2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Çok zor hemde . Bn hollandadayım doktor egzersizden filan hiç bahsetmedi tıp dilinde anlatıyolar cok zor oluyo bizim içinde . Ayrı ayrı tedavi .
Morelimi cok yüksek tutmaya calışıyorum rabbim hayırlısıyla versin . Canım benim güzel dileklerin için çok tsk ederim

30 mayıs mı ?? daha mayısın başı ya utanmasa hazirana verecekmiş randevuyu
Bi de diyor ki 30 Mayıs tan sonra haftada bir gorucem seni. Ben de dedim ki ondan sonra zaten 2 haftam kalıyo 30 una kadar dogurmazsam benim doktor öyle yaa ben bu rahatligini herseyin yolunda olmasına bağlamak istiyorum

Canım hayırdır sancin mı var
Aslinda aferdersin gece cok kustum anlamadim sonra sabah fazla hareketli degildi bebek birde kasik agrisi vardi dedik gidelim bakalim nolmus nst ye bagladi kusmadan kaynakli bebek kendini kasmis ben zorlandigim icin kalan seyler normal dedi serum taktilar kendinizi toparlarsiniz dedi bebekle geldik simdi dinleniyoruz evde bakalım kasik agrim devam ediyor ama ya

Kızlaaarrr Merhabalar,Nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Bugün eşimin ısrarı üzerine beşiktaşa geçtik. iki sergi vardı onları gezdik ama benden iş geçmiş onu anladım.kasıklarım çok ağrıdı dakkada oturdum.ellerim parmaklarım dolma gibi oldular.ıhlıya tıslaya gezdik ama adamın burnundan getirdim Şimdi yaydım totoyu uzanıyorum ohhh gel keyfim gel.

slm kızlar ben sızden cvp almak ısıtorm kafam çook karışık...ilk tüp bebeğim tüp bebişti düşük olmuştu kürtaj oldum mart ta sonra histereskopi oldum doktor bı sıkıntı yok dedı 2.ci adetınde dondurulmuşları transfer edelım dedı..sizce erken mı acıl cvp wermenz lazım...çunku adetm yaklaşıo adetın 2.ci günü karar werrsem tedavıye başlanacak????

slm kızlar ben sızden cvp almak ısıtorm kafam çook karışık...ilk tüp bebeğim tüp bebişti düşük olmuştu kürtaj oldum mart ta sonra histereskopi oldum doktor bı sıkıntı yok dedı 2.ci adetınde dondurulmuşları transfer edelım dedı..sizce erken mı acıl cvp wermenz lazım...çunku adetm yaklaşıo adetın 2.ci günü karar werrsem tedavıye başlanacak????

Benim ilk tedavi olumsuz du iki ay sonra histereskopi oldum doktor hazirsaniz önümüzdeki adet de ikinci tedaviye başlayalım dedi ben sırf zayıflayacagim diye ikinci ay tedaviye başladım hamd olsun ki hamile kaldım.bildiğim kadari ile hıtereskopinin geçerlilik süresi 3 ay.bence doktoruna güven canım.

2.ci adet erken deilmi dondurulmuşlar için sence(kürtaj olan bırı içinn))

3 ay derken süresi ne demek yani?

2.ci adet erken deilmi dondurulmuşlar için sence(kürtaj olan bırı içinn))
onun hakkında net bir bilgim yok ki canım yasin genç ise rahim kendini kısa zamanda toparlayabilir Ama kürtaj sonrası en az 2 yada 3 ay geçmesi gerekiyor diye biliyorum.hangi ildesin kime gidiyorsun canım?

Kesinlikle haklısın,ben de sordum 1000'den başlıyo iyi bi iş.benİm de böyle bi lüksüm kalmadı maalesef,öok isterdim profesyonel bi iş olsun ama olamayacak sanırım.eldeki imkanlarla artık.o dediğinide konuşurum olmadı,bebek nereye bizim fotocu oraya olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…