• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Maşallah canım örgü orebiliyorsun. Ben bir tane zor yaptım. Kabiliyet yok mendil yaptım Anca:KK53:

Gözün aydın kız için rahat etmiştir. Gogusunu sordun mu ?o_O 9 sabi maşallah:nazar: bizim de 3 tane var:D
evet sordum canım onu da dr da çok uğraşma sıkma dedi. normalmiş süt üretimine hazırlanıyo memişler dedi. :) benim dr umun konuşmaları çok tatlı ya oğluşumun pipisinden yumurtalıklarından bahsederken de hiç sansüre gerek duymuyo :KK70:[/QUOTE]
Hmm iyi sevindim canım ;)
C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. evet elim yatkındır örgüye dikişe filan benim. kız unutmuşum bi de yıllar önce öylesine bi kırkyama yada ulama dediklerinden yapmıştım o da tesadüf mavibeyazdı oğluma kısmetmiş. yaz çocuğu olcak ya onu baya kullanırım sanırım
O ne oluyo ulamao_Oo_O neyse kıyafet olduğunu biliyorum :KK53:Güle güle giysin :KK68::KK68:minik

ilk
Aynen bende de kasık ve gaz sancısı Kabızlık varsa sakın ıkınma bitkisel bir şurup vardı duphalac onu kullandım ben, yumurtam da 41 taneydi benim
Yok canim kabızlik falan yarin test gunum hayırlı haberler veririm ins.dua edermisiniz hamişlerin duası kabul olurmus.masallahın varmıs 41 kere masallah

mrvb mrvb canim benim de bu hafta karnimda cok ciddi sertlik vardi meger bu kasilmaymis. Dr.a gittim nst ye girdim bisey cikmadi. Rahim uzunluguna bakildi cok guzel cikti bisey yok dedi aynen magnezyum verdi. Ondan sordum ben de
Benimde rahim uzunluğuna baktı rahim ağzında açılma var mı ona baktı bi sıkıntı yok çok şükür, umarım biran önce geçer kasılmalarımız günde iki defa mı alıyorsun magnezyumu ?

Merhaba,haftaya aksilik olmazsa transferim olucak cok heyecanliyim hem mutluyum hem cok korkuyorum,doktorum rahim duvari ince biraz dedi moralim bozuk,sizden tecrubelerinuzi paylasmanizi istiyorum simdiden tesekkurler..

Arkadaslar az önce doktordan gwldim rahim agzi 26 mm oldugu icin erken dogum riskim varmis heyet raporu verdi umarim bebek 28. Haftaya kadar anne karninda kalabilir yoksa hayatta kalması zor dedi. Cok mutsuzum daha dün birsürü alisveris yapmistim oğluma ya beni erkenden birakirasa :(

Arkadaslar az önce doktordan gwldim rahim agzi 26 mm oldugu icin erken dogum riskim varmis heyet raporu verdi umarim bebek 28. Haftaya kadar anne karninda kalabilir yoksa hayatta kalması zor dedi. Cok mutsuzum daha dün birsürü alisveris yapmistim oğluma ya beni erkenden birakirasa :KK43:
Canım dinlen hiç kalkma meryem süresini okumaya birde her gün ya mübdi ismini zikret dualarımızdasın

Back