- 1 Ekim 2014
- 898
- 1.425
- 158
- 49
olabilir canım haftaya öğrenicem ne iğnesi olduğunu.
bebeklerimiz saglıkları olsunlarda herşeye dayanırız..
Armyy ciğim, ne zaman gideceksin kontrole? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir canım haftaya öğrenicem ne iğnesi olduğunu.
bebeklerimiz saglıkları olsunlarda herşeye dayanırız..
Günaydın kızlar. .atik geceleri pek de rahat uyuyamiyorum.burun tikanikligi cok oluyo özellikle de geceleri.bide kulagimda da ugultu ve basinc hissi var.internette okudum hormonlardan dolayi olabilioms burun ve kulak tıkanıklığı. sizlerde de varmi boyle sikayetler
Armyy ciğim, ne zaman gideceksin kontrole? :)
selam canım nasılsın?
kontrolüm 26 ocak 18:30 da.
seninki ne zaman?
sinir oldum ya Dr. sekreteri aradı 29 randevu vardı şehir dışındaymış 02 şubata verdi randevu yu şu keseyi bir görseydim hayırlısıylaArkadaşlar bende 10 gün önce pozitif cikmisti kanda ayin 29 bekliyorum kese ve kalp atışı için allah izin verirse ama bende bulantı falan yok 5 hafta lik hesaplamama göre allaha şükürler olsun leke falan yok korkuyorum
Canim burun tikanikligim benim bahar ve sonbahar aylarinda olurdu . Sonbaharda hamile kalinca tavan yapti. weevell Buhar makinasi aldim baya rahat ettim. Gecen bir grip gibi bisey oldum. Burnum bofazim kulagim tikandi. Bogazim filan gecti de kulagim hecmedi belki de hamilelikten de ben hastaliktan zannediyordum. Kulak tikanikligini bilmiyordum
canim bir aylik nereden rapor aldin. Benim dr.um tip merkezinde o veremiyor. Bir kere devletten bir kere baska ozelden aldim. Simdi subat tailinden sonra son bir ay daha almam gerekiyor. Okulda tuvalet olayi cok kotu. Iki hafta okula gittim sistit oldum. Enfeksiyon car dr. Cok tehlikeli diyor malum rahmin acilmasina neden olabiliyormus. 1 ay biyerden rapor almam lazim yonlendirebilecegin birileri varsa nasil sevinirim anlatamam
Canım ben merkezde oturuyorum ilçede çalışıyorum her gün 100 km gidip geri dönüyorum bu yüzden şimdiye kadar heyet raporunu kendi doktorum verdi bu ay doktorun SSK ile anlaşmasında sıkıntı çıkmış veremedi bu seferde ben kendi kurumumdan aldım bende bel fıtığı var yıllardır da hep hocalarda birlikte uzun yolculuk yaptığımdan aramız iyidir sağolsunlar kırmadılar tüp bebek yaptırdığımı bildiklerî üçün onlar da bana karşı hassas o yolu gitmemi istemediler ama sen ankaradaysan bir sürü özel hastane var tüp bebek dersen alabilirsin diye düşünüyorum, bnm gittiğim yollar çok karlı buzlu tehlikeli Nisan'a kadar gitmeyi düşünmüyorum açıkcası sonra bir iki ay gider doğum iznine ayrılırım artıkCanim burun tikanikligim benim bahar ve sonbahar aylarinda olurdu . Sonbaharda hamile kalinca tavan yapti. weevell Buhar makinasi aldim baya rahat ettim. Gecen bir grip gibi bisey oldum. Burnum bofazim kulagim tikandi. Bogazim filan gecti de kulagim hecmedi belki de hamilelikten de ben hastaliktan zannediyordum. Kulak tikanikligini bilmiyordum
canim bir aylik nereden rapor aldin. Benim dr.um tip merkezinde o veremiyor. Bir kere devletten bir kere baska ozelden aldim. Simdi subat tailinden sonra son bir ay daha almam gerekiyor. Okulda tuvalet olayi cok kotu. Iki hafta okula gittim sistit oldum. Enfeksiyon car dr. Cok tehlikeli diyor malum rahmin acilmasina neden olabiliyormus. 1 ay biyerden rapor almam lazim yonlendirebilecegin birileri varsa nasil sevinirim anlatamam
Aynen cnm bnmde oyle.tek kulagimda damar atmasi gibi bisey var sanki.ozellikle sessiz ortamlarda rahatsiz edici oluyo ruzgar sesi gibi ayni.1 haftadir gecmedi.dun kbb ye gittim isitme testi yapti bisey yok.iltihapda yok.kan hapi da kullaniyorum aslinda.ama yetmiyo demek.merhaba canım,
kulaklarımda bende basınç gibi bişey hissediyorum sanki kalbim kulaklarımda atıyor gibi..
doktora sordum canım kansızlıktan olabiliyormuş..
kalbimiz daha da hızlı çalıştığı için daha cok kana ihtiyacımız var bol bol kırmızı et tüketmemiz lazm..
Sagol cnm buhar makinesi aldim ama cok da fayda etmedi.hatta dun odanin nemi 70 olmustu ama ben yine uyandim tikanikliktan.bueun tikanikligi neyse de kulak basinci daha da kotu.Aynen cnm hiç sorma burun etlerim sisti baslarda sonra cok islanmaya basladi ve artik kabuklar oluşuyor yara oldu butun burun içim. Haftasonuda kanadi. 3 haftadir cekiyorum cnm. Bugunde eczaneden deniz suyu aldim iyi gelir dediler bakalim. Sende al istersen simdiden bide yatak odana su koy hava kurunasin. Cok gecmis olsun cnm .......
Ben postalamistim da 2 gundur geri aldimBen aynı uykular gitti. Sırtım ağrıyor sabit yatamiyorum.koca yatak inan ki bana dar geliyor. Eşimi yataktan postalayasım geliyor ama yine kiyamiyorum
Cnm sanirim burun ve kulak tikanikligi bu yuzden.Canim burun tikanikligim benim bahar ve sonbahar aylarinda olurdu . Sonbaharda hamile kalinca tavan yapti. weevell Buhar makinasi aldim baya rahat ettim. Gecen bir grip gibi bisey oldum. Burnum bofazim kulagim tikandi. Bogazim filan gecti de kulagim hecmedi belki de hamilelikten de ben hastaliktan zannediyordum. Kulak tikanikligini bilmiyordum
Hahaaahaay emanet mal gibi yazık kızBen postalamistim da 2 gundur geri aldim
Haklisin cnm benimde sol kulagimda 4-5 gundur basinc vardi. Bende banyoda su kacti saniyodum hamilelikte olabiliyormus demek yine hormonlardan galiba. Baya bir rahatsiz da ediyor. Hepimize gecmis olsunSagol cnm buhar makinesi aldim ama cok da fayda etmedi.hatta dun odanin nemi 70 olmustu ama ben yine uyandim tikanikliktan.bueun tikanikligi neyse de kulak basinci daha da kotu.
canım süper haber buuuuuu :) yatmaların işe yaramış hem de bir haftada maşallahhhhhhh :) ama sen yine de devam et aynı şekilde :) şekerin de çıkmamış bu da 2. güzel haber :) arkadaşının allahım yardımcısı olsun :) inşallah sağlıklı bir şekilde bebişleri tutsuuuuuun :) amin :) öptüm seni ve kuzuları :)Merhaba butun teyzelerimize.biz bugun kontrole gittik cooooook sukur rahim agzi acikligim epey kapanmis.dr.super dedi.cok ama cok mutlu olduk.yatmalarim sonucunu vermis galiba.seker yuklemesi yapildi.75 gr.iki saatlik yukleme.onunda sonucu iyi cikti.allahima cok sukur bizim icin cok guzel bir gun oldu.7 gunluk yatis sonrasi hastaneye giderek gezmeye gider gibi oldum.degisiklik iyi geldi valla.bugun sizlerden bi ricam var.bi arkadasimin transferi oldu az once.aklina gelen hamisler onunda cocuguna saglikla kavusmasi icin bi dua ederse cok sevinirim.yaramaz oglum cadi kizim ve ben hepinizi
Ayy canım maşallah çok sevindim, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Siz yatmaya devam edin :) arkadasin ve tüm isteyenlere rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin :) bizde sizi optukMerhaba butun teyzelerimize.biz bugun kontrole gittik cooooook sukur rahim agzi acikligim epey kapanmis.dr.super dedi.cok ama cok mutlu olduk.yatmalarim sonucunu vermis galiba.seker yuklemesi yapildi.75 gr.iki saatlik yukleme.onunda sonucu iyi cikti.allahima cok sukur bizim icin cok guzel bir gun oldu.7 gunluk yatis sonrasi hastaneye giderek gezmeye gider gibi oldum.degisiklik iyi geldi valla.bugun sizlerden bi ricam var.bi arkadasimin transferi oldu az once.aklina gelen hamisler onunda cocuguna saglikla kavusmasi icin bi dua ederse cok sevinirim.yaramaz oglum cadi kizim ve ben hepinizi
Düşük derken canım kaç çıktı ?Arkadaşlar bişey soracağım.benin biraz önce troid hormonu düşük çıktı. Bu ay öncekinden daha da düşük çıktı. Aynı durumu yaşayanlar mı? Ilaç tedavisi ne kadar sürüyor ve sizce ne yapmalıyım?
Maaşallah üçünüzede maaşallah :) canım gözün Aydın çok sevindim bizde seni öpüyoruzMerhaba butun teyzelerimize.biz bugun kontrole gittik cooooook sukur rahim agzi acikligim epey kapanmis.dr.super dedi.cok ama cok mutlu olduk.yatmalarim sonucunu vermis galiba.seker yuklemesi yapildi.75 gr.iki saatlik yukleme.onunda sonucu iyi cikti.allahima cok sukur bizim icin cok guzel bir gun oldu.7 gunluk yatis sonrasi hastaneye giderek gezmeye gider gibi oldum.degisiklik iyi geldi valla.bugun sizlerden bi ricam var.bi arkadasimin transferi oldu az once.aklina gelen hamisler onunda cocuguna saglikla kavusmasi icin bi dua ederse cok sevinirim.yaramaz oglum cadi kizim ve ben hepinizi