2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

A slm canım maşallah maşallah darısı bize inşallah bizde görürüz rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. seneyede bebeklerimizi büyütürken topiği açarız

A slm canım maşallah maşallah darısı bize inşallah bizde görürüz rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. seneyede bebeklerimizi büyütürken topiği açarız
Aminnnnnnn inSallah cnmmm
Kalbimizi ferah tutalim bebislerimiz buyuyo cok sukur

Aminnnnnnn inSallah cnmmm
Kalbimizi ferah tutalim bebislerimiz buyuyo cok sukur
ilk öğrendiğim zaman ilk hafta çok tedirgindim ya beni çok korkuttular aman sen yat hiç kalkma amn elini bişeye atma eğilme öyle etkilediler ki sanki bana pamuk ipliğiyle bağlı bişey var kımıldasam düşecekmiş gibi hissetmeye başladım her hareketimde korkar olmuştum.. çok şükür şimdi bu kadar abartının gereksiz olduğunu öğrendim bilinçli arkadaşlarımdan günlük işlerimi kendimi yormadan yapıyorum ağır hiç bişeye ellemiyorum yükseklere uzanmıyorum o kadar içim rahatladı en azından elimden geldiğince dikkat ediyorum. sen nasıl geçirdin bu ilk 2 ayı canım

Maşallah çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin biz daha kanda değer sayıyoruz. İyi gidiyor çok şükür

Cnmm bnmm ister istemez inSan tedirgin oluo elbette
Ben fransada yaSiorum burdaki doktorlar cok cok rahat transferden sonra ben bes dakika donra otobuse bindim evime geldim
Ve 15 gun sonra test yaptiricaktim dusun :) gunluk hayatima devam ettim inan hic yatmadim ama hep pozitif dusundum olucak bu sefer dedim
Ilkinde degerlerim dustu dusuk yaptim
7.gunden itibaren evde test yapmaya basladim 6.gun dondurulmus embrioydu bebisim sonra git gide koyulasti test gunu degerim cok yuksek cikti cok sukur o hun aradigimda bugun icin randevu verdi dusun ki 9eylulde kan testi yaptim 6ekim ilk ultrason randevumdu
Gecen hafta kahverengi akintilarim oldu korktum gece acile gittim bebisi ilk orda gorduk 7+5 ti ozaman
Bu hafta da ultrason 8+5 gosterdi cok sukur
Demem o ki rabbim nasip ettikten sonra hicbirsekilde bisi olmuo hem onu ole koruyan bir zar varki ole egilip kalkmaya bisi olmuo
Doktorum hicbisi yasaklamadi sadece toksoplazmaya karsi bagisikliligim olmadigi icin eti iyi pismis yemem lazim
Bir sonraki randevum 1 ay sonra bebis bana herseyden once sabri ogretti
Insallah uzun olmamistir aslinda roman yazabilirim ama
Insallah sende kalbini bebisini goruceksin her zaman iyi dusun onlar bizim mucizemis biz iyi olalim ki onlarda saglikla buyusunler

Maşallah çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin biz daha kanda değer sayıyoruz. İyi gidiyor çok şükür
Cok sukur cnmmm seninde bebisini horcegin gunler yakindir okadar hizli buyuyolarki yaramazlar sasirip kalioSun :) dualarimdasiniz

inşallah canım inşallah. benimde 2. denemem onun için bu kadar çok üstüne düşüyorum rabbime emanet ettim bende çok yatmadım kendi işimi kendim yaptım yapıyorum inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz

Bende sonunda gelebildim bayram telaşı misafirlerimi gönderdim hersey yolunda çok şükür 11 i gibi bende keseyi görmeye gidicem çok heyecanlıyım hala inanamiyorum
bu heyecan hepimizde var bende hala inanamıyorum 3 yıldır hayalini kurduğum bebeğim şimdi içimde bende perşembe keseyi görmeye gideceğim inşallah görürüz sağlıkla devam eder

bu heyecan hepimizde var bende hala inanamıyorum 3 yıldır hayalini kurduğum bebeğim şimdi içimde bende perşembe keseyi görmeye gideceğim inşallah görürüz sağlıkla devam eder
canım maşallah hamileymişsin. çok ama çok sevindim. sen şimdi bu da kim dersin belki ocak 2014 aşılama topiğindeydik beraber. oradan hepinizi hatırlıyorum bir çoğunuz gebe kalmışsınız darısı benim ve bekleyen diğer arakdaşların başına.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

O
akıntı bende haftalarca oldu çok şükür bitti ancak dikkat et bol bol dinlen

Canım transferin ayın kaçında oldu kese kalp gördünmü bebeğini merak ettim ?

amin canım inşallah tez zamanda sen ve diğer bekleyenlerden de bı güzel haberi alacağız rabbim nasip etsin. sen tüp bebek düşünmüyormusun. ben 2. tüp bebek denemesinde hamile kalabildim

evet hoşgeldin allah tamamına erdirsin canım hepimiz sağ salim kavuşalım bebeklerimize

evet hoşgeldin allah tamamına erdirsin canım hepimiz sağ salim kavuşalım bebeklerimize
Hoşbulduk canım. İnşallah kavuşacağız bu sefer. Ama kavuşana kadar kalbim yerinden fırlayacakmış gibi korku dolu anlar da yaşayacağa benziyorum. Onu kaybetmekten çok korkuyorum. Daha önce doğal gebeliğim olmuş ve erken dönemde 4-5 haftalık iken düşmüştü. Kürtajla alındı. Çok üzülmüştüm.

:)) ewet canım hatırlamazmıyım, sendemi hamişşsinn çok sevindim
aynı dönemlerde hamile kalmışız.. benim marttaki tedavim tutmadı sonra mayısta tekrar denedim oda tutmadı, şükürler olsunki ağustostaki sekizinci denememde tuttu 8 haftalık oldu:))
aslında benimde aklımda yoktu ama waikiki hamiş bölümünde gözüme çarptı aldım:))
sende benim dualarımdasın canım, çok sağol inşallah herşey yolunda devam eder buradan arada yazışırız:) öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…