• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

merhaba arkadaşlar 13 aralıkta transferim oldu transferin 10.günü lekelendim 13.günü tahlil günüm dü sonuç 109 çıktı hafta sonuna denk gelince 3 gün sonra ikinci tahlili yapalım dedi doktor 16. Günü değer 1200 çıktı bana biraz fazla artmış geldi sizce nasıl 5 ocakta kese görmeye çağırdı.bu artış sizce normalmi arkadaşlar
Merhaba canım öncelikle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar::anneadayı:. Kan değerin güzel ikiz gebelik olabilir diye düşünüyorum. Kaç embriyo transfer edildi

Gunaydin guzel anneler ve melekleri.biz sukur iyi olduk bu surecte destek olan sizlere tesekkur ederiz.hayirli cumalar.hayirli kandiller.hepimiz icin tek dilegim saglikla sihhatle cocuklarimizi kucagimiza alalim 2015 de.tedavi surecindeki arkadaslarada allah yardim etsin.rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve acisiyla sinamasin.bu yil bizim yilimiz olur insallah

Bugun evde olunca firsat bu firsat deyip oglumun sakladigim kiyafetlerini cikardim.bir bakayim dedim ise yarayanlara.boy boy body almisim.malum hep cis kaciyordu sagdan soldan.patikli tulumlari ilk aylarda kullanmisim.sonra hep alt ust takimlar kullanmisim.3-6 ay 6-9 ay.patikli altlari da ilk aylar kullanmisim.malum cabuk boy attiklarindan bu patikliler hemen kullanilamaz oluyor.onun yerine kisin iki kat alt pijama giydiriyodum.altlar fazla bu yuzden.tabi ucuza aldiklarim eskimis yipranmis.ama kaliteli marka olanlar cok saglam.dun demistim ya ufaklik marka kullandim diye.tulumu pijama takimi yelegi hirkasi hepsi saglam.daha kullanilir nasipse:))turuncu ve yesil de oldugu icin kiza da giydiririm.
ama tabi kizim icin biraz pembe alisveris yapmam lazim.
Ic dis zibin cok almisim.sapasaglamlar.ufaklik sebi baby center almisim.zibin fazla almayin sakin dun de yazdim.bodiye geciyoruz hemen.
zibinlarda beli aciliyor surekli bi de.
twidy onden citcitli bodiler almisim.cok guzel yumusak gozenekli penye.
simdi de bulursam alicam.yaz icin de uygun.
bi de yelekler cok isimize yarayacak.boy boy uc dort adet almakta fayda var.
ben alisverise kafa patlatiyorum bu ara:))
Size de yazayim diyorum.
tabi benim eskiler var bi de ikiz
olunca haliyle planli olmam sart.
biyerde de biberonlarimiz olacak.daha bulmadim.ama hepsi avent benimkiler.oglum da cok ozenmistim herseyi en iyisinden almistim.belki bu sefer cam alirim hepsini.
tabi emzik gogus pompasi sut sagma makinasi silikon meme ucu vs.hazirliklarimiz olacak daha kizlar:KK66:)
SIkIlmiyosunuz degil mi:))
Sikmak ne demek?yuzumde bi gulumseme ile okuyorum surekli.beni cok mutlu ediyor bunlari okumak.hep yaz hep anlat lutfen

Merhaba arkadaşlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin . bugün meraktan keseyi gorebilirmiyim diye doktora gittim asıl doktorumla randevum 12 ocakta ama merak iste bir kese gayet iyi ama diğeri çok çok minik belki büyür dedi hatta büyük olanın ultrason görüntüsünü verdi küçüğü vermedi acaba ultrason açısını mi ayarlayamadi cihazida çok iyi gibi gelmedi bu durumlar nasıl oluyor bilginiz varsa yardim eder misiniz doktorda sağolsun hic birşey demedi kesenin çapını falan söylemedi bende bilmiyorum ya neler sorulur nelere bakılır diye sadece kese var diğeri küçük dedi bu kadar vajinal ultrasonla bakmak istedi ama ben bise olur diye baktirmadim kucuk gorunmesi ultrason açisiyla alakalı olabilir mi inşallah öyledir keşke gitmeseydim 12 ocağı bekleseydim

Sizin haftalarınızda sadece vajinal muayene net sonuç verir. Karından anlaşılması çok zor. İçini ferah tut. Ben 6+6 da alttan muayene de kalp atışını duymuştum. Biraz sabırla inşallah gümbür gümbür kalp atışını duyarsın 12 Ocak ta.
Merhaba arkadaşlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin . bugün meraktan keseyi gorebilirmiyim diye doktora gittim asıl doktorumla randevum 12 ocakta ama merak iste bir kese gayet iyi ama diğeri çok çok minik belki büyür dedi hatta büyük olanın ultrason görüntüsünü verdi küçüğü vermedi acaba ultrason açısını mi ayarlayamadi cihazida çok iyi gibi gelmedi bu durumlar nasıl oluyor bilginiz varsa yardim eder misiniz doktorda sağolsun hic birşey demedi kesenin çapını falan söylemedi bende bilmiyorum ya neler sorulur nelere bakılır diye sadece kese var diğeri küçük dedi bu kadar vajinal ultrasonla bakmak istedi ama ben bise olur diye baktirmadim kucuk gorunmesi ultrason açisiyla alakalı olabilir mi inşallah öyledir keşke gitmeseydim 12 ocağı bekleseydim

Sizin haftalarınızda sadece vajinal muayene net sonuç verir. Karından anlaşılması çok zor. İçini ferah tut. Ben 6+6 da alttan muayene de kalp atışını duymuştum. Biraz sabırla inşallah gümbür gümbür kalp atışını duyarsın 12 Ocak ta.
ayyy insallah çok teşekkürler cevabın için az kaldı sabirla beklicem

Sesimi duyan varmi?hamis arkadaslar sali gunu ilk transferim oldu haftaya cuma gunu kan testim var cok umutluyum allahin izniyle sizin araniza katilmak icin sabirsizlaniyorum..arkadaslar bise daha sormak istiyorum benim sag kasigimda pit pit diye atiyor normalmi bu sizce...
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah mübarek günlerde pıt pıt atmaları bilmem ama benimde testten bir hafta önce kasığıma bir sancı girmişti o gün tuttuğunu hissetmiştim ;)

Hayırlı kandiller canım inşallah sen ikinci kesenden de kalp atışı alırsın seni üzmek istemem ama benimde kesenin bir tanesi küçük cansız görünüyor demişti ondan kalp atışı alamadık maalesef ama tabiki buna da şükürler olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimize de

Hayırlı kandiller canım inşallah sen ikinci kesenden de kalp atışı alırsın seni üzmek istemem ama benimde kesenin bir tanesi küçük cansız görünüyor demişti ondan kalp atışı alamadık maalesef ama tabiki buna da şükürler olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimize de[/QUOTE
Rabbim inşallah yavrunu sağ saglim kavuşturur kucağına canım bende hep sağlık sıhhat olsun bitane olsun derdim halende öyle ama iste orda gördüm ya iki tane biri minnacik çok üzüldüm inşallah duyarim kalp seslerini Rabbim bu gecede bütün dualarimizi kabul etsin hayirli kandiller

Back