• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kızlar şuan hastahane deyim kanamam düne göre azaldı keseler duruyor çok şükür ama bu kanama onlara zarar verdiği vermedim şimdi anlaşılmaz dedi doktor yatışımı verdi wc hariç hiç kalkmayacakmışım. Kızlar bana dua edin inşallah bişey olmaz bebeklerini atlatırım bu durumu

Son düzenleme:
ben doktora ilk 4+3 ken gittim o zaman belirsizdi 10 gün sonra gel demişti dün çok netti hersey hele kalp atışını görmek harikaydı bi de duysam nolurum acaba sen ne zaman gidiceksin? yumurta toplama günün ne zamandı canım?
Sali gidicez canim 14 eylulded3 yumurtalarim toplandi ama ben grip olmak uzereyim cok korkuyorum:((birde sendede şişkinlik oldumu benim karnim 5 6 aylik hamile gibi şiş ilaçlar yapiyor sanirim

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var,iki gündür yoğun bakimda yatiyorum,geç ohss oldum,cigerlerim ve karnim aşırı şekilde sıvı toplamış.ölümden döndüm resmen.bi sure daha hastanedeymişim:KK43:bana dua edin olur mu:KK43:(

canım benim allah şifa versin cok geçmiş olsun dualarımız seninle umarım çarcabuk toparlanırsın...

harika bir haber bu :KK49::KK49::KK49: tebriklerrr canımm bende seninle aynı duyguları yaşıyorum dün bizde iki kese gördük doktor kalp atışlarını da gösterdi bizede 15 gün sonraya randevu verdi:) heralde o zaman duyarız sadece görmek yetmiyor allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin tatlım.kendine cok dikkat et..
Aaa hergun yeni bişe ogreniyorum ilk once kalp atislarini gorucez sonra mi duyucaz ben hemen duyucaz saniyordum cehalet başa bela:eek:

Sali gidicez canim 14 eylulded3 yumurtalarim toplandi ama ben grip olmak uzereyim cok korkuyorum:KK43:(birde sendede şişkinlik oldumu benim karnim 5 6 aylik hamile gibi şiş ilaçlar yapiyor sanirim

benimde 12 eylülde toplanmıştı. Salı günü sende görürsün canım. Grip içinde korkma bebeğe bişey olmaz ama sen kendine çok dikkat et hazır meyve suyu içme adacayı ve meyve caylarından uzak dur bu dönemde bol bol dinlen ayaklarını sıcak tut canım benimde karnımda hafif şişkinlik oluyor estrofem yapıyor sanırım bu arada çarsamba gunu estrofemi artık bırakıyorum:) crinone jele devam ama malesef..

Kızlar şuan hastahane deyim kanamam düne göre azaldı keseler duruyor çok şükür ama bu kanama onlara zarar verdiği vermedim şimdi anlaşılmaz dedi doktor yatışımı verdi wc hariç hiç kalkmayacakmışım. Kızlar bana dua edin inşallah bişey olmaz bebeklerini atlatırım bu durumu
Canim benim emin ol dun gece kalktim sana ve ohss olan arkadasa ozellikle dua ettim bizi bizden baska hic kimse anlayamaz rabbim yrdmcn olsun insallah

canım benim allahın izniyle bişey olmaz sen gönlünü ferah tut hep dua et bebeklerinle birlikte sağlıkla cıkıcaksın hastaneden inşallah..

benimde 12 eylülde toplanmıştı. Salı günü sende görürsün canım. Grip içinde korkma bebeğe bişey olmaz ama sen kendine çok dikkat et hazır meyve suyu içme adacayı ve meyve caylarından uzak dur bu dönemde bol bol dinlen ayaklarını sıcak tut canım benimde karnımda hafif şişkinlik oluyor estrofem yapıyor sanırım bu arada çarsamba gunu estrofemi artık bırakıyorum:) crinone jele devam ama malesef..
Yaaa onu sonuna kadar kullanmiycaz demekkk yehuuu sen clexane kullaniyormusun crinona alistim ama clexane gobegimi mosmor yapti

Oncelikle sen sakin olmaya calis cnm hic kolay degil biliyorum bende yasadim. Allahtan hayirlisini iste hersey yoluna girecek hastanede olman iyi bisey. Allah yardimcin olsun canim benim yatyigin yerden bildigin dualari oku.

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.. proluton depot verdimi vurulman için

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.. proluton depot verdimi vurulman için
Allah hepi inden razı olsun kızlar inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız. Canım dün o iğneyi vuruldum. Bugünden itibaren protesto 50 hergün 1 tane yazdı tüp bebek doktorum inşallah

Kızlar acayip mutluyum :KK49: :KK73::KK73:keseleri gördük :nazar::nazar:ikizlerim olacak :nazar::nazar: inşallah Allah tamamına erdirir sağlıklı kucağıma almayı da nasip eder çok mutluyummmm:KK71::KK71: 15 gün sonra kalp atıslarını duymaya gitcem nasıl geçer bilmem:KK73::KK73: Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:KK37:

Gözünaydın canım maşallah :nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Back