• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Selamm kizlar:KK54:bugun bebegime ilk defa biseyler aldim.kipada paket icinde 5li ve 3lu badilerde indirim vardi kaliteleride iyi gibi yumusacik.5li olani sari beyaz tonlarinda aldim nolur nolmaz dr. bu sefer Erkek der diye.ama 3lu pakettekini pembe aldim.bebek alisverisi cok zevkliymis ama
Gule gule giydir cnm insallah bizlere de almak nasip olsun ama benim kayinvalidem alacak herseyi muhtemelen. Birkeresinde dedim ki anne ilk kiyafetini sen al ugur getirsin dedim. Diyor ki ben alcam tabi baska kim alcak. cok bilmis bir uyuz oldum anlatamam :)

Gule gule giydir cnm insallah bizlere de almak nasip olsun ama benim kayinvalidem alacak herseyi muhtemelen. Birkeresinde dedim ki anne ilk kiyafetini sen al ugur getirsin dedim. Diyor ki ben alcam tabi baska kim alcak. cok bilmis bir uyuz oldum anlatamam :)
Valla canim aslinda bizimkiler de oyle diyor ama ben hep ozenmisimdir bebek alisverisi yapmaya o yuzden begendigimi almak istiyorum.Allah giydirmeyi nasip etsin cumlemize

Merhaba sevgili anneler.. Bende sanki oğluşumu hissediyorum. :KK54: Dün mesela babası dizlerime yatmıştı. Başının karnıma değen kısmında kımıldamalar oldu. Ara sıra böyle kımıldamalar hissediyorum, birde kasık kısmıma doğru da seyirmeler oluyor bazen. Oğlumun hareketleridir bunlar inşallah:KK28:
Maşallah sizeee:nazar: rabbim tüm isteyenlere bugünleri nasip etsin:KK73:

Merhabalar herkese.bugun detayli ultrasonumuz vardi.allahim sukurler olsun o kadar tatlilar ki.hersey yolundaymis cok sukur.kizim yuzunu gostermiyor ama olsun dr.birdaha fotograf cekimine gelin dedi.oglan ayni babasi yaaaa.inanamazsiniz o kadar belli ki.herseyleri olusmus cok sukur.darisi hepinizin basina.:KK15::KK15:

Merhabalar herkese.bugun detayli ultrasonumuz vardi.allahim sukurler olsun o kadar tatlilar ki.hersey yolundaymis cok sukur.kizim yuzunu gostermiyor ama olsun dr.birdaha fotograf cekimine gelin dedi.oglan ayni babasi yaaaa.inanamazsiniz o kadar belli ki.herseyleri olusmus cok sukur.darisi hepinizin basina.:KK15::KK15:
Aaayy ne güzel maşallah maşallah nazar değmesin tü tü tüüü:nazar::nazar::nazar: bende 27 sinde gitcem. Inşallah herşey yolunda gidiyordur hepimiz icin:D

Kizlar bebegimin cicileri.haa birde bugün buhar makinesi aldik.kendimizde kullanicaz o yuzden erken aldik.
20150103_193323.jpg

O OzlTzk cok güzel ya ama benim ultrasoncu gerek yok o kadar para ödemeye zaten ikiz olunca yeterli görünmüyor dedi adam çok siradanlastiriyor olayi en sonunda çok kotu azarliycam kendimi tutuyorum:KK43:çok mu pahali detayli ultrason?
Tatlim benimde ikiz.normal gebe arkadasimin yarim saat surmustu.bizde oglan cok guzel goruntu verdi.ama kiz surekli arkasini dondu.o yuzden suresi uzadi.toplamda 2 bucuk saat surdu.detayli ultrason aslinda dr.larin kendini garantiye almak icin yonlendirdikleri bir olaymis.benim dr.da oyle dedi.allah korusun cocukta bi sikinti olursa detayliyada gitmistiniz diye kendilerini kurtaracaklar.ama bizde fetal eko diye birsey yapildi.kalbe tum detaylari ile bakildi.benim daha onceki gebeligimde 38+6 da bebegi kaybetmistim.sebebi bulunamamisti.sanirim onun icin istendi.cunku normal ultrasonda kalp belli bi dereceye kadar gorunuyormus.ikiz icin detayli ultrason 350 tl 150 tl fetal toplam 500 verdik.

OTE="aycavus, post: 38660878, member: 640018"]Dun bebisimizi gormeye gittik gayet iyi. Ama ani kramo giriyor normalmi[/QUOTE]
Anı kramp bende de çok oldu canım ama şuan yok duruma da sormadım niye oluyo diye. Niye olur ki acaba kramplar?

[QUsahra10, post: 38661138, member: 379391"]Tesekkur ederm cnm.ama erkek bebekler icin daha guzel ve canli renkler vardi.kiz bebeklerde pek secenek olmuyor.bi goz atmani tavsiye ederim oglusun icin[/QUOTE]
Ah canım ah burda kipa ne gezer :( bebek mağazaları var tabi ama hep klasik şeyler değişik güzel bişeyler yok. Bakalım Şubat tatilinde ankaraya gitmeyi düşnuyorum belki alırım ordan biseyler

[QUsahra10, post: 38661138, member: 379391"]Tesekkur ederm cnm.ama erkek bebekler icin daha guzel ve canli renkler vardi.kiz bebeklerde pek secenek olmuyor.bi goz atmani tavsiye ederim oglusun icin
Ah canım ah burda kipa ne gezer :KK43: bebek mağazaları var tabi ama hep klasik şeyler değişik güzel bişeyler yok. Bakalım Şubat tatilinde ankaraya gitmeyi düşnuyorum belki alırım ordan biseyler[/QUOTE]
Dogru sen adiyamandaydin degilmi.olsun sende bi liste yapar toptan alirsin istedigin seyleri tatile gittiginde

Back