemde ne varsa kustum.yarın doktor kontrolüm var söyliycem.Gaviscon diye bir ilactan bahsediyordunuz acaba o daha mı etkilo acaba.Siz ne kullaniyorsunuz?

Gunaydin cnm aksam bende ayni durumdaydim gaviscon kullaniyorum anlik geciriyor inanki her gecem ayni sabaha kadar saat basi bir gaviscon bir su.. Ve tuvalet ...heep kisir dongu artik ne yaparsak yapalim duzelcegine inanmiyorim midelerin

İnşallah canım,çatlamazsın bence.şuan cilt esnemiş esneyeceği kadar zaten.çok büyük sürpriz olur bu saatten sonra.ben ilk gebeliğimde bizim genetiğimizde çatlayan yok diye çok üstünde durmadım,çok güvendim kendime ama kodum bozukmuş,dna'mda yok 4. Ayda baya göbeğim çıkmıştı ve çatlak yoktu,bende sanıyorumki olsa olurdu zaten,daha ilerki aylarda karnımın ne hale geleceğini kestiremiyorum,cehalete bakarmısındaha 5. Ayda fay hattı gibi çatlamaya başlayıncada önünü alamafım artık.ama şuan hamdolsun 6,5 ay oldu nerdeyse,hiç yeni çatlağım yok.olmazda inşallah.evde nemlendirme,yağlama ve çaylak katşıtı ner varsa kombo yapıyorum resmen.başka çatlak olmasın diye.eskiler baya bi incelmiş,görünmez olmuştular çünkü.demekki o zamanda böyle özenseymişim hiç çatlamıcakmış

Transfer sonrası bebek tutana kadar,gebelik oluşup bebeğin kalp atışları duyulana kadar onaylamıyolar zaten.ama sonrasında banada hiç bir sakıncası yok,normal karı koca hayatınızı sürdürebilirsiniz demişti.ama dediğim gibi ilk denemede dikkatli olup kendini gözlemle,ağrı,avı,kanama bunlar olmamalı.bazıkadınlarda hamilelik östorojenle birlikte libidoyu arttırıyo,bu yüzdende arzular şelale olabiliyogayet doğal.mahvolur adamlar yoksa 9 ay

Boşuna dememişler kız annenin güzelliğinden alır diye aman boşver,vardır bi çaresi.kendiliğinden geçer,geçmezsede bakarsın,cildiyeye görünürsün

Ben konuştum,dışardan çekim için birini alıyolar zaten,personele dil dökmek gerekmeyecek.ama ben arkadaştan emin değilim,ne kadar becerebilecek acaba

Rennie ve gaviscon muadil ilaçlar zaten,çok farkları yok.ama gavisconun fort mu plus mı ne diye bi türevi daha var,belki o daha etkili olabilir.ama gebelikteki yanma normal bir ekşime yanması olmuyor,çok iyi bilirim.mide özsu/asit salgısı dengesizleştiği için ileri boyut bi destek gerektirebilir.bena en son lansor vermişti dr um,sadece onunla kısmen rahatlıyordum.dr una bunu da danışırsın olmazsa.geçmiş olsun.

Kızlaaaarrrrr! Şeker cihazı edinip şekerimi takip etmeye başladım.malum,geçen haftaki yüklemeyle birlikte değerlerin sınırın biraz üstü ve sınıra yakın çıkmasından dolayı moralimin içine etmiştiler ayıptır söylemesi sabah ilk iş açlık kan şekerime bakmak oldu.sonuç 92. Toklukta 101 çok mutluyum,çocuk gibi seviniyorum.bu düşüş ya bu haftaki kontrollü beslenmemden ya da ilk çıkan yüksek sonuçlar o dönem tatil evresinde ipin ucunu kaçırmış olmamdandı.bu normal halim diye düşünmek istiyorum.hafta boyu takip edicem bunu böyle.her ölçümü de kaydediyorum.tutarlılığını kontrol amaçlı.ama şuan için çok mutluyum bebişlerim dana gibi semirmeleri tamamen genetik olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…