2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Sağlıkla kucağına al inşallah.

Oncelikle sen sakin olmaya calis cnm hic kolay degil biliyorum bende yasadim. Allahtan hayirlisini iste hersey yoluna girecek hastanede olman iyi bisey. Allah yardimcin olsun canim benim yatyigin yerden bildigin dualari oku.
Canım senin kaçıncı hafta oldu bide kanama mıydı seninde. Şimdi bi sıkıntı yok demi

Canım senin kaçıncı hafta oldu bide kanama mıydı seninde. Şimdi bi sıkıntı yok demi
6.ve 5. Haftada 2 güne bi kan geliyordu sonra kahveye dönüyordu. 7. Hafyada doktora gittimiki kese var biri normal biri küçük kalmis gelismemis kanamalarinin sebebi bundan kaynaklanıyor olabilir haftaya gel bi bakalım dedi. Cleaxane kan sulandirici igne kullaniyordum belki kanamayi bu da yapiyor olabilor bırak dedi. 3 gündür kullanıyorum kan degil ama kahve lekem hala var. Carsamba gunu belli olacak. Hayirlisini istiyorum Allah hepimiz icin en iyisini bilir zaten rahat ol.

Kızlaaar benden de size güzel haberler var.İkizlerimin keselerini gördük!Biri bayaa olgun diğeri de sonradan geliyor ama ikiside belirgin :) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ikiz annesiyim Allahım devamını getirsin insş.10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz inş.

Maşallah maşallah Gözün aydın canımmm. Sağlıkla kucağına al bebeklerini inşallah

maşallaaaah canmmm cok sevindim bu sene ikiz senesi herhalde :) saglıkla kucagına al

Karnimda biriken sıvıya rağmen gördük bugün bebeklerinin keselerini,ikizlerim gelecek inşallah iyilesibilirsem.
ayyyyyyyy kızlar yetişemiyorum sizlere :) masallah sübanllah nazar degmesin topigimize saglıkla al yavrularını kucagına

Benimki baya adet kanaması gibiydi şimdi leke leke geliyor clexane bende kullanıyorum doktorum devam et dedi. Coraspini bıraktığı. Şimdi hastanede yatıyorum ne kadar kalırım bilmiyorum

maşallah canımm, tebriklerrr

canım gelişim sorunu yaşayan bebeğe destek olması için herhangi bir iğne ilaç vardimi doktorun..
bende clexan kullanıyorum benim bebişimdede biraz haftasına göre gelişim geriliği oluştu.. genelde pıhtı sorunu olanlarda bu tarz sorunlar olabiliyormuş.. inşallah bu arayı kapatacaklar canım.. bende tedirgin bi şekilde 3 günde bir takibe gidiyorum.

Benimki baya adet kanaması gibiydi şimdi leke leke geliyor clexane bende kullanıyorum doktorum devam et dedi. Coraspini bıraktığı. Şimdi hastanede yatıyorum ne kadar kalırım bilmiyorum
çok gecmis olsun canm hastanede yattıgını bilmiyordum rabbim şifa versin inşallah biran once iyileşip bebeklerinle evine donersin

maşallah güzelim, hadi sağlıkla gelişsinler en güzeli :)

çok gecmis olsun canm hastanede yattıgını bilmiyordum rabbim şifa versin inşallah biran once iyileşip bebeklerinle evine donersin
İnşallah canım rabbim hiçbirinize bu korkuyu yaşatmasın benimkileride bağışlasın. Sağ salim döneriz evimize inşallah

gecmis olsun. Cok arkadas var oyle kanamsi olup da dogum yapan icini ferah tut. Dusecek olsaydi ilk yogun kanamada dusuyor olurdu zaten. Sag elini karnina koyup Ayetel Kursi oku Rabbime emanet hic bisey olmaz ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…