2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

gecmis olsun. Cok arkadas var oyle kanamsi olup da dogum yapan icini ferah tut. Dusecek olsaydi ilk yogun kanamada dusuyor olurdu zaten. Sag elini karnina koyup Ayetel Kursi oku Rabbime emanet hic bisey olmaz ins.
İnşallah allah razı olsun. Dediğin gibi yapıyorum rahatlıyorum biraz

Yok cnm hic bisey vermedi çünkü digerine göre bayagi küçüktü bence doktor kendiliginden gitmesini bekliyor ikiz gebelikleri riskli buluyorlar. Carsamba belli olacak gerildim bu da iyi bisey degil dusunmemeye çalışıyorum senin durumunda gayet normal bebekler bazen geriden gelebiliyor diye biliyorum bi de asla tek doktorun lafiyla hareket etme alternatif bi hocayla daha görüş cnm Allaha sigin guzel seylet düşün

sağol canım evet haklısın.. nazlı bebişim inşallah annesine sıkıca tutunur canım hepimize dua ediyorum..
gerilme canım bende gerildim ama belkide herşey güzel gelişecek aralar kapanacak.. kendine iyi bak.. üçünüzzde Allaha emanet olun..

Hayırlı olsun canım harika bir duygu ne hissettiğini anlayabiliyorum Allah tamamına erdirsin canım

Saol cnm benim inşallah hepimiz icin hersey güzel olacakkk ve dua ile büyüteceğiz biz bebislerimizi bundan güzeli mi var saglicakla kalın

Slm bende evliliği min 5.yilindayim ve çok şükür ilk tüp bebek denemem ve basarili bebislerimizin doğum tarihi yakin 10.06.2015 doğum tarihi Allahim sağ salim kucagimiza alma yi nasip etsin

Üzülme canım vücudun fazla gereksiz kanı attı. Bebeklerin kendilerine yer açtı. Onlar çok iyi. Sen de iyi ol. Herşey çok güzel olacak. Inan ve dua et sadece. Allah a emanet olun.

Benimki baya adet kanaması gibiydi şimdi leke leke geliyor clexane bende kullanıyorum doktorum devam et dedi. Coraspini bıraktığı. Şimdi hastanede yatıyorum ne kadar kalırım bilmiyorum
Allah yar ve yardımcın olsun canım dualarım seninle ve sıkınti yaşayan tüm.arkadaşlarımla sağsalim.atlatın inşallah!

Selam arkadaşlar bu topikte yeniyim fakat uzun zamandır takip ediyorum sizleri Rabbim nasip ederse inşallah bende 2015 Haziran annesi olucam. Fakat sizlere bir sorum olacak şuan 4+2 günlük oldum fakat benim bugün biraz ağrılarım başladı göbeğimin iki parmak altına ara ara kramp giriyor sancı yapıyor ne yapsam ki korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…