sağol canım.ARMYY zeymuran0 canlarım benim benim tek yumurta ama anne konusunda bende dertliyim gerçekten gölgeleri bile yeter ama yoklar işte zor süreçte hep eşimle hatta bazı durumlarda yalnız geçtim kayınvalide akraba yanında gibi ama olmuyor anlatamıyorsunuz ama anne öyle değil seni görmese bile anlıyor ve destek oluyor mekanları cennet olsun birazşanslıyım galiba babamla arkadaşız biz ve o sağolsun hep yanımda bakalım baba kız bebeğe nasıl bakacağız :) allah yardımcınız olsun kardeşlerim ikiz bilirim çok zor bakmakama başta zorlanırsınız düzeni oturtunca çok zevlidir ikiz çocuk anneliği
Neyse az kaldi bebeklerimiz bizimle olsun da buda gecer nasilsa rabbm yokluklarini gostermesin yeter ki
Hahaha hiç gulecegim yoktu :) sen en iyisi annene giteşim bana yapmıyo artık canım korkuyomuş :) annemin evi bizim evle arası 15 dk fılan arabayla her akşam götürürüm annen yapsın dedi. yapacak yer bulamıyo adam artık basenlerime doğru kaydırmaya başlamıştı iğne yerlerini :) bide dalga geçiyo hiç etkileyici değilsin o poponun haliyle diye.. bida göstermicem bende popomun bu halini :) :) :)
Ben 2 aralıkta gideceğim benimde 13. Hafta oluyor Allahtan bişey olmazsaikili test için kaçıncı hafta gidiceksiniz?
ben 12. hafta bitip 13. haftaya girdiğimde gidicem.
yani dr. 1 ay sonra gel dediğine göre hesapladım benim öyle oldu.
ikiki testten de diğerlerinden de biraz korkuyorum.
hem yaş faktörüm var hem de iki tanesinin sorumluluğu daha ağır.
ilk hamileliğimde yaşamadığım her endişeyi taşıyorum.
Ayy ALLAH yardımcın olsun 65 iğne miTatlim bugun 65. Ignemi olacagim :) en az 10 gun daha devam.12.haftamizla birlikte bitecek insallah.bide benim popolimi dusun :) kolanyayla ovala bezelerinin ustunu.bide hemsireye yavas yavas ilaci vermesini soyle.bazilarinin batirmasiyla cikarmasi bir oluyo.o da aninda beze oluyo.agrisida cabasi...
Inşallah canım ya... Ben teke alınmıştım Oysaki :) Rabbim onları Korusun. Senin kalp atışı olan kese boş mu dolu muydu benim doluAmin canım benimd birinin kalp atışı göründü diğeri görünmüyor rabbim bir tane olsun bize bağışlasın. Seninkini şaşırdım ama önce nasıl görmemiş ler kese yi belki diğerinin kalbi de sonradan duyulur bana bi çok kişi öyle diyor ama ben pek umutlu değilim rabbim hayırlısını versin inşallah
Gözükür canım :) benim 6+5 ken gözüktükızlar biz bugün 6+2 yiz.. cumartesi randevum var. tüp bebk doktorumda. 6+4 olacaz c.tesi. sizce kalbini duyabilir miyim ?
tşk ederim canım inşallaaaaahhh görürüz bebişimizin kalp atışlarını.. duymaya yürek dayanır mı onu bilemiyorum zatenGözükür canım :) benim 6+5 ken gözüktü
Canım benim biri boş dedi doktor diğerinde bebek var kalp atışı da var çok şükür pazartesi belli olacak diğeri de. Tek olsun benim olsun inşallahInşallah canım ya... Ben teke alınmıştım Oysaki :) Rabbim onları Korusun. Senin kalp atışı olan kese boş mu dolu muydu benim dolu
15. Yada 16. Haftalarda belli olur diye biliyorum ben dün gece rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm sünnet mevzu sunu konuşuyorduk hatta. Şimdi oğlum diye seviyorum. Tabi kız erkek farketmez ilk olacakKizlar bebeklerimizin cinsiyeti en erken kac haftalikken ogrenebilirz bn cok merak ediyorum da
kızlar biz bugün 6+2 yiz.. cumartesi randevum var. tüp bebk doktorumda. 6+4 olacaz c.tesi. sizce kalbini duyabilir miyim ?
Birde aklima su takildi kizlar transfer tarihim 10 eylul bu tarihe gore hesaplanirsa bir bucuk aylik hamileyim cunku transfer tarihi net ama doktorlar son adet tarihinden hesapliyorlar oylede olunca 9 haftaya girecem ilaclarda ilk uc ay kullanacak simdi mesele su kizlar ben bu ilaclari hangi tarihe gorre uc ay kullanacam cunku adet tarihinde ben tedavi goruyordum sizcede ssacma dgl mi
Kizlar bebeklerimizin cinsiyeti en erken kac haftalikken ogrenebilirz bn cok merak ediyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?