• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Sesimi duyan varmi?hamis arkadaslar sali gunu ilk transferim oldu haftaya cuma gunu kan testim var cok umutluyum allahin izniyle sizin araniza katilmak icin sabirsizlaniyorum..arkadaslar bise daha sormak istiyorum benim sag kasigimda pit pit diye atiyor normalmi bu sizce...
Canım inşallah rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine hamiş olmayı nasip etsin ve aramıza gelirsin. Bu arada umut vermek gibi olmasın. Transferden sonra ben de kasık ağrısı yaşadım. Sevgiler:KK36:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin . bugün meraktan keseyi gorebilirmiyim diye doktora gittim asıl doktorumla randevum 12 ocakta ama merak iste bir kese gayet iyi ama diğeri çok çok minik belki büyür dedi hatta büyük olanın ultrason görüntüsünü verdi küçüğü vermedi acaba ultrason açısını mi ayarlayamadi cihazida çok iyi gibi gelmedi bu durumlar nasıl oluyor bilginiz varsa yardim eder misiniz doktorda sağolsun hic birşey demedi kesenin çapını falan söylemedi bende bilmiyorum ya neler sorulur nelere bakılır diye sadece kese var diğeri küçük dedi bu kadar vajinal ultrasonla bakmak istedi ama ben bise olur diye baktirmadim kucuk gorunmesi ultrason açisiyla alakalı olabilir mi inşallah öyledir keşke gitmeseydim 12 ocağı bekleseydim
Oncelikle hayırlı olsun bebislerin. Suan daha cok kucukler ve ilk muayene de alttan bakilir bisey olmaz alltan daha net gorulurdu. Neyse keseleri gormussun rahat ol bebeklerini de gorursun insallah hayirlisiyla. Kesenin capini altta solda yazar....

Oncelikle hayırlı olsun bebislerin. Suan daha cok kucukler ve ilk muayene de alttan bakilir bisey olmaz alltan daha net gorulurdu. Neyse keseleri gormussun rahat ol bebeklerini de gorursun insallah hayirlisiyla. Kesenin capini altta solda yazar....
İnşallah görünürler sağlıklı ilerler valla doktor hic olcmediki o yüzden görüntünün hicbir yerinde yazmiyo bende bilmediğimden sormadim meğer çap diye birşey varmış

İnşallah görünürler sağlıklı ilerler valla doktor hic olcmediki o yüzden görüntünün hicbir yerinde yazmiyo bende bilmediğimden sormadim meğer çap diye birşey varmış
Bu doktora bidaha gitme bence cnm hic bilgi falan vermiyor baksana hic birsey demeden gondermis bu ne yaa en iyisi sen kendi dr.nu bekle cnm sorcaklaribi liste yap ben oyle yapiyorum :) unutmiym diye

Kizlaar merhaba.. 7. Haftam oldu bile zaman artik daha cabuk geciyo sanki ilk gunlere gore. Tabi kalp atisini duyunca daha rahatliyo insan. Doktorum benden kan ve idrar testleri istemisti bugun onlarin sonucunu ogrendin. Tsh 6ya yakin bi degerdi. Normal aralik 0_4 mus ama gebelikte 2bucuga kadar olmasi isteniyomus. Doktorumda fazla zaman kaybetmeden endokrinoloji uzmaniyla gorusmemi istedi ve ilaca basladim 1 ay icinde dusmesini umut ediyoruz. Bebege zarari olabilen bi durummus genetik ve iyot eksikliginden kaynaklaniyomus. Sizlerde ihmal etmeyin baktirin muhakkak.. hepinizin kandili mubarek dualari kabul olsun insallah

[QUOTyeniyim an3m, popçu 649846, member: 482919"]Nasılsıniz kızlar:KK24: sessiz kaldı buralar:KK34:[/QUOTE]
Evet yeniyil rehaveti cokmus herkese :)

Cnm
Merhaba canım öncelikle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar::anneadayı:. Kan değerin güzel ikiz gebelik olabilir diye düşünüyorum. Kaç embriyo transfer edildi
hayırlı geceler arakadaşlar.cnm tek embriyo transfer edildi,bu arada iki kızım var benim ilk kızım aşılama 2. Si tüp bebek yöntemiyle dünyaya geldiler.3. De ikinci transferden kalan donmuş embriyolardı ama bitane transfer edildi kan değerim fazla artınca endişelendim ters bişimi var diye çünkü diğer hamileliklerimde gayet normal seyirde artış olmuştu kafam karıştı açıkcası mol gebelikte yükse artarmış hcg diye okumuştum hayırlısı bekleyip görücem pazartesi

Cnm

hayırlı geceler arakadaşlar.cnm tek embriyo transfer edildi,bu arada iki kızım var benim ilk kızım aşılama 2. Si tüp bebek yöntemiyle dünyaya geldiler.3. De ikinci transferden kalan donmuş embriyolardı ama bitane transfer edildi kan değerim fazla artınca endişelendim ters bişimi var diye çünkü diğer hamileliklerimde gayet normal seyirde artış olmuştu kafam karıştı açıkcası mol gebelikte yükse artarmış hcg diye okumuştum hayırlısı bekleyip görücem pazartesi
Maşallah canım Allah anali babali buyutsun. Inşallah düşündüğün gibi olmayacak:nazar::nazar::anneadayı:

Bu doktora bidaha gitme bence cnm hic bilgi falan vermiyor baksana hic birsey demeden gondermis bu ne yaa en iyisi sen kendi dr.nu bekle cnm sorcaklaribi liste yap ben oyle yapiyorum :) unutmiym diye
:) aynen iyi fikir sonradan kendi kendimi yemektense not alayim bi tarafa ;) ayrıca ultrasona çok gitmek iyi olmuyomus ayda 1 kere yeterli bebek rahatsız oluyormuş ses dalgalarindan bunu da yeni öğrendim simdi asla kendi doktorumdan başkasına gitmem

Back