• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canım normal birşey hissetmemen. Bende hissetmiyordum hiç birşey. Hatta şimdiye kadar bile doğru düzgün mide bulantım olmadı. Ama ilk başlarda sanırım tutunma sıraları ve pozitif sonuçtan sonra çok hafif anlık baş dönmelerim oluyordu. Korkacak birşey yok rahat ol, bebeğin seninle annesi. şimdi ummalı çalışmalarla büyüyor o :KK5:
Valla bende korku degilde panigim bugun biraz ama senin korkulacak bi durumun yok ki. Mide bulantim benimde hic olmadi baslarda. Lekelenmen de yok bak ne guzel. Masallah :) benim 8. Haftada bildigin adet kanamam olmustu. Asiri da kasik agrilarim vrdi..sukur bu gunlere geldik. Yolun yarisini gectik inssallah hepimizin tamamina erdirir guzel Allahim.. 29unda keseyi de kalp atislarini da gorur guzel haberler verirsin insallah..

TE="sensizim89, post: 38956817, member: 625169"]Valla bende korku degilde panigim bugun biraz ama senin korkulacak bi durumun yok ki. Mide bulantim benimde hic olmadi baslarda. Lekelenmen de yok bak ne guzel. Masallah :) benim 8. Haftada bildigin adet kanamam olmustu. Asiri da kasik agrilarim vrdi..sukur bu gunlere geldik. Yolun yarisini gectik inssallah hepimizin tamamina erdirir guzel Allahim.. 29unda keseyi de kalp atislarini da gorur guzel haberler verirsin insallah..[/QUOTE]
insallah canim benim

Arkadaşlar bende 10 gün önce pozitif cikmisti kanda ayin 29 bekliyorum kese ve kalp atışı için allah izin verirse ama bende bulantı falan yok 5 hafta lik hesaplamama göre allaha şükürler olsun leke falan yok korkuyorum
Arkadaşlar bende 10 gün önce pozitif cikmisti kanda ayin 29 bekliyorum kese ve kalp atışı için allah izin verirse ama bende bulantı falan yok 5 hafta lik hesaplamama göre allaha şükürler olsun leke falan yok korkuyorum
Benim hic bulantim olmadi canim hic de kusmadim ama Allah a sukur bi sikintimiz yok her bunye farkli

KıZlar benim su gibi akıntım oldu bu akşam bişry grldi wc gittim iç
Çamaşırım su dökülmüş gibi ıslaktı, kasık ve bel ağrımda var bebek büyüdüğü için ağrıları o kadar büyütmüyordum ama bu su gibi akıntı içime dert oldu sizlerde oluyor mu böyle su gibi bir akıntı doktora gitmek istemiyorum her şeyde ama rahim ağzı açılması gibi şeyler okudum aklım karıştır bilgisi olan varsa lütfen bişeyler yazsın:KK43:

Çamaşırım su dökülmüş gibi ıslaktı, kasık ve bel ağrımda var bebek büyüdüğü için ağrıları o kadar büyütmüyordum ama bu su gibi akıntı içime dert oldu sizlerde oluyor mu böyle su gibi bir akıntı doktora gitmek istemiyorum her şeyde ama rahim ağzı açılması gibi şeyler okudum aklım karıştır bilgisi olan varsa lütfen bişeyler yazsın:KK43:

Akıntı gebelerde oluyor canım korkma

Çokmuydu Sıvı ??

ben de hissetmiyorum ya da hissediyorum ama ayırt edemiyorum :KK43::KK43: kötü hissediyorum kendimi.. ama bebişlerimiz de haklı dinlenip onları da rahatlatamıyoruz ki ...
Aynen valla benim mutfagin tadilati bi bitsin full yatisa gecicem. Zaten calismiyorum evdeyim. Ondan sonra bolbol beklerim elim karnimda gerci simdi de bekliyorum ama napalim pasa keyfelli biraz :KK46: boyle olsa yaa :KK70:persembe gunu gidcem dr a insallah kipir kipir gorrum de rahatlarim iyce.esime hayranim bi rahat bi rhat ki adam. Elim karnimda sessiz sakin uzanirken yakaliyo beni rahat birak olumu onun keyfi yerinde merak etme diyo. Keske bende oyle rahat olsam diyorum bazen. Ama anne yuregi iste:anneadayı::KK31: moda da girdim :KK70: bebislerimiz iyi bence canim. Strese girip onlarida tedirgin etmemeye calisalim:KK19:

Aynen valla benim mutfagin tadilati bi bitsin full yatisa gecicem. Zaten calismiyorum evdeyim. Ondan sonra bolbol beklerim elim karnimda gerci simdi de bekliyorum ama napalim pasa keyfelli biraz :KK46: boyle olsa yaa :KK70:persembe gunu gidcem dr a insallah kipir kipir gorrum de rahatlarim iyce.esime hayranim bi rahat bi rhat ki adam. Elim karnimda sessiz sakin uzanirken yakaliyo beni rahat birak olumu onun keyfi yerinde merak etme diyo. Keske bende oyle rahat olsam diyorum bazen. Ama anne yuregi iste:anneadayı::KK31: moda da girdim :KK70: bebislerimiz iyi bence canim. Strese girip onlarida tedirgin etmemeye calisalim:KK19:
bence de iyidirler :) cumartesi günü gittim ultrasona bi sıkıntı yoktu gayet iyi dedi drum.. bide kilodan hissetmiyor olabilirim artık ona kanaat getirdim oğluşum naapsın karın yağlarından annesine ulaşamıyorsa onun suçu ne :KK48::KK48::KK48:

canım ben buradaki hamilelik takviminde okumuştum bu dönemlerde annelerin su gibi akıntıları olabilir diye öyle bişeydir mutlaka normaldir canını sıkma bunun için ama çok endişendiysen drunu ara bi sor için rahat etsin :) ah biz stresli anneler ne zaman bitecek acaba :)

Back