İnşallah allah razı olsun. Dediğin gibi yapıyorum rahatlıyorum birazgecmis olsun. Cok arkadas var oyle kanamsi olup da dogum yapan icini ferah tut. Dusecek olsaydi ilk yogun kanamada dusuyor olurdu zaten. Sag elini karnina koyup Ayetel Kursi oku Rabbime emanet hic bisey olmaz ins.
Yok cnm hic bisey vermedi çünkü digerine göre bayagi küçüktü bence doktor kendiliginden gitmesini bekliyor ikiz gebelikleri riskli buluyorlar. Carsamba belli olacak gerildim bu da iyi bisey degil dusunmemeye çalışıyorum senin durumunda gayet normal bebekler bazen geriden gelebiliyor diye biliyorum bi de asla tek doktorun lafiyla hareket etme alternatif bi hocayla daha görüş cnm Allaha sigin guzel seylet düşüncanım gelişim sorunu yaşayan bebeğe destek olması için herhangi bir iğne ilaç vardimi doktorun..
bende clexan kullanıyorum benim bebişimdede biraz haftasına göre gelişim geriliği oluştu.. genelde pıhtı sorunu olanlarda bu tarz sorunlar olabiliyormuş.. inşallah bu arayı kapatacaklar canım.. bende tedirgin bi şekilde 3 günde bir takibe gidiyorum.
Yok cnm hic bisey vermedi çünkü digerine göre bayagi küçüktü bence doktor kendiliginden gitmesini bekliyor ikiz gebelikleri riskli buluyorlar. Carsamba belli olacak gerildim bu da iyi bisey degil dusunmemeye çalışıyorum senin durumunda gayet normal bebekler bazen geriden gelebiliyor diye biliyorum bi de asla tek doktorun lafiyla hareket etme alternatif bi hocayla daha görüş cnm Allaha sigin guzel seylet düşün
Hayırlı olsun canım harika bir duygu ne hissettiğini anlayabiliyorum Allah tamamına erdirsin canımKızlaaar benden de size güzel haberler var.İkizlerimin keselerini gördük!Biri bayaa olgun diğeri de sonradan geliyor ama ikiside belirgin :) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ikiz annesiyim Allahım devamını getirsin insş. 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz inş.
Saol cnm benim inşallah hepimiz icin hersey güzel olacakkk ve dua ile büyüteceğiz biz bebislerimizi bundan güzeli mi var saglicakla kalınsağol canım evet haklısın.. nazlı bebişim inşallah annesine sıkıca tutunur canım hepimize dua ediyorum..
gerilme canım bende gerildim ama belkide herşey güzel gelişecek aralar kapanacak.. kendine iyi bak.. üçünüzzde Allaha emanet olun..
Hayırlı olsun canım inşallah herşey gönlünce olur Allah tamamına erdirsinKarnimda biriken sıvıya rağmen gördük bugün bebeklerinin keselerini,ikizlerim gelecek inşallah iyilesibilirsem.
herkese merhabalarrr :) )
ben ikinci denemede hamile kaldım..eşim azospermdi igne tedavisi ile cıkış oldu, cok sükür..
ilk beta hcg
10.gün 105.7
12.gün 227.5
16.gün 912.6
8 ekim carsamba randevum var.. insallah saglıklabebeklerimize kavusuruz
herkese merhabalarrr :) )
ben ikinci denemede hamile kaldım..eşim azospermdi igne tedavisi ile cıkış oldu, cok sükür..
ilk beta hcg
10.gün 105.7
12.gün 227.5
16.gün 912.6
8 ekim carsamba randevum var.. insallah saglıklabebeklerimize kavusuruz
Üzülme canım vücudun fazla gereksiz kanı attı. Bebeklerin kendilerine yer açtı. Onlar çok iyi. Sen de iyi ol. Herşey çok güzel olacak. Inan ve dua et sadece. Allah a emanet olun.Kızlar şuan hastahane deyim kanamam düne göre azaldı keseler duruyor çok şükür ama bu kanama onlara zarar verdiği vermedim şimdi anlaşılmaz dedi doktor yatışımı verdi wc hariç hiç kalkmayacakmışım. Kızlar bana dua edin inşallah bişey olmaz bebeklerini atlatırım bu durumu
Aminn canım evet bence de ikiz senesinhepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş.maşallaaaah canmmm cok sevindim bu sene ikiz senesi herhalde :) saglıkla kucagına al
Teşekkür ederim canım hepimizin inş. Sevgiler...maşallah güzelim, hadi sağlıkla gelişsinler en güzeli :)
Ayy canım benim sana da hayırlı olsun çok mutlu oldum allah birlikte sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım harika bir duygu ne hissettiğini anlayabiliyorum Allah tamamına erdirsin canım
Allah yar ve yardımcın olsun canım dualarım seninle ve sıkınti yaşayan tüm.arkadaşlarımla sağsalim.atlatın inşallah!Benimki baya adet kanaması gibiydi şimdi leke leke geliyor clexane bende kullanıyorum doktorum devam et dedi. Coraspini bıraktığı. Şimdi hastanede yatıyorum ne kadar kalırım bilmiyorum
Tesekkurler edit burayi bulduk diger sayfayi unuttukBenim birbirinden kıymetli hamişlerim herkes iyimiiiiiiiEki Görüntüle 1266814
Çok şükür ben iyiyim inşallah herkez de iyidirBenim birbirinden kıymetli hamişlerim herkes iyimiiiiiiiEki Görüntüle 1266814
Tesekkurler edit burayi bulduk diger sayfayi unuttuk
Çok şükür ben iyiyim inşallah herkez de iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?