Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tansiyonunu kontrol et yükselmiştir belki. Günde 3 defaya kadar parol kullanabilirsin.Bol bol su iç ve hava çok güzel dışarıya çıkabilirsin ama güneş gözlüğü al ki güneş ışınları dahada zorlamasın.çok çok geçmiş olsun.dunden beri basim cok ağrıyor basim agriyincada midem bulaniyor garip haller icindeyim dus yaptım yemek yedim uyudum yok banamasin demedi sabah parol ictim ama hala tam gecmedi ne yapmak gerekki baska ya
Sağol canım teşekkür ederizÇok zevklisin canım şahane şeyler almışsın güle güle giysin paşa
Ara ara bendede oluyor canım meleklerimiz büyüyor ben ona yoruyorum annesi kötü düşünme bu ara dahada arttı meselagünaydın kızlar... bugün kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var noluyoruz ki şimdi
Ben bebek yağı kullanıyorum canımKızlar çatlakları engellemek ve vücudun elastikiyetini sağlamak için kullandığınız ürünler nelerdir bilgilendirir misiniz
canım solucan ne ki kardeşim ilk ultrason resminde ördek yavrusuna benzetti. en yakın arkadaşım da civcive benzetmişti oyy canım oğlum benim kardeşim abla bu senin yavrun mu dedi evet dedim aynı ördek yavrusuna benziyo demişti ama sanırım babaya benziycek kulakları çıkık çıkık dı ultrasonda eşimin kulakları kepçe de az maz bugün de devam ediyo aynı hareketler sanırım artık kıpırdanmaya karar verdi paşaKız şu ogalani solucan da yaptın yaa hayret bisey evet hareketleri Takip Et küçük bir balonun patlaması gibi , damarin damar üstüne gelip atması gibi,
bizimkiler keyfelli canmm benimm napalım bende dün ve bugün azcık hisseder gibiyim ve bugün de dünkü gibi belirgin deil.. bugün gidebilirsem gidcm dr a. annemle konuştum ameliyet günüymüş biraz yoğun olabilir dedi bi bakıp haber edecek bana duruma göre. bugün gidemezsem de yarın giderim heralde. gerçi yarında eşim şehir dışında olcak iki günlük. neyse yaparız artık bişeler işin ucunda oğluşumu görmek varBende bir gariplik mi var ne hiç birşeeeeyyy hissetmiyorum
bende de oluyor sık sık canm.geçmiş olsun.. korkulacak bişe değildir diye düşünüyorum. vücut değişiyo hemde büyük ölçüde. rahim büyüdü baskı yapıyo oraya buraya. önceki gün sabah uyandığımda ağrıdan yataktan kalkamadım bile. önceden annemi arayıp soruyordum her anormallikte. şimdi biraz kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum.günaydın kızlar... bugün kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var noluyoruz ki şimdi
ben de öyle artık şüphe ediyorum kendimden ve üzülüyorum hissetmek istiyor insanBende bir gariplik mi var ne hiç birşeeeeyyy hissetmiyorum
canm belki bizim bebeler akıllı uslu olcaktır ondan böyle sakindirler :) geçen gün nette okudum burda değil başka bi yerde. kadının biri 12. haftam kıpır kıpır bebişim uyutmuyo beni filan yazmıştı. nasıl hissediyolar anlamıyorum valla 12 14 haftalarda. ben hani tedaviyle filan kalmış olmasam yani bu kadar çabalamasam o haftalarda hamile olduğumu unuturdum heralde.. mide bulantıı filan da olmayınca başka da bi belirti zaten yoktu ha birde 23. haftada hala hissetmiyorum yazan biri daha vardı. her hamilelik de farklı bence her bebek de...ben de öyle artık şüphe ediyorum kendimden ve üzülüyorum hissetmek istiyor insan
eveett ben şimdi baktım hissediyorumKızlar karnınıza elinizi koyduğunuzda nabız atar gibi ritimsel atmalar hissediyor musunuz?
Gaz dolaşsa bebişimin hareketi sanıyorum durum vahimeveett ben şimdi baktım hissediyorum
Kızlar çatlakları engellemek ve vücudun elastikiyetini sağlamak için kullandığınız ürünler nelerdir bilgilendirir misiniz
Hahaaahaay maşallah size gözün aydıncanım solucan ne ki kardeşim ilk ultrason resminde ördek yavrusuna benzetti. en yakın arkadaşım da civcive benzetmişti oyy canım oğlum benim kardeşim abla bu senin yavrun mu dedi evet dedim aynı ördek yavrusuna benziyo demişti ama sanırım babaya benziycek kulakları çıkık çıkık dı ultrasonda eşimin kulakları kepçe de az maz bugün de devam ediyo aynı hareketler sanırım artık kıpırdanmaya karar verdi paşa
Güzel ama büyüyünce ne yapcan onu tulum gibi hoş gece uyurken içinde uyusa usumez yavrucakhttp://nasilorulur.com/ponponlu-bebek-battaniyesi-nasil-orulur/ linke tıklanabiliyorsa anlatmaya çalıştığım buydu