2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ayyy bak bende istetim şimdi. Bende Bigking seviyorum, patates kızartması, sarımsaklı mayonezde favorimmm. ıııımmmmm... olsa da yesek
Ayyyy hamis hamis ne yapiyoruz biz.hem canimiz cekiyo hem diger saglikli anneleri sagliksiza tesvik ediyoruz.ama hakkaten olsa da yesek.bizim eve siparisi kaldirmislar

Ayyyy hamis hamis ne yapiyoruz biz.hem canimiz cekiyo hem diger saglikli anneleri sagliksiza tesvik ediyoruz.ama hakkaten olsa da yesek.bizim eve siparisi kaldirmislar

O zaman ateş seni gerçekten çağırıyor canım, gidip yerinde yiyeceksin Sağlıksız olabilir ama he rgün yenilen bişey değil ki, yiyince mutlu oluyoruz, mutlu anne=mutlu bebek değil mi

senin eşle benim ki aynı sanırım benim kisi de süt meyve ceviz badem filan ye ye bitmiyor

nasılsınız annişler iki gundur acayıp nefes daralması oluyo bende sızdede oluyor mu dun gece de oldu ne agzımdan nede burnumdan nefes aldım esnerken bile parca parca esnıyorum ne yapmam gerek bilemedim

ayy cok güzel ama ya doğru soyluyorsun valla burdayız anne diyor sana :) n kısa zamanda inşallah hisederim

nasılsınız annişler iki gundur acayıp nefes daralması oluyo bende sızdede oluyor mu dun gece de oldu ne agzımdan nede burnumdan nefes aldım esnerken bile parca parca esnıyorum ne yapmam gerek bilemedim

Canım bende geceleri burun tıkanması oluyordu zor nefes alıyordum. Buhar makinası aldıktan sonra rahatladım. doktorunla görüş istesen, farklı bir neden olabilir.

inşallah canım ya arkadsımmla aynıyız o hissetmiş coguda hissettim diyince tedirgin oluyor insan ister istemez

Canım bende 18. ve 19. haftada emin olamadığım bir şeyler hissediyordum. Böyle biyerden kayar gibi falan içim tuhaf oluyordu. karnımda hafif hafif kımıldamalar oluyordu. ama 20. haftada tam hissetmeye başladım :) az daha sabret annesi

sağolasın inşallah teşekkür ederim.okadar kıymetlilerki ne süreçler atlattık hersey sabrederek hep boule olacak sabır ve hasret

Kızlar merhaba, oğluşumun videosunu youtube yükledik :)) izleyin gari teyzeleri. Maşallah demeyi unutmayın emi

teyzeleri yerr onuu Allahım esirgesin canım maşallah oğluşuna bizim ki bi poz veremiyo becerip de ya her dr a gidişimde flash disk elimde kalıyo. eşi önde olduğu için sanki önünde bi perde varmış gibi net göremiyoruz bitanecik resim var şuan elimde ama yılmak yok flash la gidcem hep belki bi gün alırız o pozu

aboo bu hiç işime gelmedi valla. ama olsun eşim doğum belgesi olmadan kimlik çıkaramayacağını sanıyo o öyle sandığı sürece de sorun yok

sensizim89 atarlisin baya yani saka bi yana gercekten bazen insani huyundan cikartiyolar ve dayanilmaz halde cadi olabiliyoruz napalim onlar yapmasin bizde oyle olmayalim :)
aynen canım. kocacık bana gerçekten dört dörtlük davransa arkasından iş çevirmeme de atarlanmama da gerek kalmaz yani

canım ben hala hissedemiyorum net olarak bazen korkuyorum ama ultrasonda iyi içim rahatlıyo görünce. 4 5 günde bir belki bi hareket bi kıpırtı ancak. ondan da tam emin değilim ya neyse o iyi olsunda diyorum napim geç hissetsemde az hissetsem de olur. dr lar da korkmanı telaşlanmanı gerektirecek bişe yok dediler kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum bende napim

Ayy sağol teyzesi bizim doktor cd ye yüklüyor. önceleri de eşim doktor bakarken telefonuyla videoya çekiyordu. sende yakalarsın merak etme

aboo bu hiç işime gelmedi valla. ama olsun eşim doğum belgesi olmadan kimlik çıkaramayacağını sanıyo o öyle sandığı sürece de sorun yok
Aynen.o nereden bilsin ki.hain seni.yazik kiz adamcagiza uzuldum valla.ama tabii hicbisey durduk yere degildir.anneler en iyisini bilir

günaydınnnn kızlar

bir günde neler yiyip içiyorsunuz? paylaşalım..
bebeklerimin kilosu yerinde doğsun diye baya dikkat ediyorum ben ama sizleri merak ediyorum her gün yumurta yiyormusunuz süt içiyormusunuz?

Cok guzel olmus bu paylasim bende sabahlari yumurtami mutlaka yiyorum yaninda peynir zeytin bal tereyagi falan.. Arada meyve ve cerez ya da ceviz. Oglen ve aksam da sebze agirlikli ekmek yok denecek kadar az. Haftada bir kez de balik yiyorum.. Sut icemiyorum onun yerine yogurt yiyorum bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…