• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Gunaydin kizlar ikili testimin sonucu cikmis ve doktorum kanimin yuksek çıktığını soylemis 34 yasindayim. Bir bilginiz varmi. 16.hafta gelsin bidaha kan versin demis. Kan yuksekligi ne demek catlayacam 16.haftaya kadar :KK43:
Benimde ikili testim kan sonucum yüksek çıktı ama kombine degerim iyiydi. Üçlü testim da aksine iyi çıktı. Kafana takma canım inşallah bişey olmayacak
Günaydın arkadaşlar
Son 3 gün
pzt kalp atışı duyabilecekmiyim diye şafak sayiyorum
Inşallah kalp atışını gümbür gümbür duyarsın canım ;)

Arkadaslar az önce doktordan gwldim rahim agzi 26 mm oldugu icin erken dogum riskim varmis heyet raporu verdi umarim bebek 28. Haftaya kadar anne karninda kalabilir yoksa hayatta kalması zor dedi. Cok mutsuzum daha dün birsürü alisveris yapmistim oğluma ya beni erkenden birakirasa :KK43:
Allah korusun canim.sen dinlen ve dua et sadece.kaldi ki 26 mm cok kisa degil.ama ihmal etme.bence 3 gun sonra falan baska bir doktora git.birde orada olctur.eger 26 mm altinia dustuyse hastaneye yatirabiliyorlar.hicbirsey yapma.ayaklarini biraz yuksege uzatip wc harici kalkma.dua et bol bol.olumlu dusun olumlu olsun

Kan testi verdim canlarim sonucunu bekliyorum insallah hayirli haberler alirim idrar testinde ikinci cizgi silik cikti sizce hamilemiyimmmm
Benimde cook silik cikmisti erken kan verdim ve hic beklemiyodum ikincide olmadi diyodum esimle cay icmeye bi yere gectik haber bekliyodum aradim nedir test sonucu dedim 25.52 dedi hic unutamam artik o ani pozitif hamilesiniz deyince yanlislik olabilirmi demistimm ayyy o gunu tekrar yasadim rabbim insallah pozitif diye sevinmeni nasip etsin cnm hayirlisi olsun insallah :)
Amin ins canim allahim devamini nasip eder ins biim durumumzda olan bekleyen iteyen herese nasip etsin

Benimde ikili testim kan sonucum yüksek çıktı ama kombine degerim iyiydi. Üçlü testim da aksine iyi çıktı. Kafana takma canım inşallah bişey olmayacak

Inşallah kalp atışını gümbür gümbür duyarsın canım :KK66:
Tesekkur ederim cnm bu 16.haftada yapilacak olan test üçlü test sanirim. Kandaki beta-hcg yuksek galiba degilmi kanin yuksek cikmasi? Cnm kusura bakma sorular soruyorum ama endiseliyim....

Tesekkur ederim cnm bu 16.haftada yapilacak olan test üçlü test sanirim. Kandaki beta-hcg yuksek galiba degilmi kanin yuksek cikmasi? Cnm kusura bakma sorular soruyorum ama endiseliyim....
Benimde o f-HCG yüksek çıkmıştı ama üçlü test normal çıktı. Amniyonsentez önerdi fakat kabul etmedim

Back