• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Arkadaslar az önce doktordan gwldim rahim agzi 26 mm oldugu icin erken dogum riskim varmis heyet raporu verdi umarim bebek 28. Haftaya kadar anne karninda kalabilir yoksa hayatta kalması zor dedi. Cok mutsuzum daha dün birsürü alisveris yapmistim oğluma ya beni erkenden birakirasa :KK43:
Üzme kendini olumsuz düşünme dua et ve bol bol dinlen bebişin bırakmıcak İNŞLLH

Arkadaslar az önce doktordan gwldim rahim agzi 26 mm oldugu icin erken dogum riskim varmis heyet raporu verdi umarim bebek 28. Haftaya kadar anne karninda kalabilir yoksa hayatta kalması zor dedi. Cok mutsuzum daha dün birsürü alisveris yapmistim oğluma ya beni erkenden birakirasa :KK43:
Canim uzulme bosu bosuna. Birak kisalmayi rahimde acilmayla bile kac ay goturenler var. Benim gecen hafta karnimda sertlikler olustu. O sertligin kasilma oldugunu bile bilmiyordum dusun cok rahatsiz olunca dr.a soyledim korktu hemen cagirdi. Cok erken baslamis kasilmalarin diyince tel.de ben de korkmaya basladim. Arastirdim netten. Yine kk daydi sanirim konu kadinin 2 cm acilmasi olmus dusun. ustelik 20. Haftada baslamis dusun. Onu ilac vererek normal haftasinda dogum yaptirmislar daha bir suru ornekleri var. haftana dikkat etmedim kacinci haftadasin.

Canım inşallah öyle bir şey olmayacak. Bebeğin seni bırakmayacak. Rabbim bebeğini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım dinlen hiç kalkma meryem süresini okumaya birde her gün ya mübdi ismini zikret dualarımızdasın

Üzme kendini olumsuz düşünme dua et ve bol bol dinlen bebişin bırakmıcak İNŞLLH

Canim uzulme bosu bosuna. Birak kisalmayi rahimde acilmayla bile kac ay goturenler var. Benim gecen hafta karnimda sertlikler olustu. O sertligin kasilma oldugunu bile bilmiyordum dusun cok rahatsiz olunca dr.a soyledim korktu hemen cagirdi. Cok erken baslamis kasilmalarin diyince tel.de ben de korkmaya basladim. Arastirdim netten. Yine kk daydi sanirim konu kadinin 2 cm acilmasi olmus dusun. ustelik 20. Haftada baslamis dusun. Onu ilac vererek normal haftasinda dogum yaptirmislar daha bir suru ornekleri var. haftana dikkat etmedim kacinci haftadasin.
kizlar hepinize teşekkür eserim duayla bebegim benimle kalacak inşallah elden bisey gelmez rabbim bilir adanada cansun demir e gidiyordum an itibariylw bu dokturuda birakiyorum ilgisiz saygisiz adamin teki hic durumla ilgilenmedi bile bide üstüne tersledi Allah doktorunda iyisine denk getirsin valahi ne diyeyim

20150108_193537.jpg
C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. kırkyama ulama bu canım :KK25: eşim halletti saolsun :KK74:

kizlar hepinize teşekkür eserim duayla bebegim benimle kalacak inşallah elden bisey gelmez rabbim bilir adanada cansun demir e gidiyordum an itibariylw bu dokturuda birakiyorum ilgisiz saygisiz adamin teki hic durumla ilgilenmedi bile bide üstüne tersledi Allah doktorunda iyisine denk getirsin valahi ne diyeyim
canım mesajını şimdi gördüm çok büyük geçmiş olsun. bence de başka bi dr a daha git ilgisiz gelmiş madem.. Allah korusun hepimizin bebeciklerimizi bol bol dinlen ve dua et.. bizlerinde dualarımızdasın.. bende sağlık güvencemiz olmadığı halde başta daha ilgili olur diye özele gitmiştim kanamam olduğunda fırça yedim kadından şimdi sağlık güvencemizde var devlete gidiyorum daha iyi bu dr um.. amin.. hepimizi iyilerle karşılaştırsın güzel Allahım..

Kıskanıyorum valla :cry: ben bilmiyorum örgü. Dantel falan yaparım da annem ören bayan gibi sağ olsun yapıyor:KK73::KK69:
sende annenden şanslısın canım. kıskanma yanii benim annemde daha önce de demiştim düğme dikmeyi beceremez kaldı ki oturup torununa bişeler örsün :KK70: emeklisi geldi hala çalışıyo sıkılırım ben evde diye. ama mayıs gibi ayrılcam dedi o da bişe torunu ve benim için fedakarlık yapcak :KK36:

sende annenden şanslısın canım. kıskanma yanii benim annemde daha önce de demiştim düğme dikmeyi beceremez kaldı ki oturup torununa bişeler örsün :KK70: emeklisi geldi hala çalışıyo sıkılırım ben evde diye. ama mayıs gibi ayrılcam dedi o da bişe torunu ve benim için fedakarlık yapcak :KK36:
Iyi yapıyor teyze bir aileye bi ören bayan yeter:KK53: ne güzel torun sevecek işte bol bol.sana yardımcı olur:KK68:

amin arkadaşım amin... bizim halimizden anlayabilecek anlayışlı insanlar çıksın karşımıza her zaman... bebeğine de bişey olmaz Allahın izniyle bol bol dua edelim .....

Back