ve ben 10 kilo almışım şimdiden:) 65 olmuşum.. kesin 20 yi bulucam..
günaydın herkese kızlar bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissetiniz benim hafif ağrıdan başka hissetmiyorum daha
bu da beni korkutuyor.haftaya gidecem dr gecen hafta gittim cok şükür iyiydi bebeğim .yine insan tedirgin oluyor
Çok normal senin kilo alman kuzucum. Kocan güzel besliyor sizi maşallah. Bir bedenden 3 kişi besleniyorsunuz, kolaymı canım benim
canım benimmm tesekkürler moral verdinay keşke bigün randevularımızı ayarlasak aynı saate. tanışsak ne guzel olurdu. senin 26 subat saat kaçta? benim de denk gelebilir cunku 10 şubatta randevum bir sonrakini o zamana verir.
Masallah masallah pasaya.allahim nazardan saklasinKızlar merhaba, oğluşumun videosunu youtube yükledik :)) izleyin gari teyzeleri. Maşallah demeyi unutmayın emi
Sabah yumurtali bi kahvalti arada meyve oglen corba veya sebze yemegi yaninda yogurt aksamustu kahvekeyfi ama sirf sutten icine azicik kahve bol kuruyemis ama mumkunse islem gormemis olanindan.aksam 7 gibi yemek yine yaninda yogurt veya 10 gibi balli sut veya muzlu sut.haftada bir kacamak yemegim var ama mesela bugun aksamustu ates beni cagiracakgünaydınnnn kızlar
bir günde neler yiyip içiyorsunuz? paylaşalım..
bebeklerimin kilosu yerinde doğsun diye baya dikkat ediyorum ben ama sizleri merak ediyorum her gün yumurta yiyormusunuz süt içiyormusunuz?
Canım bende çok istiyorum seninle tanışmayı.saat 4 de aldık randevuyu. sana erken mi oluyor?
benim doktorda 2 kilo fazla aldığımı söyledi amann boşver bunu takacak değiliz bebişler iyi olsunlarda.. ateş seni çağıracak öyle miiiiiiSabah yumurtali bi kahvalti arada meyve oglen corba veya sebze yemegi yaninda yogurt aksamustu kahvekeyfi ama sirf sutten icine azicik kahve bol kuruyemis ama mumkunse islem gormemis olanindan.aksam 7 gibi yemek yine yaninda yogurt veya 10 gibi balli sut veya muzlu sut.haftada bir kacamak yemegim var ama mesela bugun aksamustu ates beni cagiracakbirde pazar gunleri muhakkak balik yiyorum.kiloyu takma bende 9 kilo aldim ama kolay degil ikiz annesiyiz biz.netten arastirdigimda normal diyor.benim dr.demiyor ama neyse
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Bugün şeker yüklemesi yaptırdık kızımıda gördüm geldim herşey yolunda şükğr
Maşallah canım Rabbim nazarlardan saklasın çok güzel :)Kızlar merhaba, oğluşumun videosunu youtube yükledik :)) izleyin gari teyzeleri. Maşallah demeyi unutmayın emi
Whopper menuuuu yaninda bol patates kizartmasi ve sagliksiz soslarbenim doktorda 2 kilo fazla aldığımı söyledi amann boşver bunu takacak değiliz bebişler iyi olsunlarda.. ateş seni çağıracak öyle miiiiiiçok merak ettimm vallahi ne yiceksin
Hic acele etme tatlim.genelde 20.haftadan sonra hissediliyor hareketler.dun gece 4 te sipalarimin tekmeleriyle uyanip 5 bucuk gibi anca uyuyabildim.cok sukur ama ne yalan soyleyeyim cok eglenceli degildi o saatte.o yuzden hiiicccc merak etme allahin izniyle bol bol tekme yiyeceksin zatengünaydın herkese kızlar bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissetiniz benim hafif ağrıdan başka hissetmiyorum daha
bu da beni korkutuyor.haftaya gidecem dr gecen hafta gittim cok şükür iyiydi bebeğim .yine insan tedirgin oluyor
Whopper menuuuu yaninda bol patates kizartmasi ve sagliksiz soslar
Masallah masallah pasaya.allahim nazardan saklasin
Maşallah canım Rabbim nazarlardan saklasın çok güzel :)
Ayyy bak bende istetim şimdi. Bende Bigking seviyorum, patates kızartması, sarımsaklı mayonezde favorimmm. ıııımmmmm... olsa da yesekWhopper menuuuu yaninda bol patates kizartmasi ve sagliksiz soslar
ben genelde 6 ya alıyorum canım çalıştığım için ama şubattan sonraki randevularımda evde olcağım için istediğim saati alabilirim marttaki randevumuzu ayarlayalım o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?