• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Nette de boss yere para vermeyinn amac karni nemli tutup gerilmeyi yumusatmakk en iyisi sivi vazalin sabah aksam surun dio dokror cnm vazalin de kararma yapar diorlar bnde kararsiz kaldim cok sukur simdilik birsey yok ama ilerde mutlaka olacak herhalde cnm gobisler buyudukce
Madem nemli olması önemli en doğal şey hakiki zeytinyağı kullanılabilir bnm daha göbüş yok hiç araştırma yapmadım sizi okuyunca bu geldi aklıms

nasıl erken doğumu tetikliyomuş canım :KK17: ben de krem sürüyorum mecburen ellemek zorunda kalıyorum sıkıntı olurmu ki... ???
canım sıkmadan yap normal dokunsan birsey olmaz :) suanda süt gelmeye meyillli eğer sıkılırsa süt gelebilir ve o da doğumu tetikleyebilir :)

Insallah allahim karnindaki melegi sana bagislasin. Cocugunu dusurmekten korkan veya endişe eden hamile kadin bu duayı: Ya mübdiü celle celalühü diye sag elini karnina koyup 99 kere tekrarlarsa allahu teâlâ bebegini her turlu kotulukten korur. Cnm bende okuyorum hep, sende oku. Insan rahatliyor.
Tmm cnm tsekkurler okucam

[hoşumuzafunder, post: 38753487, member: 537234"]canım sıkmadan yap normal dokunsan birsey olmaz :) suanda süt gelmeye meyillli eğer sıkılırsa süt gelebilir ve o da doğumu tetikleyebilir :)[/QUOTE]

Tmm canım dikkat edicem artık.. Kızlar bu arada annem bana bişeyler yapmaya başlamış:KK76::KK76: cok hos..

Eklentiler

• IMG_20150108_175623.jpg
    IMG_20150108_175623.jpg
    156,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20150108_175605.jpg
    IMG_20150108_175605.jpg
    125,5 KB · Görüntüleme: 77
[QCanım trana"minim, post: 38733339, member: 549872"]Valla bisi anlamadim genede tesekkurlerr su an taransferimden 10 gun gectiya neyse opt sagol cnm

Canım transfer olduğun gün doktorlar iki haftalık hamile gözüyle görüyorlar yani sen transferden sonra 10 gun geçtiyse 3 hafta 3 günlük gebesin..[/QUOTE]
Cok teskkurler cvp icin

[hoşumuzafunder, post: 38753487http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ikiz-bebek-hazirligi-miniklere-neler-yapilir-neler-alinir.785564/ member: 537234"]canım sıkmadan yap normal dokunsan birsey olmaz :) suanda süt gelmeye meyillli eğer sıkılırsa süt gelebilir ve o da doğumu tetikleyebilir :)

Tmm canım dikkat edicem artık.. Kızlar bu arada annem bana bişeyler yapmaya başlamış:KK76::KK76: cok hos..[/QUOTE] Ay bunlar cok guzel aldiklarinizi yaptiginiz hazirliklari filan burda da paylasin fikir olsun bayildim ne guzel seyler

[hoşumuzafunder, post: 38753487, member: 537234"]canım sıkmadan yap normal dokunsan birsey olmaz :) suanda süt gelmeye meyillli eğer sıkılırsa süt gelebilir ve o da doğumu tetikleyebilir :)

Tmm canım dikkat edicem artık.. Kızlar bu arada annem bana bişeyler yapmaya başlamış:KK76::KK76: cok hos..[/QUOTE]
Hmm ne güzeller annenin eline emeğine sağlık. Bizim anane babaanne de boş durmuyor:KK76::KK69:

canim lohusalik donemi :oops::oops:
Adamcagiz safak sayar gibi saydigi icin bir de o var aklinda olsun demistim ona :KK23:
canım sen 40 diye düşünme hiç. sezeryanla olur sanırım çoğumuzun doğumu ki senin ikiz yanılmıyosam.. sezeryanda içini iyce temizledikleri için çok sürmüyomuş lohusalık. bi arkadaşım sezeryanla doğum yapmıştı o da 1 hafta filan bi kanamam oldu sonrasında bişe yok dedi. zaten de o kanama uzak durmmızın nedeni galiba.. neyse enişte 40 gün saysın yine de sürpriz olsun :KK70::KK70::KK70:

Tmm canım dikkat edicem artık.. Kızlar bu arada annem bana bişeyler yapmaya başlamış:KK76::KK76: cok hos..
Hmm ne güzeller annenin eline emeğine sağlık. Bizim anane babaanne de boş durmuyor:KK76::KK69:[/QUOTE]
valla benim annem Allah canını sağ etsin tık yok örgü filan anlamaz düğmelerini bile ben dikerim annemin babamın :KK70: kayınvalideme de ben dedim hiç bişe örcem filan die uğraşma diye çünkü eltimin kızına yapmıştı yaptıklarını gördüm biraz yaşından dolayı gözleri net değil kayınvalidemin şaşırdığı filan oluyo ama ben kendim yelek yaptım 2 tane bi ara pc ye yüklersem eklerim fotosunu paşamın yeleklerini :KK69: gerçi birinde kalpler var cinsiyetini bilmeden yapmıştım :KK70:bi de battaniye yapmayı düşünüyorum örgü ama model bulamadım bi de yaza denk gelcek ya nasıl yaparım nasıl olur karar veremedim o yzüden bi türlü. şimdi de üçüncü yelege basladım onu da ya hırka ya yelek yapcam. ha örgü olarak eltim de sağolsun mavi beyaz patik örmüş :KK19:

kızlar bugün yine gördüm geldim oğluşumu.. hareketliydi ultrasonda dr maşallah hareketli dedi. hatta bacaklarını iyce bi açıp tam net poz verdi. :KK46: 19 haftalık dedi ultrasona göre.:nazar: korkma artık evham yapma bebeğin gayet iyi dedi. demekki ben hissedemiyorum hareketleri sorun bende. yada eşi önde olursa bebeğin o da hareketleri hissetmeyi engellermiş. aman iyi olsun da biraz daha bekliycez artık tekmelenmek için :KK30:kıyamam eşim de dr un yanından çıktım hemen hala erkek mi diyo :KK70: evet hala erkek dedim. o bi kız için beni sürükleyecek kesin yine tüp bebek merkezine.. geçenlerde konusu açıldı orda kalan 9 tane sabi var nolcak onlar diyo :KK70::KK70:

Hmm ne güzeller annenin eline emeğine sağlık. Bizim anane babaanne de boş durmuyor:KK76::KK69:
valla benim annem Allah canını sağ etsin tık yok örgü filan anlamaz düğmelerini bile ben dikerim annemin babamın :KK70: kayınvalideme de ben dedim hiç bişe örcem filan die uğraşma diye çünkü eltimin kızına yapmıştı yaptıklarını gördüm biraz yaşından dolayı gözleri net değil kayınvalidemin şaşırdığı filan oluyo ama ben kendim yelek yaptım 2 tane bi ara pc ye yüklersem eklerim fotosunu paşamın yeleklerini :KK69: gerçi birinde kalpler var cinsiyetini bilmeden yapmıştım :KK70:bi de battaniye yapmayı düşünüyorum örgü ama model bulamadım bi de yaza denk gelcek ya nasıl yaparım nasıl olur karar veremedim o yzüden bi türlü. şimdi de üçüncü yelege basladım onu da ya hırka ya yelek yapcam. ha örgü olarak eltim de sağolsun mavi beyaz patik örmüş :KK19:[/QUOTE]
Maşallah canım örgü orebiliyorsun. Ben bir tane zor yaptım. Kabiliyet yok mendil yaptım Anca:KK53:
kızlar bugün yine gördüm geldim oğluşumu.. hareketliydi ultrasonda dr maşallah hareketli dedi. hatta bacaklarını iyce bi açıp tam net poz verdi. :KK46: 19 haftalık dedi ultrasona göre.:nazar: korkma artık evham yapma bebeğin gayet iyi dedi. demekki ben hissedemiyorum hareketleri sorun bende. yada eşi önde olursa bebeğin o da hareketleri hissetmeyi engellermiş. aman iyi olsun da biraz daha bekliycez artık tekmelenmek için :KK30:kıyamam eşim de dr un yanından çıktım hemen hala erkek mi diyo :KK70: evet hala erkek dedim. o bi kız için beni sürükleyecek kesin yine tüp bebek merkezine.. geçenlerde konusu açıldı orda kalan 9 tane sabi var nolcak onlar diyo :KK70::KK70:
Gözün aydın kız için rahat etmiştir. Gogusunu sordun mu ?o_O 9 sabi maşallah:nazar: bizim de 3 tane var:D

valla benim annem Allah canını sağ etsin tık yok örgü filan anlamaz düğmelerini bile ben dikerim annemin babamın :KK70: kayınvalideme de ben dedim hiç bişe örcem filan die uğraşma diye çünkü eltimin kızına yapmıştı yaptıklarını gördüm biraz yaşından dolayı gözleri net değil kayınvalidemin şaşırdığı filan oluyo ama ben kendim yelek yaptım 2 tane bi ara pc ye yüklersem eklerim fotosunu paşamın yeleklerini :KK69: gerçi birinde kalpler var cinsiyetini bilmeden yapmıştım :KK70:bi de battaniye yapmayı düşünüyorum örgü ama model bulamadım bi de yaza denk gelcek ya nasıl yaparım nasıl olur karar veremedim o yzüden bi türlü. şimdi de üçüncü yelege basladım onu da ya hırka ya yelek yapcam. ha örgü olarak eltim de sağolsun mavi beyaz patik örmüş :KK19:
Maşallah canım örgü orebiliyorsun. Ben bir tane zor yaptım. Kabiliyet yok mendil yaptım Anca:KK53:

Gözün aydın kız için rahat etmiştir. Gogusunu sordun mu ?o_O 9 sabi maşallah:nazar: bizim de 3 tane var:D[/QUOTE]
evet sordum canım onu da dr da çok uğraşma sıkma dedi. normalmiş süt üretimine hazırlanıyo memişler dedi. :) benim dr umun konuşmaları çok tatlı ya oğluşumun pipisinden yumurtalıklarından bahsederken de hiç sansüre gerek duymuyo :KK70:

C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. evet elim yatkındır örgüye dikişe filan benim. kız unutmuşum bi de yıllar önce öylesine bi kırkyama yada ulama dediklerinden yapmıştım o da tesadüf mavibeyazdı oğluma kısmetmiş. yaz çocuğu olcak ya onu baya kullanırım sanırım

Back