2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Senin geçici galiba benim ömür boyu ilac kullanmam gerekiyor. 3 senedir de kullaniyorum. Benim cok yuksek cikmisti ilk kontrolde gittikce dustu. Ilactan dolayi Levotiron kullaniyorum. Her olculdugunde de sonuclar oynuyor ama fazla yukselmiyor. Dr.un tedavimi uygulayacagiz dedi. Bazilarin kalici bazilarinda geciciymis tiroid hastaligi cok gecmis olsun cnm.

canım harika haber bu çok sevindim dinlenmek işe yarıyor inşallahhep böyle gider
masallah size

Tüp bebeğe başlarken tahlil sonucum normaldi. Bir ay önce yapılan testte tiroid hızlı çalışıyor dedi doktor. t3 T4 normal çıktı. Bir ay sonra bakalım ilaca öyle başlayalım dedi. Değeri yine kötüymüş. Artık hafta sonu doktora gideceğim canım. Doktorum gebelerde bu durum biraz kötü oluyo deyince endişelendim. Tahlil elimde olsaydı değeri mi yazabilirdim.

canım geçmiş olsun, çok sevindim durumunun iyi olmasına :) maşallah. Allah arkadaşının da gönlüne göre versin. inşallah tez zamanda sağlıkla mutlulukla kavuşur yavrusuna :)

C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. yoktur cnm bisey korkma ins. İyi haberlerle gelirsin yarin bende de oluyo kimi zaman
Ne bilim canım Sağol bakalım dr.ne diyecek. Suan yok mesela bazen kasılma oluyor bıçak batar gibi...
Canım umarım korktuğun gibi birşey çıkmaz belki bi vitamin eksikliği falandır hemen randevu Alman çok iyi olmuş iyi haberlerini bekliyoruz geçmiş olsun
Sağol canım vitamin içiyorum ama bilmiyorum inşallah hamilelik cilvelerindendir :)

günaydın kızlarrr....
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. canım bişey yoktur içni ferah tut doktordan doönünce de haber ver mutlaka bize..
O OzlTzk ne güzel bi haber bu çok sevindim senin adına :):) demek ki neymiş dinlenmek iyiymiş :):) Rabbim arkadaşına da buradaki herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. senin kelebekleri de öpüyoruz

Cnm sanirim burun ve kulak tikanikligi bu yuzden.
anladim canim ah bu hormonlar diyorum. Baska da bisey diyemiyorum. Ben de bir iki haftadir tavan yapti galiba derler ya hani hamilelikte ruh hali degisir diye. Iki haftadir oyleyim vara yoka agliyorum. Kulagim da bu yuzden demekki

Cok sukur hadi gozun aydin. Hayirli haberler basta ayuzlu olmak uzere hepimize ins.

Kızlar sizde kramp şeklinde ağrı oluyor mu ? Yarın randevu aldım doktora gidiyorum 5 dk da bir oluyor
gittin mi dr.a ne dedi? Mu ayeneden sonra paylasirsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…