• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın herkese:KK54: Biz hastaneye geldik. Perinatolog imza atacakmis konuşma yapacakmis. Vs.:mad: Ayrıntılı ultrason için bekliyoruz bakalım. Önümüzdeki salı da ultrasona gireceğizHoppa
hadi bakalım canım bebeşini uzun uzun gör gel :):) biz de bidahaki ay gidicez inşallah :)

bence de iyidirler :) cumartesi günü gittim ultrasona bi sıkıntı yoktu gayet iyi dedi drum.. bide kilodan hissetmiyor olabilirim artık ona kanaat getirdim oğluşum naapsın karın yağlarından annesine ulaşamıyorsa onun suçu ne :KK48::KK48::KK48:
Bnde sistim valla yavrularin anneleri sisko sisko olacak :KK70: ac karna 63 oldum tedaviye basladigimizda 53 dum heyy gidi gunlerr :KK72: esim yeminler ettiriyo dogumdan sonra en gec bi senede eski haline donecen diye :KK67: bide 2 seneye kalmadan ikinciyi yaptirriz diyo. Adam beni ne saniyosa artik :KK4:

Günaydın kızlar. .atik geceleri pek de rahat uyuyamiyorum.burun tikanikligi cok oluyo özellikle de geceleri.bide kulagimda da ugultu ve basinc hissi var.internette okudum hormonlardan dolayi olabilioms burun ve kulak tıkanıklığı. sizlerde de varmi boyle sikayetler:KK61:
Ben aynı uykular gitti. Sırtım ağrıyor sabit yatamiyorum:cry:.koca yatak inan ki bana dar geliyor:mad:. Eşimi yataktan postalayasım geliyor ama yine kiyamiyorum:KK60:

Bnde sistim valla yavrularin anneleri sisko sisko olacak :KK70: ac karna 63 oldum tedaviye basladigimizda 53 dum heyy gidi gunlerr :KK72: esim yeminler ettiriyo dogumdan sonra en gec bi senede eski haline donecen diye :KK67: bide 2 seneye kalmadan ikinciyi yaptirriz diyo. Adam beni ne saniyosa artik :KK4:
valla canım senin kilolar iyiymiş bana göre :KK70:ben hep iriydim öyle çıtı pıtı bi kız olmadım eşimde alışık olduğu için hiç bahsini açmıyor kilo konusunun sadece bir kere evdeki kapıları 10 ar cm açtıralım sen yakında sığmayacaksın dedi başka da bişey demedi.. daha ne desin bilmiyorum ki :KK70::KK70:

Günaydın kızlar. .atik geceleri pek de rahat uyuyamiyorum.burun tikanikligi cok oluyo özellikle de geceleri.bide kulagimda da ugultu ve basinc hissi var.internette okudum hormonlardan dolayi olabilioms burun ve kulak tıkanıklığı. sizlerde de varmi boyle sikayetler:KK61:
Aynen cnm hiç sorma burun etlerim sisti baslarda sonra cok islanmaya basladi ve artik kabuklar oluşuyor yara oldu butun burun içim. Haftasonuda kanadi. 3 haftadir cekiyorum cnm. Bugunde eczaneden deniz suyu aldim iyi gelir dediler bakalim. Sende al istersen simdiden bide yatak odana su koy hava kurunasin. Cok gecmis olsun cnm .......

merhaba kızlar
ctesi kontrolüm vardı ayrıntılı bakıldı meleklerim cok şükür iyiler..
biri 330 gram, diğeri 350 gram çıktı:nazar:
doktor rahim ağzı uzunluğumu ölçtü 4cm çıktı haftaya tekrar kontrulum var artık daha sık kontrol edicekmiş
ayrıca erken doğum riskine karşı iğne vericekmiş bi bilgisi olan var mı
24. haftamda da bana rapor vericekmiş dinlenmem için..
Vanada doktorum proluton depo verdi haftada bir dört defa yarım ampul vurulacağım erken doğum riskini önlemek için mil senin ki de mi bu acaba

canım ben buradaki hamilelik takviminde okumuştum bu dönemlerde annelerin su gibi akıntıları olabilir diye öyle bişeydir mutlaka normaldir canını sıkma bunun için ama çok endişendiysen drunu ara bi sor için rahat etsin :) ah biz stresli anneler ne zaman bitecek acaba :)
Bitmicek galiba canim sag saglim kucagimiza aldigimizda da endiseli anneler olucaz sanirim,doktorum yurt disinda ulasamadim umarim bormal
Biseydir canim sagol

Merhaba güzel anneler ve bebişleri dün hamile kaldığından beri ilk defa iş yerime gittim ve yol beni çok yordu bundan sonra da gidemeyeceğimi anladım rapor aldım tekrar bir aylık oradaki kadın doğum doktorumda dörtgözle hamile kalmamı bekliyordu zaten beni görünce çok sevindi hemen büyük ultrasona soktu beni bebilirenkli gördüm çok güzeldi erkek olduğu da netleşti sayfalara baktım herkesler i yi Allah'a şükür

Canim burun tikanikligim benim bahar ve sonbahar aylarinda olurdu . Sonbaharda hamile kalinca tavan yapti. weevell Buhar makinasi aldim baya rahat ettim. Gecen bir grip gibi bisey oldum. Burnum bofazim kulagim tikandi. Bogazim filan gecti de kulagim hecmedi belki de hamilelikten de ben hastaliktan zannediyordum. Kulak tikanikligini bilmiyordum

Merhaba güzel anneler ve bebişleri dün hamile kaldığından beri ilk defa iş yerime gittim ve yol beni çok yordu bundan sonra da gidemeyeceğimi anladım rapor aldım tekrar bir aylık oradaki kadın doğum doktorumda dörtgözle hamile kalmamı bekliyordu zaten beni görünce çok sevindi hemen büyük ultrasona soktu beni bebilirenkli gördüm çok güzeldi erkek olduğu da netleşti sayfalara baktım herkesler i yi Allah'a şükür
canim bir aylik nereden rapor aldin. Benim dr.um tip merkezinde o veremiyor. Bir kere devletten bir kere baska ozelden aldim. Simdi subat tailinden sonra son bir ay daha almam gerekiyor. Okulda tuvalet olayi cok kotu. Iki hafta okula gittim sistit oldum. Enfeksiyon car dr. Cok tehlikeli diyor malum rahmin acilmasina neden olabiliyormus. 1 ay biyerden rapor almam lazim yonlendirebilecegin birileri varsa nasil sevinirim anlatamam

Canim burun tikanikligim benim bahar ve sonbahar aylarinda olurdu . Sonbaharda hamile kalinca tavan yapti. weevell Buhar makinasi aldim baya rahat ettim. Gecen bir grip gibi bisey oldum. Burnum bofazim kulagim tikandi. Bogazim filan gecti de kulagim hecmedi belki de hamilelikten de ben hastaliktan zannediyordum. Kulak tikanikligini bilmiyordum

canim bir aylik nereden rapor aldin. Benim dr.um tip merkezinde o veremiyor. Bir kere devletten bir kere baska ozelden aldim. Simdi subat tailinden sonra son bir ay daha almam gerekiyor. Okulda tuvalet olayi cok kotu. Iki hafta okula gittim sistit oldum. Enfeksiyon car dr. Cok tehlikeli diyor malum rahmin acilmasina neden olabiliyormus. 1 ay biyerden rapor almam lazim yonlendirebilecegin birileri varsa nasil sevinirim anlatamam

aynı buhar makinasından bizde aldık. dediğin gibi canım, burun tıkanıklığı bende de geçti. geceleri nefes alamıyordum tıkanıklıktan şimdi çok rahatladım.

Back