- 25 Nisan 2013
- 10.963
- 8.905
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar hep aranıza gelebilecek miyim diye yazıyordum. Bugün transfer sonrası 6. günüm gebelik testinde net 2. çizgiyi gördüm yarın kan vereceğim. 2 blast embriyo transferim olmuş, 4 tanesi dondurulmuştu. Sanırım ikiz geliyor banada.
Hadi hayirli olsun canim bende 7. Gun silik bi cizgi gormustum ilkMerhaba kızlar hep aranıza gelebilecek miyim diye yazıyordum. Bugün transfer sonrası 6. günüm gebelik testinde net 2. çizgiyi gördüm yarın kan vereceğim. 2 blast embriyo transferim olmuş, 4 tanesi dondurulmuştu. Sanırım ikiz geliyor banada.
Hayırlı olsun canım ikiz anneleri çoğalıyor deseneMerhaba kızlar hep aranıza gelebilecek miyim diye yazıyordum. Bugün transfer sonrası 6. günüm gebelik testinde net 2. çizgiyi gördüm yarın kan vereceğim. 2 blast embriyo transferim olmuş, 4 tanesi dondurulmuştu. Sanırım ikiz geliyor banada.
bol sıvı tüket canım kayısı kompostosuna devam et 2-3 gün..Günaydın arkadaşlar Afedersiniz üç gün once tuvalette biraz zorlandım sanırım şimdi zorlama olmasada kanıyor yara oldu sanırım kayısı yiyorum kayısı komposto su yaptım dün içtim bugün yine kanadı ne yapsam acaba ne onerirsiniz
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Merhaba kızlar hep aranıza gelebilecek miyim diye yazıyordum. Bugün transfer sonrası 6. günüm gebelik testinde net 2. çizgiyi gördüm yarın kan vereceğim. 2 blast embriyo transferim olmuş, 4 tanesi dondurulmuştu. Sanırım ikiz geliyor banada.
Kız şu ogalani solucan da yaptın yaa hayret bisey evet hareketleri Takip Et küçük bir balonun patlaması gibi , damarin damar üstüne gelip atması gibi,Kizlaar bise sorcam benim cok asagida deil de nerdeyse gobek deligi hizasinda daha cok da solda sanki bocek geziyo gibi yada icten surtunerek solucan geciyo gibi oldu bugun hemde cook defaa. Azonce yine oldu. Bu bebisin hareketi mi acaba?? Deilse de neye benziyo tam olarak bi aydinlatin hareketleri hissedenler noluur bende hissetmek istiyorum artik ya
Aynen kuzum bizdede durum oyle esim dinlemeye basladi mi bir kipirti bir kipirti oyun yapio sanki bazen oturdugum yerde aniden arka arkaya bir baslio bende de tarifsiz bir gulme allahim kucagimizi bos birakmasin[/QUOTE]amin canim hicbirimizin kucagini bos birakmasin. AminE="vebahargeldi, post: 38995991, member: 304858"]aynen canim harika bisey. Gecen esime onu dedim senin icin uzuluyorum bu duyguyu hic yasayamayacaksin hissedemeyeceksin filan diye takildim cok bozuldu. Cok heves ediyor hissedebilmeye ama bizimkiler free takiliyor. Biz ne zaman dinlemeye baslasak hareketi kipirtiyi birakiyorlar. Elimi cekiyorum yine basliyorlar
Günaydın arkadaşlar Afedersiniz üç gün once tuvalette biraz zorlandım sanırım şimdi zorlama olmasada kanıyor yara oldu sanırım kayısı yiyorum kayısı komposto su yaptım dün içtim bugün yine kanadı ne yapsam acaba ne onerirsiniz
Çok zevklisin canım şahane şeyler almışsın güle güle giysin paşa
Adet günlerimde benim de oluyor hatta dokuz ay olmuş bnm annemde her adet döneminde tedirgin olma canımgünaydın kızlar... bugün kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var noluyoruz ki şimdi
Mutlaka doktoruna sor gebelik döneminde kullanabileceğin pomat yada fitil verebilir.Ben her türlü ilacı ve pomadı biliyorum ama gebelik döneminde hiç kullanmadım.En basiti ve etkilisidir, ama mutlaka yap derim.sıcak suya eczaneden aldığın Batikonu dök ve otur,dayanabildiğin sıcaklık olsun günde iki üç defa yap. özellikle büyük abdest sonrası yap ki yara olan yer mikrop kapmasın.Safi sıcak suya da otusan olur canım.Çok çok geçmiş olsun canım....Günaydın arkadaşlar Afedersiniz üç gün once tuvalette biraz zorlandım sanırım şimdi zorlama olmasada kanıyor yara oldu sanırım kayısı yiyorum kayısı komposto su yaptım dün içtim bugün yine kanadı ne yapsam acaba ne onerirsiniz
Kizlaar bise sorcam benim cok asagida deil de nerdeyse gobek deligi hizasinda daha cok da solda sanki bocek geziyo gibi yada icten surtunerek solucan geciyo gibi oldu bugun hemde cook defaa. Azonce yine oldu. Bu bebisin hareketi mi acaba?? Deilse de neye benziyo tam olarak bi aydinlatin hareketleri hissedenler noluur bende hissetmek istiyorum artik ya
Maaşallah maaşallah Rabbim nazarlardan saklasın hayırlı olsun kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar hep aranıza gelebilecek miyim diye yazıyordum. Bugün transfer sonrası 6. günüm gebelik testinde net 2. çizgiyi gördüm yarın kan vereceğim. 2 blast embriyo transferim olmuş, 4 tanesi dondurulmuştu. Sanırım ikiz geliyor banada.
Bnm. Doktorum bitkisel bir şurup vermişti Kabızlık sorunumu onunla çözmüştüm ama şu anda da basur başlangıcı var onun içinde fitil kullanıyorum bu durumu doktoruna paylaşman gerekiyor benceGünaydın arkadaşlar Afedersiniz üç gün once tuvalette biraz zorlandım sanırım şimdi zorlama olmasada kanıyor yara oldu sanırım kayısı yiyorum kayısı komposto su yaptım dün içtim bugün yine kanadı ne yapsam acaba ne onerirsiniz