Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hissediyorum valla çok güzel bir duygu. Rabbim herkese nasip etsinGunaydiinn kizlarrr ben hala tekme falan hissetmiyordum cildiricam sinirden benim kuzular sanki biraz tembel:)
Inşallah canım..Bu zor süreçten sonra bebeklerimizi görebilmek ne güzel bir duygu. Rabbim isteyen herkese versin ve kimseyi evlat hasretiyle ve evladıyla sınamasın inşallahGünaydın güzellikler bebeğimi gördüm geliyorum maşallah çok iyi :) Allah hepimize hayirli doğum versin :)
Darisi basima ozaman:)nasil nerende hissediyorsun?[/QUOTE]Farisi ="cantan3m, posnasip nerede member: 482919"]Ben hissediyorum valla çok güzel bir duygu. Rabbim herkese nasip etsin
16. Haftada hissedilir diyor olabilir canım takip et hareketleriGunaydin kizlar bennde nadir hissediyirum baloncuk gibi kelebek gibi bisiler erken daha sanirim 15+4 daha
Maşallah canım amin inşallah :)Günaydın güzellikler bebeğimi gördüm geliyorum maşallah çok iyi :) Allah hepimize hayirli doğum versin :)
Ortalarda sağ tarafta gün geçtikçe daha iyi hissetmiyorum. Otururken, yatarken. Kalp çarpması gibi[/QUOTE]Maşallah cantan3m, post: 38654508, member: 482919"]Darisi basima ozaman:)nasil nerende hissediyorsun?
Uykum geldi yaaaa :) oğlun tepki veriyor mu ? Hissediyor musun ?[/QUOTE]Hayır E="cantan3m, post: 38651073, member: 482919"]Evet yeniyil rehaveti cokmus herkese :)
Tamam canim.yazarim tabi memmuniyetle.Sıkılmak ne demek... böyle tecrübeleri okumak faydalı oluyo. ben de bikaç parça bişey almak istiyorum ama ne alacağımı bilemiyorum. doğum yazın. neler daha kullanışlı olur pek bilemiyorum. o yüzden çok faydalı oluyo. aldıkça yazmaya devam lütfen :)
Iyi olmana sevindim canim.Sikmak ne demek?yuzumde bi gulumseme ile okuyorum surekli.beni cok mutlu ediyor bunlari okumak.hep yaz hep anlat lutfen
Uykum geldi yaaaa :) oğlun tepki veriyor mu ? Hissediyor musun ?[/QUOTE]Hayır E="cantan3m, post: 38651073, member: 482919"]Evet yeniyil rehaveti cokmus herkese :)
kızlar hepinize güzel bir yıl diliyorum bebişlerimizle birlikte bu yıl bixim yılımız olacak inşallah.
Salı gunu kontrolüm vardı cok şükür bebeklerim iyiler.
Biri 190 digeri 207 grammış ill kez gramlarını öğrendik
oğluşu bu sefer daha net gördük kız zaten her zaman daha hareketli.
Hareketlerini hissetmiyorum ben doktora sordum normal dedi 2-3 hafta sonra hissedermişim.. Ama tabi burda erkenden hissedenler var değişiyor bu durum.
Önemli olan ii olmaları varsın gec hissedelim napalım