- 8 Haziran 2013
- 57.145
- 151.736
- 898
Yoo butik bebe de uygun fiyatları canım ücretsiz kargoBayildim yaa.instagramda takip ettigim birkac kisi var ama acayip pahali ya.bende evde oldugum surede netten bakip yapilir mi arastiracagim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo butik bebe de uygun fiyatları canım ücretsiz kargoBayildim yaa.instagramda takip ettigim birkac kisi var ama acayip pahali ya.bende evde oldugum surede netten bakip yapilir mi arastiracagim.
evet sordum canım onu da dr da çok uğraşma sıkma dedi. normalmiş süt üretimine hazırlanıyo memişler dedi. :) benim dr umun konuşmaları çok tatlı ya oğluşumun pipisinden yumurtalıklarından bahsederken de hiç sansüre gerek duymuyo [/QUOTE]Maşallah canım örgü orebiliyorsun. Ben bir tane zor yaptım. Kabiliyet yok mendil yaptım Anca
Gözün aydın kız için rahat etmiştir. Gogusunu sordun mu ? 9 sabi maşallah bizim de 3 tane var
O ne oluyo ulama neyse kıyafet olduğunu biliyorum Güle güle giysin minikC A N O evet elim yatkındır örgüye dikişe filan benim. kız unutmuşum bi de yıllar önce öylesine bi kırkyama yada ulama dediklerinden yapmıştım o da tesadüf mavibeyazdı oğluma kısmetmiş. yaz çocuğu olcak ya onu baya kullanırım sanırım
Yok canim kabızlik falan yarin test gunum hayırlı haberler veririm ins.dua edermisiniz hamişlerin duası kabul olurmus.masallahın varmıs 41 kere masallahAynen bende de kasık ve gaz sancısı Kabızlık varsa sakın ıkınma bitkisel bir şurup vardı duphalac onu kullandım ben, yumurtam da 41 taneydi benim
Benimde rahim uzunluğuna baktı rahim ağzında açılma var mı ona baktı bi sıkıntı yok çok şükür, umarım biran önce geçer kasılmalarımız günde iki defa mı alıyorsun magnezyumu ?mrvb canim benim de bu hafta karnimda cok ciddi sertlik vardi meger bu kasilmaymis. Dr.a gittim nst ye girdim bisey cikmadi. Rahim uzunluguna bakildi cok guzel cikti bisey yok dedi aynen magnezyum verdi. Ondan sordum ben de
Sende müjde vereceksin bize dört gözle bekliyoruz canım :)ilk
Yok canim kabızlik falan yarin test gunum hayırlı haberler veririm ins.dua edermisiniz hamişlerin duası kabul olurmus.masallahın varmıs 41 kere masallah
Hmmmm mm salladim tutmadı demek netten baktım canım Güle güle kullansın miniğinC A N O yok canım kıyafet değil nevresim gibi bişe üzerine örtmek için. kız beceremedim ya resim yüklemeyi becerebilirsem yükliycem
bide ben 6+3 diye hesaplıyodum dr 7+3 dedi heyecandan sormayı unuttum sizce arada fak olması normal mi?
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlarrrrrrrrrr rabbime şükürler olsun bugün bebeğimin kalp atışını duydum rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah..
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnsallah canim yaa allahim bizede o mutlulugu yaşatmayi nasip edr insmrvb .!.:Sende müjde vereceksin bize dört gözle bekliyoruz canım :)
hayırlı olun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin normal bence benim de bi hafta önden gidiyo ultrasonda iyi bişe hatta geride olmasın da ileri olsunbide ben 6+3 diye hesaplıyodum dr 7+3 dedi heyecandan sormayı unuttum
Canım dinlen hiç kalkma meryem süresini okumaya birde her gün ya mübdi ismini zikret dualarımızdasınArkadaslar az önce doktordan gwldim rahim agzi 26 mm oldugu icin erken dogum riskim varmis heyet raporu verdi umarim bebek 28. Haftaya kadar anne karninda kalabilir yoksa hayatta kalması zor dedi. Cok mutsuzum daha dün birsürü alisveris yapmistim oğluma ya beni erkenden birakirasa
Ohhhh maaşallah Rabbim tamamına erdirsinkızlarrrrrrrrrr rabbime şükürler olsun bugün bebeğimin kalp atışını duydum rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah..
Ayy sen cok yasa emiicanim lohusalik donemi
Adamcagiz safak sayar gibi saydigi icin bir de o var aklinda olsun demistim ona