Düşük derken canım kaç çıktı ?[/QUOT
Doktor söylemedi.tahlil elimde yok ama dahiliye gitmem gerekiyomuş. Ilaç verilecekmiş. Benim endişe bu durumun bebeğe etkisi olmuş mudur
Senin geçici galiba benim ömür boyu ilac kullanmam gerekiyor. 3 senedir de kullaniyorum. Benim cok yuksek cikmisti ilk kontrolde gittikce dustu. Ilactan dolayi Levotiron kullaniyorum. Her olculdugunde de sonuclar oynuyor ama fazla yukselmiyor. Dr.un tedavimi uygulayacagiz dedi. Bazilarin kalici bazilarinda geciciymis tiroid hastaligi cok gecmis olsun cnm.Arkadaşlar bişey soracağım.benin biraz önce troid hormonu düşük çıktı. Bu ay öncekinden daha da düşük çıktı. Aynı durumu yaşayanlar mı? Ilaç tedavisi ne kadar sürüyor ve sizce ne yapmalıyım?
Merhaba butun teyzelerimize.biz bugun kontrole gittik cooooook sukur rahim agzi acikligim epey kapanmis.dr.super dedi.cok ama cok mutlu olduk.yatmalarim sonucunu vermis galiba.seker yuklemesi yapildi.75 gr.iki saatlik yukleme.onunda sonucu iyi cikti.allahima cok sukur bizim icin cok guzel bir gun oldu.7 gunluk yatis sonrasi hastaneye giderek gezmeye gider gibi oldum.degisiklik iyi geldi valla.bugun sizlerden bi ricam var.bi arkadasimin transferi oldu az once.aklina gelen hamisler onunda cocuguna saglikla kavusmasi icin bi dua ederse cok sevinirim.yaramaz oglum cadi kizim ve ben hepinizi
Tüp bebeğe başlarken tahlil sonucum normaldi. Bir ay önce yapılan testte tiroid hızlı çalışıyor dedi doktor. t3 T4 normal çıktı. Bir ay sonra bakalım ilaca öyle başlayalım dedi. Değeri yine kötüymüş. Artık hafta sonu doktora gideceğim canım. Doktorum gebelerde bu durum biraz kötü oluyo deyince endişelendim. Tahlil elimde olsaydı değeri mi yazabilirdim.Senin geçici galiba benim ömür boyu ilac kullanmam gerekiyor. 3 senedir de kullaniyorum. Benim cok yuksek cikmisti ilk kontrolde gittikce dustu. Ilactan dolayi Levotiron kullaniyorum. Her olculdugunde de sonuclar oynuyor ama fazla yukselmiyor. Dr.un tedavimi uygulayacagiz dedi. Bazilarin kalici bazilarinda geciciymis tiroid hastaligi cok gecmis olsun cnm.
Merhaba butun teyzelerimize.biz bugun kontrole gittik cooooook sukur rahim agzi acikligim epey kapanmis.dr.super dedi.cok ama cok mutlu olduk.yatmalarim sonucunu vermis galiba.seker yuklemesi yapildi.75 gr.iki saatlik yukleme.onunda sonucu iyi cikti.allahima cok sukur bizim icin cok guzel bir gun oldu.7 gunluk yatis sonrasi hastaneye giderek gezmeye gider gibi oldum.degisiklik iyi geldi valla.bugun sizlerden bi ricam var.bi arkadasimin transferi oldu az once.aklina gelen hamisler onunda cocuguna saglikla kavusmasi icin bi dua ederse cok sevinirim.yaramaz oglum cadi kizim ve ben hepinizi
Kizlar napiyosunuz
Canım umarım korktuğun gibi birşey çıkmaz belki bi vitamin eksikliği falandır hemen randevu Alman çok iyi olmuş iyi haberlerini bekliyoruz geçmiş olsunKızlar sizde kramp şeklinde ağrı oluyor mu ? Yarın randevu aldım doktora gidiyorum 5 dk da bir oluyor
Ne bilim canım Sağol bakalım dr.ne diyecek. Suan yok mesela bazen kasılma oluyor bıçak batar gibi...C A N O yoktur cnm bisey korkma ins. İyi haberlerle gelirsin yarin bende de oluyo kimi zaman
Sağol canım vitamin içiyorum ama bilmiyorum inşallah hamilelik cilvelerindendir :)Canım umarım korktuğun gibi birşey çıkmaz belki bi vitamin eksikliği falandır hemen randevu Alman çok iyi olmuş iyi haberlerini bekliyoruz geçmiş olsun
anladim canim ah bu hormonlar diyorum. Baska da bisey diyemiyorum. Ben de bir iki haftadir tavan yapti galiba derler ya hani hamilelikte ruh hali degisir diye. Iki haftadir oyleyim vara yoka agliyorum. Kulagim da bu yuzden demekkiCnm sanirim burun ve kulak tikanikligi bu yuzden.
Cok sukur hadi gozun aydin. Hayirli haberler bastaMerhaba butun teyzelerimize.biz bugun kontrole gittik cooooook sukur rahim agzi acikligim epey kapanmis.dr.super dedi.cok ama cok mutlu olduk.yatmalarim sonucunu vermis galiba.seker yuklemesi yapildi.75 gr.iki saatlik yukleme.onunda sonucu iyi cikti.allahima cok sukur bizim icin cok guzel bir gun oldu.7 gunluk yatis sonrasi hastaneye giderek gezmeye gider gibi oldum.degisiklik iyi geldi valla.bugun sizlerden bi ricam var.bi arkadasimin transferi oldu az once.aklina gelen hamisler onunda cocuguna saglikla kavusmasi icin bi dua ederse cok sevinirim.yaramaz oglum cadi kizim ve ben hepinizi
gittin mi dr.a ne dedi? Mu ayeneden sonra paylasirsan sevinirimKızlar sizde kramp şeklinde ağrı oluyor mu ? Yarın randevu aldım doktora gidiyorum 5 dk da bir oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?