• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Merhabalar herkese.bugun detayli ultrasonumuz vardi.allahim sukurler olsun o kadar tatlilar ki.hersey yolundaymis cok sukur.kizim yuzunu gostermiyor ama olsun dr.birdaha fotograf cekimine gelin dedi.oglan ayni babasi yaaaa.inanamazsiniz o kadar belli ki.herseyleri olusmus cok sukur.darisi hepinizin basina.:KK15::KK15:
canım maşallah kuzularaaaaaa :) ben de detaylıdan gelince rahatlamıştım :) sağlıklı deyince dünyalar benim oldu :) kız da annesine benziyordur inşallah :) kıza talip olabiliriz belki :)

O OzlTzk benim dr bakmiyor odasindaki ultrasonla bana hastanede ultrason için ayrıca sira alip ücret ödüyor uz her seferinde dr um ikiz olduklari için ben burada detayli göremiyorum o yüzden ultrasona yönlendirdi bize onlari söyleyen de ultrason dr zaten kendi dr umda tüp bebekle hamile kalmis ikizleri var:)adam anlamiyor halimizden habire ona ne gerek var buna ne gerek var diyip duruyor uyuz

Kizlaar merhaba.. 7. Haftam oldu bile zaman artik daha cabuk geciyo sanki ilk gunlere gore. Tabi kalp atisini duyunca daha rahatliyo insan. Doktorum benden kan ve idrar testleri istemisti bugun onlarin sonucunu ogrendin. Tsh 6ya yakin bi degerdi. Normal aralik 0_4 mus ama gebelikte 2bucuga kadar olmasi isteniyomus. Doktorumda fazla zaman kaybetmeden endokrinoloji uzmaniyla gorusmemi istedi ve ilaca basladim 1 ay icinde dusmesini umut ediyoruz. Bebege zarari olabilen bi durummus genetik ve iyot eksikliginden kaynaklaniyomus. Sizlerde ihmal etmeyin baktirin muhakkak.. hepinizin kandili mubarek dualari kabul olsun insallah
Bende troid hastasıyım hamile kalmadan önce 1,1 di hamile kalınca hemen yükseldi ilacı yükselttim ona rağmen yükselmeye devam etti şu anda ilacı 150 ye çıkardım bir de dereotu da yiyiyorum düştü çok şükür tavsiye ederim ;)

Merhaba arkadaşlar sayfalar çok ilerlemiş zevkle okudum çiciler alınmış bebişler görülmüş iyi haberler alınmış çok sevindim cici alanlar güle güle giydirsin inşallah bende kalp atışından sonra ilk defa bu kadar heyecanlandım bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyordu çok komikti kolu bacağı ilk defa bu kadar ayrıntılı gördük cinsiyet ancak 16. Haftada dedi bende alışveriş planlamıştım ama cinsiyet belli olmayınca plan yattı ama çok çok çok mutluyum Rabb'ime şükürler olsun :)

OTE="aycavus, post: 38660878, member: 640018"]Dun bebisimizi gormeye gittik gayet iyi. Ama ani kramo giriyor normalmi
Anı kramp bende de çok oldu canım ama şuan yok duruma da sormadım niye oluyo diye. Niye olur ki acaba kramplar?[/QUOTE]
Cnm kramplar genelde magnezyum eksikliğinden oluyormuş. Her gün bir tane maden suyu iç. Hem magnezyum hem kalsiyum deposuymuş. Devam ederse doktoruna söyle takviye veriyorlarmış...

Merhaba arkadaşlar sayfalar çok ilerlemiş zevkle okudum çiciler alınmış bebişler görülmüş iyi haberler alınmış çok sevindim cici alanlar güle güle giydirsin inşallah bende kalp atışından sonra ilk defa bu kadar heyecanlandım bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyordu çok komikti kolu bacağı ilk defa bu kadar ayrıntılı gördük cinsiyet ancak 16. Haftada dedi bende alışveriş planlamıştım ama cinsiyet belli olmayınca plan yattı ama çok çok çok mutluyum Rabb'ime şükürler olsun :)
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) çok şükür

oh oh ne güzel rabbi hayırlısıyla kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah

bebeklerin-vucut-dili-2.jpg
Günaydın hayırlı pazarlar olsun herkese=)

Pbb: 38666750 .!.:
Anı kramp bende de çok oldu canım ama şuan yok duruma da sormadım niye oluyo diye. Niye olur ki acaba kramplar?
Cnm kramplar genelde magnezyum eksikliğinden oluyormuş. Her gün bir tane maden suyu iç. Hem magnezyum hem kalsiyum deposuymuş. Devam ederse doktoruna söyle takviye veriyorlarmış...[/QUOTE]
Maden suyu günlük içiyorum iyi olduğunu duymuştum :)

Günaydın kızlar:)dörtlü testimizin.sonucu çıktı çok mutluyum herşey yolunda risksiz çikti.Ikili testimiz de oyle cıkmıştı.9şubata ayrıntılı ultrason için gün aldık.Bebegim agırlık ve gelisim olarak 3 gün önden gidiyor.Maaşallah diyelim hayırlısıyla gelir inşaallah ;)

Back