- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Darısı basıma canım maşallah sana da..bebiş kız mı erkek miAy ya hissetmek çok güzel bir duyguymuş kızlarrrr çok heyecan verici sırf hissetmek için yatmayıp oturuyorum :)
Ben portakal yagi suruyorum ardindanda doğal vazelin kokusuz falan oluyor ondan suruyorumKızlar ben göbeğime bebek yağı sürüyorum ama kimseye sormadım , siz göbeğinize hangi yağı sürüyorsunuz?
Evet cnm haklisin.bunye mahvoluyor o hormon ilaclarindan.ben bi arayip sorayim bari.Aslında resmi olarak bir kağıt falan imzalanmaları lazımdı, bakanlığın takibinde oluyor karışmaması falan çok önemli bizim gittiğimiz yer çok titiz davranmıştı bu konuda, mutlaka ara sor bence ilaç kullandığımız dönem çok sıkıntılıydı o sıkıntıyı bir daha yaşamadan tüp bebek yaptırmak bize çok kolaylık olur
Belki ertesi gune ziyan olmuştur bilmiyorum ki sen yinede sor ucreti ödemeden dondurmuyorlar çünkü birgün bile beklemediler de Esim kostur kostur gitmisti[/QUOTE][QUOTEertesipost: 38565736, member: 379391"]Ama dr. Birini dondurup birini transfer edicez dedi.bizde sonra o telaseyle sormayi unuttuk.
Yeter canım fazla hastane çıkışı almaya gerek yok. Içinde iç zıbın ve battaniyesi ayırıyor diğerlerinden zaten. Hemen buyuyorlar. Sonra olmayacak ve tekrar alış veriş yapcaz. E önümüzde kış geliyor sonra kışlık alcaz. . Neyse dogsunlarda hayırlısıyla o bize yeterbenim aldığım da 10 lu takım her şeyi var içinde anneciğim de peluş battaniyesi almış elinde örmüş ve de elinde ince hem kundak dikmiş ve desenli pazen kumaştan da yapmış bende senin gibi beşli takım alayım birde yeter çünki eşimin aldıkları küçük takım doğsun 1 ay sonra giyer onları
inşallah hayırlı sonuçlar çıkarGünaydın kızlar hastaneye üçlü test sonucumu almaya gidiyorum. Inşallah düşük çıkar. . Ayrıntılı ultrasyona gün de verecek bugün. Herseyin hayırlısını versin Rabbim
sadece gözlerini kapat karanlık bir odada yat ama yastık tam boynunun altında olsun ve yatmadan 5 dk yumusak hareketlerle boyun egzersizi yap. geçmiş olsun canımGunaydin kizlar... Basim feci agriyor ne yapsam gecer acaba?
korkma rahat ol duyacaksın o sesi:) strese bile değmezBen de kalp atisi icin gidecehim bugun 10.45te randevum var
gece hic uyumadim stresten yaaaa
Pıt pıtları duyda gel inşallah. .. canımBen de kalp atisi icin gidecehim bugun 10.45te randevum var
Ben de kalp atisi icin gidecehim bugun 10.45te randevum var
niye stres yapıyosun yahu... bebişle ikinci buluşmahadi hayırlısı dönünce tecrübelerini paylaş ki ben de cuma günü hazırlıklı gidiim.
İcini Ferah tut canim iyi cikacak insallah[/QUOTE]E="cantan3m, post: 38571672, member: 482919"]Günaydın kızlar hastaneye üçlü test sonucumu almaya gidiyorum. Inşallah düşük çıkar. . Ayrıntılı ultrasyona gün de verecek bugün. Herseyin hayırlısını versin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?