2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

[QUOTEertesipost: 38565736, member: 379391"]Ama dr. Birini dondurup birini transfer edicez dedi.bizde sonra o telaseyle sormayi unuttuk.[/QUOTE]
Belki ertesi gune ziyan olmuştur bilmiyorum ki sen yinede sor ucreti ödemeden dondurmuyorlar çünkü birgün bile beklemediler de Esim kostur kostur gitmisti

Evet cnm haklisin.bunye mahvoluyor o hormon ilaclarindan.ben bi arayip sorayim bari.

[QUOTEertesipost: 38565736, member: 379391"]Ama dr. Birini dondurup birini transfer edicez dedi.bizde sonra o telaseyle sormayi unuttuk.
Belki ertesi gune ziyan olmuştur bilmiyorum ki sen yinede sor ucreti ödemeden dondurmuyorlar çünkü birgün bile beklemediler de Esim kostur kostur gitmisti[/QUOTE]
Desene bizimki coktan gitmistirBen umutta yaptirmistim belki de ucretsiz oldugu icin hic sormadan donurmuslardir.yani oyle olmasii umit ediyorum

sahra10, post: 38570ber: 379391"]Belki ertesi gune ziyan olmuştur bilmiyorum ki sen yinede sor ucreti ödemeden dondurmuyorlar çünkü birgün bile beklemediler de Esim kostur kostur gitmisti[/QUOTE]
Desene bizimki coktan gitmistirBen umutta yaptirmistim belki de ucretsiz oldugu icin hic sormadan donurmuslardir.yani oyle olmasii umit ediyorum[/QUOTE]
İnsallah canim neden ucretsiz ki orasi

Yeter canım fazla hastane çıkışı almaya gerek yok. Içinde iç zıbın ve battaniyesi ayırıyor diğerlerinden zaten. Hemen buyuyorlar. Sonra olmayacak ve tekrar alış veriş yapcaz. E önümüzde kış geliyor sonra kışlık alcaz. . Neyse dogsunlarda hayırlısıyla o bize yeter

E="cantan3m, post: 38571672, member: 482919"]Günaydın kızlar hastaneye üçlü test sonucumu almaya gidiyorum. Inşallah düşük çıkar. . Ayrıntılı ultrasyona gün de verecek bugün. Herseyin hayırlısını versin Rabbim[/QUOTE]
İcini Ferah tut canim iyi cikacak insallah

Güzel çıktı çok şükür :)
İcini Ferah tut canim iyi cikacak insallah[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…