• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

İ
Günaydın güzellikler bebeğimi gördüm geliyorum maşallah çok iyi :) Allah hepimize hayirli doğum versin :)
Inşallah canım..Bu zor süreçten sonra bebeklerimizi görebilmek ne güzel bir duygu. Rabbim isteyen herkese versin ve kimseyi evlat hasretiyle ve evladıyla sınamasın inşallah

Farisi ="cantan3m, posnasip nerede member: 482919"]Ben hissediyorum valla çok güzel bir duygu. Rabbim herkese nasip etsin:KK36:
Darisi basima ozaman:)nasil nerende hissediyorsun?[/QUOTE]
Ortalarda sağ tarafta gün geçtikçe daha iyi hissetmiyorum. Otururken, yatarken. Kalp çarpması gibi:KK49:

Maşallah cantan3m, post: 38654508, member: 482919"]Darisi basima ozaman:)nasil nerende hissediyorsun?[/QUOTE]
Ortalarda sağ tarafta gün geçtikçe daha iyi hissetmiyorum. Otururken, yatarken. Kalp çarpması gibi:KK49:[/QUOTE]
Masallah sana ozammann:))

Hayır E="cantan3m, post: 38651073, member: 482919"]Evet yeniyil rehaveti cokmus herkese :)[/QUOTE]
Uykum geldi yaaaa :) oğlun tepki veriyor mu ? Hissediyor musun ?[/QUOTE]
Hayır canım sen söyledikten sonra çok uğraştım duymak için ama benimki rahatina duskun galiba çokhareket etmiyo :)

Maşallah cantan3m, post: 38654508, member: 482919"]Darisi basima ozaman:)nasil nerende hissediyorsun?
Ortalarda sağ tarafta gün geçtikçe daha iyi hissetmiyorum. Otururken, yatarken. Kalp çarpması gibi:KK49:[/QUOTE]
Masallah sana ozammann:))[/QUOTE]
Hayır E="cantan3m, post: 38651073, member: 482919"]Evet yeniyil rehaveti cokmus herkese :)
Hayır canım sen söyledikten sonra çok uğraştım duymak için ama benimki rahatina duskun galiba çokhareket etmiyo :)[/QUOTE]
Neyse kızlar birgün onlarda size kendini hissettirecek merak etmeyin ;)

Sıkılmak ne demek... böyle tecrübeleri okumak faydalı oluyo. ben de bikaç parça bişey almak istiyorum ama ne alacağımı bilemiyorum. doğum yazın. neler daha kullanışlı olur pek bilemiyorum. o yüzden çok faydalı oluyo. aldıkça yazmaya devam lütfen :)
Tamam canim.yazarim tabi memmuniyetle.

Sikmak ne demek?yuzumde bi gulumseme ile okuyorum surekli.beni cok mutlu ediyor bunlari okumak.hep yaz hep anlat lutfen
Iyi olmana sevindim canim.
ben yazmaya devam ederim tabi aldikca.
daha bebislere oda yapacaz besik dolap secicez.bebek arabasi vs.vs.paylasmak hepimize faydali olacaktir karsilikli.

Hayır E="cantan3m, post: 38651073, member: 482919"]Evet yeniyil rehaveti cokmus herkese :)
Hayır canım sen söyledikten sonra çok uğraştım duymak için ama benimki rahatina duskun galiba çokhareket etmiyo :)[/QUOTE]
Normalde 20. Hafta sonrasi hissedilirmis.dr.da aynisini dedi bana.ama ben 18. Haftadan itibaren hissetmeye basladim.genelde tecrubeli anneler biraz daha erken hissedebilirmis.sen de yakinda farketmeye baslayacaksin canim

kızlar hepinize güzel bir yıl diliyorum bebişlerimizle birlikte bu yıl bixim yılımız olacak inşallah.
Salı gunu kontrolüm vardı cok şükür bebeklerim iyiler.
Biri 190 digeri 207 grammış ill kez gramlarını öğrendik
oğluşu bu sefer daha net gördük kız zaten her zaman daha hareketli.
Hareketlerini hissetmiyorum ben doktora sordum normal dedi 2-3 hafta sonra hissedermişim.. Ama tabi burda erkenden hissedenler var değişiyor bu durum.
Önemli olan ii olmaları varsın gec hissedelim napalım

kızlar hepinize güzel bir yıl diliyorum bebişlerimizle birlikte bu yıl bixim yılımız olacak inşallah.
Salı gunu kontrolüm vardı cok şükür bebeklerim iyiler.
Biri 190 digeri 207 grammış ill kez gramlarını öğrendik
oğluşu bu sefer daha net gördük kız zaten her zaman daha hareketli.
Hareketlerini hissetmiyorum ben doktora sordum normal dedi 2-3 hafta sonra hissedermişim.. Ama tabi burda erkenden hissedenler var değişiyor bu durum.
Önemli olan ii olmaları varsın gec hissedelim napalım

Merhaba sevgili anneler.. Bende sanki oğluşumu hissediyorum. :KK54: Dün mesela babası dizlerime yatmıştı. Başının karnıma değen kısmında kımıldamalar oldu. Ara sıra böyle kımıldamalar hissediyorum, birde kasık kısmıma doğru da seyirmeler oluyor bazen. Oğlumun hareketleridir bunlar inşallah:KK28:

Back