Madem nemli olması önemli en doğal şey hakiki zeytinyağı kullanılabilir bnm daha göbüş yok hiç araştırma yapmadım sizi okuyunca bu geldi aklımsNette de boss yere para vermeyinn amac karni nemli tutup gerilmeyi yumusatmakk en iyisi sivi vazalin sabah aksam surun dio dokror cnm vazalin de kararma yapar diorlar bnde kararsiz kaldim cok sukur simdilik birsey yok ama ilerde mutlaka olacak herhalde cnm gobisler buyudukce
canım sıkmadan yap normal dokunsan birsey olmaz :) suanda süt gelmeye meyillli eğer sıkılırsa süt gelebilir ve o da doğumu tetikleyebilir :)nasıl erken doğumu tetikliyomuş canımben de krem sürüyorum mecburen ellemek zorunda kalıyorum sıkıntı olurmu ki... ???
Tmm cnm tsekkurler okucamInsallah allahim karnindaki melegi sana bagislasin. Cocugunu dusurmekten korkan veya endişe eden hamile kadin bu duayı: Ya mübdiü celle celalühü diye sag elini karnina koyup 99 kere tekrarlarsa allahu teâlâ bebegini her turlu kotulukten korur. Cnm bende okuyorum hep, sende oku. Insan rahatliyor.
[QCanım trana"minim, post: 38733339, member: 549872"]Valla bisi anlamadim genede tesekkurlerr su an taransferimden 10 gun gectiya neyse opt sagol cnm
Hayirlisiyla hepimiz kavusalim tesekkuerl cvp icin canimoooocanım benim ikiz. 12. gün 860, 14. gün 2400 ve 16. gün 6900 lü bişeydi..sana da allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.
canim lohusalik donemivebahargeldi canim +40 gün ne demekki??
[hoşumuzafunder, post: 38753487http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ikiz-bebek-hazirligi-miniklere-neler-yapilir-neler-alinir.785564/ member: 537234"]canım sıkmadan yap normal dokunsan birsey olmaz :) suanda süt gelmeye meyillli eğer sıkılırsa süt gelebilir ve o da doğumu tetikleyebilir :)
[hoşumuzafunder, post: 38753487, member: 537234"]canım sıkmadan yap normal dokunsan birsey olmaz :) suanda süt gelmeye meyillli eğer sıkılırsa süt gelebilir ve o da doğumu tetikleyebilir :)
canım sen 40 diye düşünme hiç. sezeryanla olur sanırım çoğumuzun doğumu ki senin ikiz yanılmıyosam.. sezeryanda içini iyce temizledikleri için çok sürmüyomuş lohusalık. bi arkadaşım sezeryanla doğum yapmıştı o da 1 hafta filan bi kanamam oldu sonrasında bişe yok dedi. zaten de o kanama uzak durmmızın nedeni galiba.. neyse enişte 40 gün saysın yine de sürpriz olsuncanim lohusalik donemi
Adamcagiz safak sayar gibi saydigi icin bir de o var aklinda olsun demistim ona
Hmm ne güzeller annenin eline emeğine sağlık. Bizim anane babaanne de boş durmuyorTmm canım dikkat edicem artık.. Kızlar bu arada annem bana bişeyler yapmaya başlamışcok hos..
valla benim annem Allah canını sağ etsin tık yok örgü filan anlamaz düğmelerini bile ben dikerim annemin babamınHmm ne güzeller annenin eline emeğine sağlık. Bizim anane babaanne de boş durmuyor
Gözün aydın kız için rahat etmiştir. Gogusunu sordun mu ?kızlar bugün yine gördüm geldim oğluşumu.. hareketliydi ultrasonda dr maşallah hareketli dedi. hatta bacaklarını iyce bi açıp tam net poz verdi.19 haftalık dedi ultrasona göre. korkma artık evham yapma bebeğin gayet iyi dedi. demekki ben hissedemiyorum hareketleri sorun bende. yada eşi önde olursa bebeğin o da hareketleri hissetmeyi engellermiş. aman iyi olsun da biraz daha bekliycez artık tekmelenmek için kıyamam eşim de dr un yanından çıktım hemen hala erkek mi diyo evet hala erkek dedim. o bi kız için beni sürükleyecek kesin yine tüp bebek merkezine.. geçenlerde konusu açıldı orda kalan 9 tane sabi var nolcak onlar diyo
Maşallah canım örgü orebiliyorsun. Ben bir tane zor yaptım. Kabiliyet yok mendil yaptım Ancavalla benim annem Allah canını sağ etsin tık yok örgü filan anlamaz düğmelerini bile ben dikerim annemin babamınkayınvalideme de ben dedim hiç bişe örcem filan die uğraşma diye çünkü eltimin kızına yapmıştı yaptıklarını gördüm biraz yaşından dolayı gözleri net değil kayınvalidemin şaşırdığı filan oluyo ama ben kendim yelek yaptım 2 tane bi ara pc ye yüklersem eklerim fotosunu paşamın yeleklerini gerçi birinde kalpler var cinsiyetini bilmeden yapmıştım bi de battaniye yapmayı düşünüyorum örgü ama model bulamadım bi de yaza denk gelcek ya nasıl yaparım nasıl olur karar veremedim o yzüden bi türlü. şimdi de üçüncü yelege basladım onu da ya hırka ya yelek yapcam. ha örgü olarak eltim de sağolsun mavi beyaz patik örmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?