• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

günaydın canım.. ne güzel bir güne uyanmışsın meleklerinle birlikte :)

çok şükür canım..
allah isteyen ve olmayan herkese nasip etsin bunu.. her günüm onlara dua etmekle geçiyor..
çok zor kavuştuk bebişlerimize
saglıkla kucagımıza alalım hayırlısyla..

Gunaydin.allahima sukurler olsun ne kadar guzel bir duygu degil mi?o minik pitpitlar gerci venimkiler ciplak gozle acikca goruluyor.hatta esim dalga geciyor.simdi boyle tamam da bi ay sonra falan ne yapacaksiniz acaba diyor?bende kahvalti yaptuktan sonra yeniden uzanip haberleri izlerken onlari oksamayi hareketlerini dinlemeyi cok seviyorum.rabbim hepimizi saglikla kavustursun insallah bebeklerimize
Herkese iyi haftalar

ay canımm demek gözle görülüyor artık masallah size..
ben çalışmaya dvam ediyorum. doktorum 24. haftadan sonra rapor verip doğum iznine ayrılmamı söyledi.
Senin nasıl geçiyor bu haftaların gercekten de gerekli mi rapor?

ay canımm demek gözle görülüyor artık masallah size..
ben çalışmaya dvam ediyorum. doktorum 24. haftadan sonra rapor verip doğum iznine ayrılmamı söyledi.
Senin nasıl geçiyor bu haftaların gercekten de gerekli mi rapor?
Ya aslinda ben ocak ayinda calismayi dusunuyordum ama kuzularim benimle ayni ikirde degildi.beni erken gelmekle tehdit edince dr.aninda heyet raporu patlatti.simdi evde hep yatis halindeyim.bugun 9.gunum.tabii hep yattigim icin bi miktar sikici ama sen kesin raporunu al ve keyfine bak.hep yatman gerekmedigi icin gez toz eglen ve bolca dinlen.son firsatin artik unutma bunu:KK11:

Ya aslinda ben ocak ayinda calismayi dusunuyordum ama kuzularim benimle ayni ikirde degildi.beni erken gelmekle tehdit edince dr.aninda heyet raporu patlatti.simdi evde hep yatis halindeyim.bugun 9.gunum.tabii hep yattigim icin bi miktar sikici ama sen kesin raporunu al ve keyfine bak.hep yatman gerekmedigi icin gez toz eglen ve bolca dinlen.son firsatin artik unutma bunu:KK11:

anladım canım fikirlerin için sagol bende kararsız kalmştım ama cok haklısın kasmaya gerek yok
benim dktorda heyet raporu vericem dedi madem öyle yatarım evde ohhh:))
peki sen işe bir daha dönmeyeceksin değil mi ne kadarlık aldın raporu?

Ya ben hala hissedemiyorum hareketlerini. Hissetmedikce de panik olmaya basladim off :cry:Dr a da gidemiyorum. 11 gun once gittim en son yine ben hissedemiyordum ama ultrasonda kipir kipirdi. Bu sabah da acayip agrilarim vardi kasiklarimda bacaklarimda. Iki gune kadar isler biter heralde mutfakta. Persembe veya cuma giderim. Insallah o zamana kadar da hareketleri hissetmeye baslarim:KK34:

günaydınnn kızlar nasılsınız?
bu sabah miniklerim beni uyutmadı kıpır kıpırlardı:)
iyice netleşti hareketler ve bunu hissettikçe kavuşmak istiyorum yavrularıma..
herkese iyi haftalar umarım güzel bir hafta olur hepimiz için....

Ohhh maşallah canımmm:nazar: kuzuların iyi olmasına çok sevindim :) hissetmek çok güzel bir duygu yaa :KK46:

Ya ben hala hissedemiyorum hareketlerini. Hissetmedikce de panik olmaya basladim off :cry:Dr a da gidemiyorum. 11 gun once gittim en son yine ben hissedemiyordum ama ultrasonda kipir kipirdi. Bu sabah da acayip agrilarim vardi kasiklarimda bacaklarimda. Iki gune kadar isler biter heralde mutfakta. Persembe veya cuma giderim. Insallah o zamana kadar da hareketleri hissetmeye baslarim:KK34:
Hissedersin canım sabret biraz daha bakalım uslu çocuk demek ki annesi:KK19:

Az kalmış canım sende hissedersin. elini kasığına koy ve dikkatini ona ver. içinde bir kıpırtı hissedersin. o sırada böyle kaydıraktan kayıyor gibi, hızlı çıkan asansördeki his gibi bir pır pır oluyor insanın içinde. çok hoş bir duygu :))
ben artık baya hissediyorum. sürekli kıpır kıpır. hele akşamları çoşuyor. Dün akşam babası da dinliyordu, hissediyor hareketlerini. sonra birden ismiyle bir bağırdı, çocuk güm diye patlattı tekmeyi :)) ikimizde ne şok olduk ama anlatamam. ilk defa bu kadar kuvvetli hissetim. sonra gülmekten yıkıldık :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Arkadaşlar bende 10 gün önce pozitif cikmisti kanda ayin 29 bekliyorum kese ve kalp atışı için allah izin verirse ama bende bulantı falan yok 5 hafta lik hesaplamama göre allaha şükürler olsun leke falan yok korkuyorum

Canım normal birşey hissetmemen. Bende hissetmiyordum hiç birşey. Hatta şimdiye kadar bile doğru düzgün mide bulantım olmadı. Ama ilk başlarda sanırım tutunma sıraları ve pozitif sonuçtan sonra çok hafif anlık baş dönmelerim oluyordu. Korkacak birşey yok rahat ol, bebeğin seninle annesi. şimdi ummalı çalışmalarla büyüyor o :KK5:

Az kalmış canım sende hissedersin. elini kasığına koy ve dikkatini ona ver. içinde bir kıpırtı hissedersin. o sırada böyle kaydıraktan kayıyor gibi, hızlı çıkan asansördeki his gibi bir pır pır oluyor insanın içinde. çok hoş bir duygu :))
ben artık baya hissediyorum. sürekli kıpır kıpır. hele akşamları çoşuyor. Dün akşam babası da dinliyordu, hissediyor hareketlerini. sonra birden ismiyle bir bağırdı, çocuk güm diye patlattı tekmeyi :)) ikimizde ne şok olduk ama anlatamam. ilk defa bu kadar kuvvetli hissetim. sonra gülmekten yıkıldık :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Masallah ya..Darisi bize olsun insallaaaaahhh :) iki gun oncede bana olmustu sola donup uzandim gobek deliginin hizasinda ard arda seyirmeler gibi yada icimden bise karnima surtunup gecmis gibi oldu. Ama ondan sonra bida yok bise daha.

Canım normal birşey hissetmemen. Bende hissetmiyordum hiç birşey. Hatta şimdiye kadar bile doğru düzgün mide bulantım olmadı. Ama ilk başlarda sanırım tutunma sıraları ve pozitif sonuçtan sonra çok hafif anlık baş dönmelerim oluyordu. Korkacak birşey yok rahat ol, bebeğin seninle annesi. şimdi ummalı çalışmalarla büyüyor o :KK5:
Ayni duygulardayiz o zaman benim de mide bulantim cok olmadi. Basim donuyo hep ama oncesindede vardi. Tansiyonum dusuk. Hamilelikte azcik yukselmis :) bi kac gun once arkadasla sinemaya gidelim dedik. Giris biletlerini aldik beklemedeyken birden bi bulanti oldu. Lavaboya zor yetistim. Film de iptal oldu haliyle. Arkadasimda pasa durdu durdu bugunu buldu diye guldu hatta :) bu sefer dr kontrolunu daha sabirsiz bekliycem artik napalim :)esim bosver hic gidip de cocugu rahatsiz etme adam keyfine baksin diyo.

Arkadaşlar bende 10 gün önce pozitif cikmisti kanda ayin 29 bekliyorum kese ve kalp atışı için allah izin verirse ama bende bulantı falan yok 5 hafta lik hesaplamama göre allaha şükürler olsun leke falan yok korkuyorum
Valla bende korku degilde panigim bugun biraz ama senin korkulacak bi durumun yok ki. Mide bulantim benimde hic olmadi baslarda. Lekelenmen de yok bak ne guzel. Masallah :) benim 8. Haftada bildigin adet kanamam olmustu. Asiri da kasik agrilarim vrdi..sukur bu gunlere geldik. Yolun yarisini gectik inssallah hepimizin tamamina erdirir guzel Allahim.. 29unda keseyi de kalp atislarini da gorur guzel haberler verirsin insallah..

ben de hissetmiyorum ya da hissediyorum ama ayırt edemiyorum :(:( kötü hissediyorum kendimi.. ama bebişlerimiz de haklı dinlenip onları da rahatlatamıyoruz ki ...

TE="SERENAD_1, post: 38956414member: 629052"]C
birşey hissetmemen. Bende hissetmiyordum hiç birşey. Hatta şimdiye kadar bile doğru düzgün mide bulantım olmadı. Ama ilk başlarda sanırım tutunma sıraları ve pozitif sonuçtan sonra çok hafif anlık baş dönmelerim oluyordu. Korkacak birşey yok rahat ol, bebeğin seninle annesi. şimdi ummalı çalışmalarla büyüyor o :KK5:[/QUOTE]
insallah canim cokk tesekkur ediyorum bas donmesi oluyor arada bilmiyorum korkuyorum canim hayirlisiyla keseyide görürsek daha iyi olacam

Back