Kızlar şuan hastahane deyim kanamam düne göre azaldı keseler duruyor çok şükür ama bu kanama onlara zarar verdiği vermedim şimdi anlaşılmaz dedi doktor yatışımı verdi wc hariç hiç kalkmayacakmışım. Kızlar bana dua edin inşallah bişey olmaz bebeklerini atlatırım bu durumu
Benim gittigim hastanede herkese veriyorlar bundan kan pihlasmasin diye tedbir amacli sanirimben herhangibir iğne kullanmıyorum canım benim doktorum vermedi
Canım senin kaçıncı hafta oldu bide kanama mıydı seninde. Şimdi bi sıkıntı yok demiOncelikle sen sakin olmaya calis cnm hic kolay degil biliyorum bende yasadim. Allahtan hayirlisini iste hersey yoluna girecek hastanede olman iyi bisey. Allah yardimcin olsun canim benim yatyigin yerden bildigin dualari oku.
6.ve 5. Haftada 2 güne bi kan geliyordu sonra kahveye dönüyordu. 7. Hafyada doktora gittimiki kese var biri normal biri küçük kalmis gelismemis kanamalarinin sebebi bundan kaynaklanıyor olabilir haftaya gel bi bakalım dedi. Cleaxane kan sulandirici igne kullaniyordum belki kanamayi bu da yapiyor olabilor bırak dedi. 3 gündür kullanıyorum kan degil ama kahve lekem hala var. Carsamba gunu belli olacak. Hayirlisini istiyorum Allah hepimiz icin en iyisini bilir zaten rahat ol.Canım senin kaçıncı hafta oldu bide kanama mıydı seninde. Şimdi bi sıkıntı yok demi
Kızlaaar benden de size güzel haberler var.İkizlerimin keselerini gördük!Biri bayaa olgun diğeri de sonradan geliyor ama ikiside belirgin :) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ikiz annesiyim Allahım devamını getirsin insş. 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz inş.
Allah razi olsn cnmayuolan post: 37263180 .!.:Canim benim emin ol dun gece kalktim sana ve ohss olan arkadasa ozellikle dua ettim bizi bizden baska hic kimse anlayamaz rabbim yrdmcn olsun insallah
Maşallah maşallahGözün aydın canımmm. Sağlıkla kucağına al bebeklerini inşallah
maşallaaaah canmmm cok sevindim bu sene ikiz senesi herhalde :) saglıkla kucagına alKızlaaar benden de size güzel haberler var.İkizlerimin keselerini gördük!Biri bayaa olgun diğeri de sonradan geliyor ama ikiside belirgin :) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ikiz annesiyim Allahım devamını getirsin insş. 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz inş.
ayyyyyyyy kızlar yetişemiyorum sizlere :) masallah sübanllah nazar degmesin topigimize saglıkla al yavrularını kucagınaKarnimda biriken sıvıya rağmen gördük bugün bebeklerinin keselerini,ikizlerim gelecek inşallah iyilesibilirsem.
Benimki baya adet kanaması gibiydi şimdi leke leke geliyor clexane bende kullanıyorum doktorum devam et dedi. Coraspini bıraktığı. Şimdi hastanede yatıyorum ne kadar kalırım bilmiyorum6.ve 5. Haftada 2 güne bi kan geliyordu sonra kahveye dönüyordu. 7. Hafyada doktora gittimiki kese var biri normal biri küçük kalmis gelismemis kanamalarinin sebebi bundan kaynaklanıyor olabilir haftaya gel bi bakalım dedi. Cleaxane kan sulandirici igne kullaniyordum belki kanamayi bu da yapiyor olabilor bırak dedi. 3 gündür kullanıyorum kan degil ama kahve lekem hala var. Carsamba gunu belli olacak. Hayirlisini istiyorum Allah hepimiz icin en iyisini bilir zaten rahat ol.
Kızlaaar benden de size güzel haberler var.İkizlerimin keselerini gördük!Biri bayaa olgun diğeri de sonradan geliyor ama ikiside belirgin :) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ikiz annesiyim Allahım devamını getirsin insş. 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz inş.
6.ve 5. Haftada 2 güne bi kan geliyordu sonra kahveye dönüyordu. 7. Hafyada doktora gittimiki kese var biri normal biri küçük kalmis gelismemis kanamalarinin sebebi bundan kaynaklanıyor olabilir haftaya gel bi bakalım dedi. Cleaxane kan sulandirici igne kullaniyordum belki kanamayi bu da yapiyor olabilor bırak dedi. 3 gündür kullanıyorum kan degil ama kahve lekem hala var. Carsamba gunu belli olacak. Hayirlisini istiyorum Allah hepimiz icin en iyisini bilir zaten rahat ol.
çok gecmis olsun canm hastanede yattıgını bilmiyordum rabbim şifa versin inşallah biran once iyileşip bebeklerinle evine donersinBenimki baya adet kanaması gibiydi şimdi leke leke geliyor clexane bende kullanıyorum doktorum devam et dedi. Coraspini bıraktığı. Şimdi hastanede yatıyorum ne kadar kalırım bilmiyorum
Karnimda biriken sıvıya rağmen gördük bugün bebeklerinin keselerini,ikizlerim gelecek inşallah iyilesibilirsem.
İnşallah canım rabbim hiçbirinize bu korkuyu yaşatmasın benimkileride bağışlasın. Sağ salim döneriz evimize inşallahçok gecmis olsun canm hastanede yattıgını bilmiyordum rabbim şifa versin inşallah biran once iyileşip bebeklerinle evine donersin
gecmis olsun. Cok arkadas var oyle kanamsi olup da dogum yapan icini ferah tut. Dusecek olsaydi ilk yogun kanamada dusuyor olurdu zaten. Sag elini karnina koyup Ayetel Kursi oku Rabbime emanet hic bisey olmaz ins.Benimki baya adet kanaması gibiydi şimdi leke leke geliyor clexane bende kullanıyorum doktorum devam et dedi. Coraspini bıraktığı. Şimdi hastanede yatıyorum ne kadar kalırım bilmiyorum
bol bol ayetel kursiyi oku yavrularına hergun oku rabbim koruyacak hepsi gececek :)İnşallah canım rabbim hiçbirinize bu korkuyu yaşatmasın benimkileride bağışlasın. Sağ salim döneriz evimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?