• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Sabah tekmeleriyle uyanmak tarifsiz mutluluk kizlarrr hepinize gunaydinn :))
aynen canim harika bisey. Gecen esime onu dedim senin icin uzuluyorum bu duyguyu hic yasayamayacaksin hissedemeyeceksin filan diye takildim cok bozuldu. Cok heves ediyor hissedebilmeye ama bizimkiler free takiliyor. Biz ne zaman dinlemeye baslasak hareketi kipirtiyi birakiyorlar. Elimi cekiyorum yine basliyorlar

Canım ben merkezde oturuyorum ilçede çalışıyorum her gün 100 km gidip geri dönüyorum bu yüzden şimdiye kadar heyet raporunu kendi doktorum verdi bu ay doktorun SSK ile anlaşmasında sıkıntı çıkmış veremedi bu seferde ben kendi kurumumdan aldım bende bel fıtığı var yıllardır da hep hocalarda birlikte uzun yolculuk yaptığımdan aramız iyidir sağolsunlar kırmadılar tüp bebek yaptırdığımı bildiklerî üçün onlar da bana karşı hassas o yolu gitmemi istemediler ama sen ankaradaysan bir sürü özel hastane var tüp bebek dersen alabilirsin diye düşünüyorum, bnm gittiğim yollar çok karlı buzlu tehlikeli Nisan'a kadar gitmeyi düşünmüyorum açıkcası sonra bir iki ay gider doğum iznine ayrılırım artık
anladim canim. Yok Ankarada degilim. Istanbuldayim. Ama dr.lar kendilerinden dolayi genelde korkuyorlar. Bir de artik tup bebek olayindaki hassasiyetimizi de anlamiyorlar. Yaptirdiklari dogumlarin yarisi tup bebek artik. Rabbim koymustur bir yoluna bakalim. Hayirlisi

Çok şükür kızlar geldim. Disardayiz babası oglum geziyoruz.ufakliga alış veriş yaptık. Doktor normal o kasılmalar dedi. Servikal uzunluk da 5 cm çok şükür bir sorun yok Allahın izniyle öptüm hepinizi:KK15::KK15::KK15:
Masallah ne guzel 5 cm i ilk defa senden duyuyorum ne guzel. Sevindim iyi olmana. Hayirli alisverisler.

Çok şükür kızlar geldim. Disardayiz babası oglum geziyoruz.ufakliga alış veriş yaptık. Doktor normal o kasılmalar dedi. Servikal uzunluk da 5 cm çok şükür bir sorun yok Allahın izniyle öptüm hepinizi:KK15::KK15::KK15:

Maşallah canım, gözün aydın. Sorun olmamasına çok sevindim. :KK36: Benimde bir kaç gündür sırt ağrılarım çok arttı. birde sağ göğsümün altı fena ağrıyor. bu ağrılar birazcık ayakta durunca yani mutfakta iş yaparken çok oluyor. sanırım bir ara sende de vardı. neyse size iyi gezmeler, keyifli alış- verişler. Bakalım neler alacaksın oğluna :KK36:

hadi gözün aydın canım :):) aldıklarının fotosunu at bekliyoruz :):)

Masallah ne guzel 5 cm i ilk defa senden duyuyorum ne guzel. Sevindim iyi olmana. Hayirli alisverisler.
Sağol canım benim :)
Maşallah canım, gözün aydın. Sorun olmamasına çok sevindim. :KK36: Benimde bir kaç gündür sırt ağrılarım çok arttı. birde sağ göğsümün altı fena ağrıyor. bu ağrılar birazcık ayakta durunca yani mutfakta iş yaparken çok oluyor. sanırım bir ara sende de vardı. neyse size iyi gezmeler, keyifli alış- verişler. Bakalım neler alacaksın oğluna :KK36:
Hepsi normalmis canım Sağol
hadi gözün aydın canım :):) aldıklarının fotosunu at bekliyoruz :):)
Sağol canım

0972600304ss-6.jpg
3458702474ss.jpg
3694500511ss.jpg
9617802587ss.jpg
6e0140e2a890c6ec50d73d20690b5099.jpg
Bunları aldım kızlar :) 0972600304ss-6.jpg 3458702474ss.jpg 3694500511ss.jpg 9617802587ss.jpg 6e0140e2a890c6ec50d73d20690b5099.jpg

valla canım senin kilolar iyiymiş bana göre :KK70:ben hep iriydim öyle çıtı pıtı bi kız olmadım eşimde alışık olduğu için hiç bahsini açmıyor kilo konusunun sadece bir kere evdeki kapıları 10 ar cm açtıralım sen yakında sığmayacaksın dedi başka da bişey demedi.. daha ne desin bilmiyorum ki :KK70::KK70:

Ayyyy kahkahalarla güldüm bende aynı durumdayım ben de eşime" yakında yan girerim kapılardan "diyorum acaba biz de mi 10cm açtırsak kapıları :KK70::KK70::KK70:
lizz_1702 lizz_1702 çok güldüm karnım acıdı yahu :anneadayı: kızım sıkıştı heralde:KK46:

E="vebahargeldi, post: 38995991, member: 304858"]aynen canim harika bisey. Gecen esime onu dedim senin icin uzuluyorum bu duyguyu hic yasayamayacaksin hissedemeyeceksin filan diye takildim cok bozuldu. Cok heves ediyor hissedebilmeye ama bizimkiler free takiliyor. Biz ne zaman dinlemeye baslasak hareketi kipirtiyi birakiyorlar. Elimi cekiyorum yine basliyorlar[/QUOTE]
Aynen kuzum bizdede durum oyle esim dinlemeye basladi mi bir kipirti bir kipirti oyun yapio sanki bazen oturdugum yerde aniden arka arkaya bir baslio bende de tarifsiz bir gulme allahim kucagimizi bos birakmasin

Ayyyy kahkahalarla güldüm bende aynı durumdayım ben de eşime" yakında yan girerim kapılardan "diyorum acaba biz de mi 10cm açtırsak kapıları :KK70::KK70::KK70:
lizz_1702 lizz_1702 çok güldüm karnım acıdı yahu :anneadayı: kızım sıkıştı heralde:KK46:
Hep gulmekten acisin karinlarimiz insallah :)

Gule gule giysin canim hepsi cok guzel :) ayakkabiya bayildim hele o kareli pantolon nasil bisey onun icindeki tombik bacaklari isirmak lazim :D:D[/QUOTE]
Sağol canım benim :) teşekkür ederiz:KK68:

Back